< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 1 Ekim 2015; 16:52:48 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 1 Ekim 2015; 16:52:48 > |
|
Şöyle bir ayrıntı vereyim tüm bakımlarını sıfır aldığı yerden ya ptırmıştı.Şanzımanı değiştiren servis de yine aynı yer. Gel gelelim ki bu gecenin bir yarısı dağlık yolda kalmayacağınız anlamına gelmiyor. |
Anro yine iyi saygılı seviyeli, DrMobile biraz troll ama Durateci anlamak güç fanlıktan çok hastanelik biraz |
|
Bedava verseler almam dsg. Esim colugum cocugumla kalamam yollarda. Paramla rezil kepaze olamam. Kimseye de yalvarip yakarip ucretsiz yap diyemem. O yuzden dsg bana uzak olsun kime yakin olursa olsun.
|
|
Belge güzel. Çok şey anlatıyor.
Bir manada diyor ki , kronik Arızalı parça bile olsa , bunu oraya takmadan bu kronik arıza çözülemese bile ben paramı alırım arkadaş. Diğer yandan da şunu diyor : "iyi niyet " Tanımı olmayan bişey, kimisinden yüzde 50 diyip 2500 TL alırım , kimisinden 400-500 koparırım, kimisinden de biraz Kuralları biliyor ise para almam. Yani bayinin iyi niyeti değil bu. Müşteri iyi niyetli ve saf ise para alıyorlar. Değilse almıyorlar. Işte bu Yüzden ismi "iyi niyet" garantisi. Şahsi fikrim ise 400-500 alınmamalı, üstüne özür dilenmeli ,gerekirse hediye Bakım vs verilmeli. Çünkü sen Adam'ı extra olarak servise sokuyorsun, Arabasız bırakıyorsun , işinden gücünden ediyorsun. Hele bir de bu adam yolda kaldıysa bu sebeple ? Yok arkadaş ben almıyım DSG , özür dilemesi gereken adam benden iyilik yapıyormuş gibi para alıyor. Elin mahkum... Psikolojisi kötü. |
|
Madem beni çağırmısın fikrimi söyliyeyim.
Forum içinde birçok kişi iyiniyet garantisiyle garanti süresi yeni bitmiş aracını ücretsiz,işçilik ücreti yada toplam miktarın belli bir kısmını ödeyerek yaptırdığını söylemişti.Dolayısıyla Ücret ödemedim fatura burda vs gibi şeyler pek ilgilendirmiyor beni.Zaten ücret edemeden yaptıranlarda var. Sorun şu:Bu iyiniyet garantisi veya garantisi bitmesi akibetinde tam para almamaları yada hiç almamaları niçin var.Şanzımanın ilerde bozulanileceğinden dolayı var.Yani bu dsg yi temize çıkarmaz. İkincil olarak herkese aynı muameleyi yapmadıklarını zaten sende herkeste söylüyor.Yani bir başka kişiye bu indirimi yapacaklarına dair garanti yok.Eğer öyle olsaydı Rusya Çin gibi ülkelerde olduğu gibi 5 yada 10 sene yaparlardı. Üçüncüsü şahsen normalden daha fazla para vererek aldığım bir şanzıman için para alacaklarmı almayacaklarmı stresine girmek istemem. Son olarak araçlar sonucunda yıllarca Kullanılacak şekilde yapılmıştır.6 sene sonra yine dsg nin kendi bünyesindeki kronik sorundan dolayı arızalanırsa ve ek garantisi yoksa bu kişi ne yapacak |
|
"dsg" alan hemen herkes patlayacağını öngörüyor
garanti uzatıyor patlayınca da oh be sadece işçilik aldılar iyi niyet garantisine girdi diye seviniyorlar ve bunu marifetmiş gibi yayınlıyorlar "bu ne biçim şanzıman tonla para verdik" demiyor da sağolun varolun iyi niyetinize kurban oliyim hadi gene ucuz yırttık çok ilginç |
|
İlk alırken zaten sağlam bir kazık yiyorsun.
Passatta 15bin, golfte vs 11 -11bin vs. Her yetkili serviste yine kazık yiyorsun. 15bin bakımı olmuş 700 küsür liralar. Yetmiyor bir de ekstra garanti alıyorsun, 2 yıllık yaklaşık 2bin tl.(Rakipleri zaten bu kadar garantiyi bedava veriyor) Bu noktaya kadar hiç iyi niyetten bahseden yok. Asıl iyi niyetli olan vw kullanıcıları :) |
|
iyiniyetten öte biraz saflık :D
- patlayacağını bile bile almak ve patlayınca para vermedim işçilik verdim diye kendini kandırmak - "garanti bitmeye yakın birine itelerim" de başkasını kandırmak her halükarda kandırma/kandırılma durumu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 1 Ekim 2015; 18:13:11 > |
|