Şimdi Ara

VW Phaeton (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Polemik

Tamam ikisi de spor sedan ama CLS ile Passat CC arasında dünyalar kadar fark var. Benzer tek yönleri de ikisinin de arka koltuklarda kısıtlı baş mesafesine sahip olmaları.

Bunun dışında CLS'nin en düşük motoru bile 3.5 litre. Bu dahi yeterli olur farklı dünyaların arabaları olduğu iddiama.

tabikide çok fark var ben zaten passat cc yi mercedes cls çakması olarak görüyorum
  • Çakma demek de çok doğru değil.

Bence Passat CC VW'den beklenmeyecek kadar şık bir araba. Scirocco ile VW'nin en şık arabası bence.
  • quote:

Çakma demek de çok doğru değil.

Bence Passat CC VW'den beklenmeyecek kadar şık bir araba. Scirocco ile VW'nin en şık arabası bence.

öyle güzel araçlarda ne biliyim ya vw karşı bir ön yargım oldu artık vw kullanıcılarından dolayı
  • VW bence de iyi bir marka. Kullanıcıları için pek bir şey demek istemiyorum.

Genel olarak ise en büyük eksiklikleri tasarımdı bence, ama bunu da yeni modeller ile aşıyorlar.
  • VW orta ile zengin arasında bir marka belki...B+ denebilir...
  • quote:

VW bence de iyi bir marka. Kullanıcıları için pek bir şey demek istemiyorum.

Genel olarak ise en büyük eksiklikleri tasarımdı bence, ama bunu da yeni modeller ile aşıyorlar.

evet orta sınıf markalar arasında iyi bir marka belki en iyisi bile olabilir dediğiniz gibi tasarım olarak çok başarılı değillerdi şimdi biraz düzeltiler

ama vw grubu bütün markalarda bir yüz yapıyorlar ve onu her sınıfta ki araçta aynı şekilde kullanıyorlar audi seat skoda hepsi birbirine benziyor özgün bir tasarımı yok araçlarının
  • şu an 3.2 v6 ları 50-60 bin tl bandında ve agzına kadar dolu olması inanılmaz derecede beni cezbediyor.
    2. elinin agır degil hiç olmaması da insanı asıl düşündüren nokta..
    şahsi olarak 35 bin-40 bin tl bandına indigi gün kesinlikle kmsine bakmadan bir tane alır garajıma koyarım o derece bayılıyorum, haftasonu cıkartır,jason statham transporter tadında binerim.
  • phaton piyasadaki alinacak yuksek motorlu yuksek beygirli agizina jadar dolu olan ucuz arabadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.