Şimdi Ara

VW Bora Highline Alınır mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Alternatif araclara bakın derim. Bora ne kadar vw olursa olsun diger modellere göre pek tutmadı.

tutmadığı içinmi 2000-2001 modelinin bile fiyatları 26-28 bin arası bora efsanedir ve devri asla geçmez kullanmayan bilemez 99 modellinde bile çoğu 2015 modellerde oılmayan özellik var
  • 2020 model arabanın otomatik vitesini iyice baktırın, 130 bin km den sonra sağlam kalan otomatik vitesli araç çok az.
  • ayrıca 1.90 boylu birisi olarak ön tarafa zor sığdım, aracın arka koltuklarında ise yaşam alanı sıfır. Clio gibi , aile aracı değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur0682

quote:

Alternatif araclara bakın derim. Bora ne kadar vw olursa olsun diger modellere göre pek tutmadı.

tutmadığı içinmi 2000-2001 modelinin bile fiyatları 26-28 bin arası bora efsanedir ve devri asla geçmez kullanmayan bilemez 99 modellinde bile çoğu 2015 modellerde oılmayan özellik var

4 sene önce yazdıgım yazıyı simdi alıntılamıssın. Tebrikler. Basarının devamını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

4 sene önce yazdıgım yazıyı simdi alıntılamıssın. Tebrikler. Basarının devamını dilerim.

pek tutmadı yorumunuz çok dikkatimi çekti o yüzden yorum yaptım 4 yıl önce yaptığınızı bende gördüm ama siz galiba algılayamadınız yazdığımı bugün olmuş hala kapış kapış giden bir araç efsane olmuş bir model evet pek tutmamış :) tutmadığından 2000 modeli bile 25-28 bin sizin piyasayla pek alakanız yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0682 -- 16 Şubat 2016; 8:45:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

pek tutmadı yorumunuz çok dikkatimi çekti o yüzden yorum yaptım 4 yıl önce yaptığınızı bende gördüm ama siz galiba algılayamadınız yazdığımı bugün olmuş hala kapış kapış giden bir araç efsane olmuş bir model evet pek tutmamış :) tutmadığından 2000 modeli bile 25-28 bin sizin piyasayla pek alakanız yok galiba

Simdi sahibinden e baktım da 4 sene öncesine nazaran degisen tek sey fiyatların daha sisik olması. 2002 03 model 180 200 bin lerde arabaya 28 yazan var. Kimisi 30 hatta 33 yazanlar bile var.

Serbest piyasa. Herkes istedigini yazabilir. Bazıları fiyatı yükseltti diye arabanın ederi odur diyemeyiz

Ana vatanında 2000 model arabadan geri dönüsüm yapıyorlar.Bu boralar coktan geri döndü bile. Bizde burda hala 25 28 e iteleme pesindeyiz 16 senelik bilmem kac km lik arabayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bora gerçektenden mükemmel sürüş keyfi ve güvenliği var bencede devri hiç geçmez piyasası baya yüksek ama hakkını verir bende focus var 2004 model ama bora yada civic herzaman aklımda bora çok kullanıdım özellikle uzun yolda yolculuğu çok rahat bence araç hakkında bilgi olmadan yorum yapmayın yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz5034

bora gerçektenden mükemmel sürüş keyfi ve güvenliği var bencede devri hiç geçmez piyasası baya yüksek ama hakkını verir bende focus var 2004 model ama bora yada civic herzaman aklımda bora çok kullanıdım özellikle uzun yolda yolculuğu çok rahat bence araç hakkında bilgi olmadan yorum yapmayın yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

kullanmayan bilemez o keyfi renault-fiat-hundai araçlara alışanlara çok lüks gelir kıskanırlar anlatamazsın boş ver isteyen alır biner istemeyen almaz devri hiç geçmeyen bir alman tankı piyasada hala kapış kapış gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.