Şimdi Ara

VW Bora Highline Alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önceki aracım Otomatik Corolla idi.
    Şimdi bir almak istiyorum..

Ancak şuda olsun şuda olsun derken.
    fiyat fırlayıp cıkıyor..

İnternette Bora bakarken alınabilecek 3 modelini olduğunu gördüm
    (Comforline pasific Highline )
    Highline modelinde yok yok..
    araç kesin otomatik vites olacak..

şimdi size sorum şunlar;
    Bora Highline modeli alınır mı?? (2002 model)
    Bu aracların motoru 8 v mi yoksa 16 v. midir??
    Otomatiği vitesi nasıldır.
    LPG ile uyumu nasıldır?
    Ne kadar yakar?
    Kronik sorunları var mı?

yada bu araca muadil ne tavsiye edersiniz??
    teşekürler..

• Tam emin olmamakla birlikte fikrimi söylemek isterim:
    Highline sonucta sadece bi donanim.onunda motorunun 8V oldugunu dusunuyorum.hitler motor yakit konusunda cimri olmasada sorunsuz bir motordur.lpg ile cok iyi uyumludur.
    Fakat otomatik vites konusunda yardimci olamayacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Tam emin olmamakla birlikte fikrimi söylemek isterim:
    Highline sonucta sadece bi donanim.onunda motorunun 8V oldugunu dusunuyorum.hitler motor yakit konusunda cimri olmasada sorunsuz bir motordur.lpg ile cok iyi uyumludur.
    Fakat otomatik vites konusunda yardimci olamayacagim
    highline donanımlar 16v motorlar ile geldi. donanım olarak oldukça tatminkar bir araç. ancak otomatik vites ve bu motor ile bora çok fazla yakıt tüketiyor ve perfomansı kötü . corollayı aratır bu konuda baştan söyleyim. aracın lpg ile tam uyumlu motoru var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

highline donanımlar 16v motorlar ile geldi. donanım olarak oldukça tatminkar bir araç. ancak otomatik vites ve bu motor ile bora çok fazla yakıt tüketiyor ve perfomansı kötü . corollayı aratır bu konuda baştan söyleyim. aracın lpg ile tam uyumlu motoru var.

Alıntıları Göster
    evet şimdi teknik verilerine baktım.

s.içi : 11.6 LT yakıt yakar yazıyor.

ortalama 12 lt yaksa : 12 x 4.36 = 52.32 TL.
    100 Km 52.32 TL benzin yakar. demek
    LPG ile 13 Lt yaksa : 13 x 2,5 = 32,50 TL

bunlarda en iyi ihtimalle..
    yakıtı hakkatten fazlaymış.

Ancak bu hesap 8 v motor içindir.
    16 valf 1 litre daha az yakıyormuş.

• quote:

ustat bütün highline modelleri 16 v. eminmisiniz.
    önce confortline lere baktım.
    yarısı 8v. yarısı 16v.
  • Bildiğim kadarıyla otomatiklerin hepsi 8v
    Highline paket günümüz dolu araçlarıyla benzerdir.
    Şanzıman 4 ileri
    Motor lpg ye çok uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: escala

Bildiğim kadarıyla otomatiklerin hepsi 8v
    Highline paket günümüz dolu araçlarıyla benzerdir.
    Şanzıman 4 ileri
    Motor lpg ye çok uyumlu
    Bir arkadaşımın abisi çok özenerek çok beğenerek kar beyaz otomatik bir bora aldı ve sonuç hüsran oldu.
    Aşırı bir yakıtı var ,çok yakıyor bilginize.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Seat İbiza Otomatik alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

ustat bütün highline modelleri 16 v. eminmisiniz.
    önce confortline lere baktım.
    yarısı 8v. yarısı 16v.

comfortline donanımlar 2002 model sonrası 16v oldu. ondan öncekiler 8v bu nedenle böyle.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Highline donanım sizi fazlasıyla tatmin eder ancak otomatikde performansı beklentinizi karşılayamayabilir,lpg ile tam uyumlu motoru var bu yönden bir sıkıntı yaşamazsınız...

Yakıt olarak da gerçekten fazla yakan bir araç.

• quote:

Arkadaşlar,

fiyat fırlayıp cıkıyor..

şimdi size sorum şunlar;
    LPG ile uyumu nasıldır?
    Ne kadar yakar?
    Kronik sorunları var mı?

teşekürler..

Mümkünse temiz bir TDI tavsiye ederim.Bizim araçları ancak TDI motor çekiyor.Bora kullanmanın keyfini ancak anlarsınız.1.6 hitler motoru da sorunsuz sağlam bir motor ama lpg de olunca biraz hantal kalıyor.Kendi arabam olduğu için söylemiyorum Bora üretildiği yıllarda (99-2000)kendi sınıfı içinde o yıllara fazla gelen bir araçtır.Corolladan sonra konfor ve verdiği güvenlik hissi noktasında daha üst sınıf bir araç kullanıyormuş gibi hissettirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 16 Mayıs 2012; 23:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

quote:

Arkadaşlar,

fiyat fırlayıp cıkıyor..

şimdi size sorum şunlar;
    LPG ile uyumu nasıldır?
    Ne kadar yakar?
    Kronik sorunları var mı?

teşekürler..

Mümkünse temiz bir TDI tavsiye ederim.Bizim araçları ancak TDI motor çekiyor.Bora kullanmanın keyfini ancak anlarsınız.1.6 hitler motoru da sorunsuz sağlam bir motor ama lpg de olunca biraz hantal kalıyor.Kendi arabam olduğu için söylemiyorum Bora üretildiği yıllarda (99-2000)kendi sınıfı içinde o yıllara fazla gelen bir araçtır.Corolladan sonra konfor ve verdiği güvenlik hissi noktasında daha üst sınıf bir araç kullanıyormuş gibi hissettirecektir.
    Aslında TDI confortlinelerde aynı para
    22-25 bine bulunabiliyor.

Ancak eski model dizeller sorun yaratır diye korkuyorum.
    birde vergisi bile 2000-2001 olmasına ragmen 1000 tl civarı.

• quote:

yanlış düşünüyorsun.eski nesil pompa sistemi ile çalışan TDİ motorlar piyasanın en dayanıklı , sağlam ve sorunsuz motorlarıdır.Tamirciyi unutturur.her türlü ustaya sorabilirsin aynı şeyi söyleyeceklerdir..yeni nesil common rail sistemli motorlar gibi yakıt seçmez.yağ bile yakar tabiri caizse.bence kesinlikle TDİ düşün.Alacağın araç 150 binin üstünde olmazsa güzel olur.götür makineye bağlat.kurum durumuna iyi baksınlar.turbosunu da kontrol ettir paşa paşa bin.Çok rahat edersin.şehiriçi 25 kuruş yakıt var.performansı da cabası.ayrıca değerini de her zaman koruyan bir araçtır Bora.6 aylık vergisi de 288tl bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 17 Mayıs 2012; 19:32:29 >

• quote:

2000-2001 1.9 aracların vergisi 576tl yıllık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

quote:

2000-2001 1.9 aracların vergisi 576tl yıllık

Alıntıları Göster
    Donanım konusunda tatminkar, lakin geri kalan için kelam edemem bilgim yeterli değil. Ama zamana karşı çıkan bir araçtır, görünüş olarak. Gayet estetik.

• Alternatif araclara bakın derim. Bora ne kadar vw olursa olsun diger modellere göre pek tutmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Alternatif araclara bakın derim. Bora ne kadar vw olursa olsun diger modellere göre pek tutmadı.
    vw bora alınır arkadaş ve borayı kullanan bilir.Hele temizini buldunmu asla kaçırmayacaksın, arabanın yaşı ne olursa olsun.Konfor, dayanıklılık, emniyet, güvenlik,performans ve sürüş keyfi ne dersen var boralarda,görüntü olarakta çok şık ve estetik bir araba.Şehir içi ve dışı kullanıma çok uygun ,yakıt konusunda da tofaşlardan az yaktığı kesin bir kere.Motorları çok dayanıklı ve lpgde sorunsuz çalışıyor.Öyle zırt pırt parçası bozulmaz uzun ömürlü ve dayanıklıdır ayrıca yedek parçalarıda pahallı değildir,küçük bir araştırma ile sizde göreceksiniz.Temiz bir bora 22 ayar altın değerindedir,aracın 2.eli vardır ve daima değerini koruyan bir araçtır. ..Bora hakkında yorum yapabilmek için borayı kullanmak gerekir ve birazda küçük bir araştırma.Youtube de yüzlerce videosu ve dünyada birçok bora fanclup bulunmakta.Bir şey hakkında yorum yapmak için bir arkadaşımın yok babası,yok tanıdığı almıştı,yok şuradan duymuştum gibisinden yorum yapılmaz o işi iyi bilmek ve çok iyi araştırmak gerekir .Uzun yıllardan beri vw bora kullanan biri olarak diyeceğim o ki tereddütsüz bora...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepye06 -- 24 Nisan 2013; 20:42:02 >

• Otomatik bilmem ama bora kesinlikle alinir bu cok yakma muhabbetinede anlam veremiyorum ayni motorlu araci kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Otomatik bilmem ama bora kesinlikle alinir bu cok yakma muhabbetinede anlam veremiyorum ayni motorlu araci kullaniyorum.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 24 Nisan 2013; 20:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepye06

vw bora alınır arkadaş ve borayı kullanan bilir.Hele temizini buldunmu asla kaçırmayacaksın, arabanın yaşı ne olursa olsun.Konfor, dayanıklılık, emniyet, güvenlik,performans ve sürüş keyfi ne dersen var boralarda,görüntü olarakta çok şık ve estetik bir araba.Şehir içi ve dışı kullanıma çok uygun ,yakıt konusunda da tofaşlardan az yaktığı kesin bir kere.Motorları çok dayanıklı ve lpgde sorunsuz çalışıyor.Öyle zırt pırt parçası bozulmaz uzun ömürlü ve dayanıklıdır ayrıca yedek parçalarıda pahallı değildir,küçük bir araştırma ile sizde göreceksiniz.Temiz bir bora 22 ayar altın değerindedir,aracın 2.eli vardır ve daima değerini koruyan bir araçtır. ..Bora hakkında yorum yapabilmek için borayı kullanmak gerekir ve birazda küçük bir araştırma.Youtube de yüzlerce videosu ve dünyada birçok bora fanclup bulunmakta.Bir şey hakkında yorum yapmak için bir arkadaşımın yok babası,yok tanıdığı almıştı,yok şuradan duymuştum gibisinden yorum yapılmaz o işi iyi bilmek ve çok iyi araştırmak gerekir .Uzun yıllardan beri vw bora kullanan biri olarak diyeceğim o ki tereddütsüz bora...

Alıntıları Göster
    Aynı fiyat aralığında 2000-2001 Audi A4 öneririm. Kalite, konfor, donanım açısından Boradan aşağı kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckin01

Aynı fiyat aralığında 2000-2001 Audi A4 öneririm. Kalite, konfor, donanım açısından Boradan aşağı kalmaz.

Alıntıları Göster
    boralar güzel araç efsane alınabilecek bir araç sağlamlık güvenlik konfor yakıt konusundada kendi sekmentindeki araçlardan daha ekonomik herşey var araçta volkswagen olsun taştan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0682 -- 15 Şubat 2016; 11:55:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.