Şimdi Ara

VW Phaeton (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phaeton iyi araç aslında özellikle ses yalıtımı konusunda.
  • A.B.D.'de 3500 adet satıldıktan sonra piyasadan çekilmiş.
  • Phaeton gerçekten alınası bir araç ve çokta kaliteli bir makine..Phaeton ile Camry i kıyaslayanlar,segment hakkında bi daha yorum yapmasın fikrimce..
  • alınmaz git sıfır passat tsi al cok daha guzzlll
  • quote:

Orjinalden alıntı: teaman1977

Evet ben de Phaeton'un inanılmaz uygun fiyatta dod'da ve diğer sitelerde ilanlarını görüyorum. Ucuzluğun sebebi büyük ihtimalle aşırı yakıt sarfiyatı diye düşünüyorum ve bir de MTV.

E segmentinde ekonomik araç var mı ki?
  • VW için gurur ve prestij meselesiymiş..

O sınıfın yıllardır o sınıfa ait olan araçları var.A8 neyse de..Aksesuarlı geniş ve uzun passatla o sınıfa bir araç soktuklarına bitsinler bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 31 Mart 2009; 18:31:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

VW için gurur ve prestij meselesiymiş..

O sınıfın yıllardır o sınıfa ait olan araçları var.A8 neyse de..Aksesuarlı geniş ve uzun passatla o sınıfa bir araç soktuklarına bitsinler bana göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

VW için gurur ve prestij meselesiymiş..

Her ne kadar Avrupa arabalarıyla çok ilgilenmesemde ( Tarz olarak hitap etmiyorlar çok fazla ) ayrıca VW'in bazı politikalarını sevmesemde bu sözünüze katılamayacağım. VW Phaeton kesinlikle aksesuarlı geniş bir Passat değil. Üretim kalitesi ve anlayışı ciddi derecede yukarıdadır.
  • Arabadan anlayan ne kadar da çok bilgin var..

Sevmiyor olabilirsiniz ama cehaletinizi bari vurgulamayın..

Camry ile Phaeton u aynı sınıfa koyanı mı istersin yoksa Phaeton u uzatılmış Passat olarak tanımlayanı mı istersin..
  • Cesur bir tercih olur... cesur insanları severim...
  • yakıtı çok hehe tüp takarız
  • şimdilik askıya alındı araç malum kriz
  • Bencede otomobil şu kriz ortamında fazla lüks, heleki F sınıfı bir araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bencede otomobil şu kriz ortamında fazla lüks, heleki F sınıfı bir araba.

ya bu F sınıfı E sınıfı karmaşası nedir ya bu araç E sınıfı olmuyor mu F sınıfı nerden çıktı

bu E passat D sınıfı jetta C sınıfı olmuyor mu

eğer bu araç F sınıfıysa passat E sınıfı mı oluyor veya yine D sınıfıysa E sınıfı aracı ne oluyor vosvosun??
  • VW'de E sınıfı bir araç yok. Passat ile Phaeton'un arası boş...( Audi A6 hariç ama oda VW logosu taşımıyor )
  • Eski kasa 2002-2007 model 7 serisindende kaliteli ve konforlu bir araçtır Pheaton,kalkıpta Camry ile kıyaslamak çok yanlış ve bilgisizse bir yorum olur,Bu sınıfta Mercedes S,Audi A8,Vw Pheaton ve Bmw 7 serisi vardır Camry ise Mercedes E ,Audi A6 ,Bmw 5 ve Honda legend sınıfındadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Höddurudotten -- 1 Nisan 2009; 22:31:30 >
  • Şimdi bu araç E segmenti mi F segmenti mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Şimdi bu araç E segmenti mi F segmenti mi?

F segmentı Pheaton
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Şimdi bu araç E segmenti mi F segmenti mi?

F
  • A sınıfı bmw ? vw lupo
    B sınıfı bmw (mini) vw polo
    C sınıfı bmw 1 serisi vw golf/jetta/vento/bora
    D sınıfı bmw 3 serisi vw passat
    E sınıfı bmw 5 serisi vw ?
    F sınıfı bmw 7 serisi vw phateon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.