Şimdi Ara

Sizce markalar arası en iyi benzinli motor hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
20.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi dizel hangisi konuları açıldı hep peki sizce en iyi benzinli motor hangisi ?

Renault

Peugeot

Fiat

Vw

Honda

Toyota

Mazda

Ford

Gibi araçlar arasında soruyorum premiumları katmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Markalar Arası En İyi Benzinli Motor

Günümüzün otomotiv pazarında, çeşitli markaların sunduğu çok sayıda benzinli motor seçeneği mevcuttur. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerken, performans, güvenilirlik ve verimlilik gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.

En Sorunsuz Benzinli Motor

Sorunsuz bir sürüş deneyimi arayanlar, Honda'nın i-VTEC motorlarına göz atmalıdır. Bu motorlar, yakıt verimliliğini artırırken performanstan ödün vermeyen gelişmiş bir zamanlama sistemine sahip olarak bilinir.

En Sağlam Benzinli Motor

Sağlamlık ve dayanıklılık söz konusu olduğunda, Toyota'nın 2GR-FKS motoru öne çıkmaktadır. Bu motor, yüksek kilometrelere dayanacak ve zorlu koşullarda bile güvenilir bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

En İyi Performanslı Benzinli Motor

Performans tutkunları, Mercedes-AMG'nin M177 motoruna hayran kalacaktır. Bu çift turbolu V8 motor, nefes kesici hızlanma ve heyecan verici bir sürüş deneyimi sunar.

En İyi Benzinli Motor Hangisi?

En iyi benzinli motor, kişisel ihtiyaçlarına ve önceliklerine bağlıdır. Sorunsuz bir sürüş, sağlamlık veya üstün performans arıyorsanız, yukarıda belirtilen markalar ve motorları arasından seçim yapabilirsiniz.

Ek olarak, seçiminizi yapmadan önce şu faktörleri de göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun:

• Aracın ağırlığı ve boyutu
    • Sürüş alışkanlıklarınız
    • Yakıt verimliliği beklentileriniz
    • Bütçeniz
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atmosferik-Turbo ?
    Hacim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 7 Aralık 2015; 16:22:02 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Onun dışında ford 125 hp olan ti-vct olan motorda iyi, forumda okuduklarım kadarıyla.

Aynı şekilde 125 hp olan honda da iyi diye okudum forumda sorunsuzluk anlamında.

Yani benim tercihim atmosferik uzun ömürlü motorlar olurdu. 1.4 turbolar hoşuma gitmiyor, uzun vadede kırılgan olduklarını düşünüyorum.

Son olarak marka fanlığım hiç yoktur. Ama fiat'ın 1.4 motordan turbosuz 105 hp çıkarması çok hoşuma gitti. Çok keyifli bir motor tekrar belirteyim. 50-70 sabit hızla gidiyorsun 3.9-4.9 yakıyor. Basınca çok güzel gidiyor. Alt devirler benzinliye göre çok iyi. Maşallah çok iyi motor ya, FİAT 'tan beklentim çok düşüktü ama iyi motor. Uzun sürede sorun çıkarmaz umut ediyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 7 Aralık 2015; 16:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Fiat 1.4 multiair 105 hp kullanıyorum çok çok memnunum.

Onun dışında ford 125 hp olan ti-vct olan motorda iyi, forumda okuduklarım kadarıyla.

Aynı şekilde 125 hp olan honda da iyi diye okudum forumda sorunsuzluk anlamında.

Yani benim tercihim atmosferik uzun ömürlü motorlar olurdu. 1.4 turbolar hoşuma gitmiyor, uzun vadede kırılgan olduklarını düşünüyorum.

Son olarak marka fanlığım hiç yoktur. Ama fiat'ın 1.4 motordan turbosuz 105 hp çıkarması çok hoşuma gitti. Çok keyifli bir motor tekrar belirteyim. 50-70 sabit hızla gidiyorsun 3.9-4.9 yakıyor. Basınca çok güzel gidiyor. Alt devirler benzinliye göre çok iyi. Maşallah çok iyi motor ya, FİAT 'tan beklentim çok düşüktü ama iyi motor. Uzun sürede sorun çıkarmaz umut ediyorum.

Saygılar.
    T-jet motorları da başarılı buluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kötü Dizel motor hangisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

T-jet motorları da başarılı buluyorlar.

Alıntıları Göster
    Bu çağda kötü benzinli motor kaldı mı ki?
    Ha en iyisi derseniz neye kime göre?

• Multiair iyidir, t-jet te
    Honda klasik 1.6
    1.2 16v Renault un güzel. Kuş kadar yakıyor
    Birde 1.6 ie güzel

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Multiair iyidir, t-jet te
    Honda klasik 1.6
    1.2 16v Renault un güzel. Kuş kadar yakıyor
    Birde 1.6 ie güzel
    Japon'lar malum. Peugeot'nun benzinli motorları da gözden kaçıyor biraz diye düşünüyorum.

Eskiden beri esnek, silkeleme titreme bakımından aynı vites içinde sanki biraz daha büyük hacimli gibi davranan motorları var. Bir de şimdiye kadar gördğüm benzinli Peugeot motorları çok uzun süre dayandı. Peugeot 306'ların zamanında yağsız kaldığı halde 200-300bin kmlerde sorunsuz çalışanlarını gördüm. HDI'ların doğal olarak gölgesinde kalıyorlar tabii.

• Atmosferik te mitsubushi Toyota bence önden gider. Turboda VW ve fiat grubu. En sorunsuzu gene japonlar olur herhalde.

Chery kimo 1.3 lusso
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım premium olmayan markalardan bahsetmediğim için 2.0 a kadar diyelim.

Atmosferik turbo farketmez

Orijinalden alıntı: dkerem2

Atmosferik te mitsubushi Toyota bence önden gider. Turboda VW ve fiat grubu. En sorunsuzu gene japonlar olur herhalde.
    Hocam bence uzun ömürlülük ve sorunsuzluk anlamında benzinliler dizellerden bariz daha üstün.

Yine atmosferik olanlar için konuşuyorum.
  • Toyota vvti ve mazda skyactive atmosferikte başarılı motorlar. Turboların uzun vadede sağlam olmadıklarını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Legolas246

Fiat 1.4 multiair 105 hp kullanıyorum çok çok memnunum.

Saygılar.

Multiair turbolu diye biliyorum

• Subaru.

Orijinalden alıntı: macropolo

Toyota vvti ve mazda skyactive atmosferikte başarılı motorlar. Turboların uzun vadede sağlam olmadıklarını düşünüyorum.
    Aslında bu olay kişiden kişiye göre değişir.Kötü Benzinli motor yapan hiç bir firma yok.Hepsi en üst teknolojiyi kullanıyor.
    Benim Atmosferiklerde beğendiğim;Mazda Skyactiv-Kia-Hyundai Grubu GDI,Honda V-tec.Bu 3 motoru beğeniyorm atmosferik olarak.Uzakdoğu oldukları için biraz daha iyi.Toyotanın da çok iyi.Hepsinin iyi aslında kötü olan yokta bana daha iyi gibi gelmişti bunlar
    Turbo olarakta En iyi 1.4 Tsı 160lık olan yürüyor.Yağ yakma problemi var bu bir gerçek ama Yolda çoğunu madara ediyor(Astra ecotec,ford ecoboost 1.6 vs.).Ben yağ yakma ihtimali olsada 1.4 Tsi motoru çok keyifli buluyorum yüksek güçte.
    Bunun yanında pejonun 1.2 130luk benzinli,1.6 180lik T-Gdı yıda beğeniyorm.Hepsi Çok iyi genel olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobil alemi -- 7 Aralık 2015; 19:26:13 >

• 1.2 130luk peugeot ve citroen
    1.6 156 lık Citroen ve peugeot
    1.4 tsi 150 lik VW

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.