Şimdi Ara

Opel Astra Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler saygıdeğer donanımhaber üyeleri ve yöneticileri, konuyu yanlış yere açtıysam affola...

Şimdi ben opel astra araba alacaktım.

2000 model astra gl hb - 190.000 km - 16.000 tl GÜneş yanığından FULL BOYALI

İlk önce sanayide motor ustasına götürdük, Lpg bakım yapılması lazım dedi. Lpg Gaz kaçırıyor Baskı balata gibi şeyler söyledi başkada birşey söylemedi.

daha sonra bir expertizciye götürdük,,,

neyse expertizciler, yağı kalmamış bu arabanın dediler motor yağ eksiltiyormuş sanırım
    1 litre yağ ekleyip ancak öyle baktılar.

ARABA FULL boyalı ama kazalı olduğunu bilmiyordum.

kaput değişmiş - sol ön kapı değişmiş + diğer parçaları boyalı. (ön tampon emanet gibi duruyordu.)
    debriyaj yukarıda kavrıyor kaçırıyormuş
    Klima kompresörü ses yapıyor (Çalışmıyor gibiyidi.değişmesi lazım mış.)
    motor testi = 87.7 hp (yüzdemi bilmiyorum.)
    Arka amortisörler bitik durumda MIN %40 olması gerekirken Yüzde 25 biri yüzde 27 biri çıkmış.

arka sağ far 5-7 cmlik delik şeklinde kırık var.
    + şöför güneşliği kırık.
    aracın içinde çizikler çoktu.
    + Opel astra namına bir tane amblem bir tane logo yoktu arabanın üzerinde sanırım boyarken çıkarttılar logoları hep =)

+ aracın sahipleri GÜNEŞ YANIĞINDAN full boyattık dediler. ön kaput ve ön sol kapı değiştiğini bilmediklerini söylediler 11 yıllık sahipleriymiş bilmiyorlarmış ondan önceki kullanan kişi yapmıştır diyorlar ama hiç şaşırmadılar... (FİYATTA İNDİRMEDİLER.)
    ben almayınca 3-4 gün sonra ruhsat değişmiş plakadan sorgulattım.

_________
    sizce böyle bir araç alınır mıydı ? 16.000 tl verilirmiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefoErik -- 9 Haziran 2014; 23:00:26 >

• Alınmazdı tabii ki.. 98 model bir parça boyalı bir parça değişenli, LPG'siz ve problemsiz daş gibi Astra'mı 17.000'e zor sattım.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • iyiki almamışsınız,arac mahvolmuş belli.
    B16B (Type R)VTECFound in:1996–2000 JDM Civic Type R[EK9]JDM Displacement: 1,595 cc (97.3 cu in)Compression: 10.8:1Bore: 81 mm (3.2 in)Stroke: 77.4 mm (3.0 in)Rod/Stroke ratio: 1.84:1Power: 185 hp (138 kW) @ 8200 rpm Rev-limit: 9000 rpm Vtec angagement:6200 rpm EK9 TYPE-R 1.6LT 185 HP ATMOSFERİK''Eğer kanım ile yükselecekse Hz.Muhammed'in dini; durmayın kılıçlar doğrayın beni''. Fatih Sultan Mehmet Han
  • saolun cevaplar için ama bana daha çok cevap lazım... ayrıntılı cevaplarda verirseniz sevinirim... istediğiniz gibi yazabilirsiniz. konu boş kalmasın yeterli en azından 7-8 cevap bekliyorum.

şuanda param Maximum Max 18 bin tl. oda 17 ye araba + sigorta vergisi algısı içerisinde. yani 17 bin tl ye alabilirim maximum...

kmsi Kaçta olmalı ?
    hiç sorunsuz bulmam mümkün mü ?
    sahibinden sitesindeki fiyatlar çok pahalı çok uçuk, sahibinden gibi başka daha düzgün bir site yokmu ?
    ( bulunduğum şehirde oto pazarı var fakat otobüs yokmuş. taksiyle gidiş geliş 120 tl tutuyor. ancak gidip gelmek macere olur istediğim aracıda bulacağımı sanmıyorum :( )

HALİYLE Sahibinden sitesi harici bir seçenek kalmıyor geriyor. Sahibinden sitesinde hiçmi düzgün araç bulunmaz ? fiyat ve temizlik konusunda ?

yani 17.000 tl ye astra alınmaz mı :( YAHU 8 ay önce geçen yıl 14 bin tl ye bile Opel astra varken şimdi neden Saçmalamışlar bu kadar :(
    Kışa doğru fiyatlar düşer mi ? Düşse 2000 tl lik düşüşler görülür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefoErik -- 9 Haziran 2014; 23:34:18 >

• benim de Astra G CD model (full) 2000 model 160binde lpgli aracım var, bel altı boyalı lira hasar kaydı yok plakada, 8 ay önce 16 ya aldım az bir bakım(triger, filtreler ve balatalar) yaptım, yıl başında ÖTV artması + bayram ve yaz tatillerinin yakın olması nedeniyle piyasalar arttı..mesela ben aracıma 21,5 diyorum sorana..
    söylediğiniz araç neredeyse hurdaya çıkmış,alsanız çok masraf edersiniz toplamak için, uğraşmak yerine üste para koyup temizini bulabilirsiniz.üstelik dediğiniz araç boş modeli.. o paraya illaki opel almak istiyorsanız temiz kullanılmış Astra F kasa classic alınır, ama nacizane görüşüm elden çıkartması da kolay olsun derseniz 2000 model ve sonrası megane 1 1,6 16v motora sahip bir megane alınır sefası sürülür, güzel ve kemikli arabadır, 2.el araç fiyatları da artık düşmez gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Opel Corsa alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Dizel marea alınır mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaziklanmana ramak kalmış ardına bakmadan dabanlar yaglayip kaç oradan

bu fiyatlara bir tane düzgün araba yok. gidip temiz diye 25 yaşında araç mı alayım ? clio palio mu alayım 17-18 e clio palio almak istemiyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefoErik -- 10 Haziran 2014; 1:27:07 >
  • geçen yıl o fiyata taş gibi; opel astra g, ford focus 1, renault megane alınırken şimdi o fiyata sizin ilk mesajda yazdığınız gibi orası burası sökülüp takılmış boyanmış içi,dışı yıpranmış araçlar alınabiliyor bunun sebebini ben sahibinden sitesindeki satıcılara bağlıyorum herkesin kafasındaki rakam belli ama adamlar bakıyor o araba şu fiyatı ederse benimki şu fiyatı eder diyor böyle olunca piyasa artıyor, geçen yıl 17bin TL'ye bulunabilen focus'a araba pazarında 21500 fiyat çektiler. Geçen seneye o paraya alacağın arabadan bu sene en azından 2000 TL kârın vardı, kısacası almadığın için kurtulmuşsun piyasa yükselmesi nedeniyle bende araba alamadım kişisel düşüncem piyasanın daha da düşmeyeceği yönünde
  • Max 18bin varsa alacaginiz aracin satistan sonraki zamanlarda size masraf cikarmamasi gerek. Aracta saglam bi yer yok aynalar disinda belkide siz yazmayi unuttunuz :) opeli severim ama boyle koru korune alinmaz. Su anda fiyatlar tavan yapmis durumda hem piyasa hem tatil arifesi fiyatlar yuksek acele etmeyin.

Bu tarz araclarda nerden tutsan elinde kalir kicini duzelritsin basi bozulur. Bulasma derim....

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Max 18bin varsa alacaginiz aracin satistan sonraki zamanlarda size masraf cikarmamasi gerek. Aracta saglam bi yer yok aynalar disinda belkide siz yazmayi unuttunuz :) opeli severim ama boyle koru korune alinmaz. Su anda fiyatlar tavan yapmis durumda hem piyasa hem tatil arifesi fiyatlar yuksek acele etmeyin.

Bu tarz araclarda nerden tutsan elinde kalir kicini duzelritsin basi bozulur. Bulasma derim....

cevaplar için saolun arkadaşlar.

200ugececekaga aynen dediğin gibi kardeşim, hislerime tercüman olmuşsun. max 18 e sigortası vergisi algısıyla birlikte getirirsem bana masraf çıkartmaması lazım. en azından 1-2 yıl ağır masraf çıkartmaması lazım.

aslında gene almayı düşündüm gibi oldumda. o kadar masrafı yaparsam elimde 22.000 - 24.000 tlye alınmış kazalı bir araba olacaktı sonra vazgeçtim.
    (zaten o masraflarıda yaptıramazdım.)

tek sorun bu sahibinden sitesindeki kendini bilmez insanlar :( bende biliyorum geçen yıldan beridir bakıyorum sahibinden sitesine,,, 14 bin tl ye geçen yıl opel astra G varken, Şuanda nerdeyse 19.000 tlden başlıyor :S

Tamam elimdeki para az. benden bu kadar çıkar. en azından Nakit. Yok senet yok sepet gibi şeylerle uğraşmak uğraştırmak istemem. Ama kendilerinin sattıkları araçlarda sıfır değil. 3-5 yaşında araba değil en az 13-15 yıllık 2. el de değil. 3-4 el değiştirmiş araçlar.

İşte Sahibinden Sitesi Antalyadaki Opel Astra İlanları

Öğretmenden - Ön kaput değişmiştir diyor adam. 2000 model astra 22.500 istiyor :(
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-2000-model-opel-astra-1.6-16v-cd-140-binde-163078828/detay

1998 tertemiz opel astraymış 19.750 TL (arkadaki opel amblemide olmasaydı opel olduğunu anlamak zor.)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tertemiz-opel-167516269/detay

1999 cd astra 21.750 tl.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-nadir-temizlikte-bulunabilecek-full-orjinal-alman-panzeri-166823371/detay

2001 astra 1.6 elagance 175.000 km 26.000 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-model-astra-1.6-elagance-hb-lpg-li-otomatik-164597544/detay

1999 opel astra Gl 260.000 Kmde En uygunuda bu 17.350 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-guven%2Ckonfor%2Csaglam-opel-166439439/detay

Geçelim Efsane Kasa Toyota Corollanın Antalya İlanlarına.

2-3 Yıl önce bunlardan 8-10 bin tl diye bahsediyorlardı... Şuanda normali 18 - 19 bin tl :S

78.000 kmde toyota coralla 25.500 tl 1998 model.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-tertemiz-corolla-167234099/detay

160.000 kmde toyota corolla 1.6 XE 18.999 TL hemde kaçırılmayacakmış fiyat düşmüş.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kacirilmaz-firsat-fiyat-dustu-165036211/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefoErik -- 10 Haziran 2014; 4:37:52 >

• Bu araç alınmaz. Ancak astra alınır. Cebinizde paranız varsa, sahibindende satılacak ilanlar fazla durmuyor 1 güne satılıp gidiyor. İlan açmak bedava olduğu için bir çok kişide alan keriz çıkarsa diyerek aracının ederinin 2-3 fazlasını yazıp ilan açıyor. Satma niyeti olanlar öyle değil.
    Bana göre sizin bütçenizle yapılabilecek şeyler şunlar;
    Temiz bulunursa bir D sınıfı araba alınır, yılı eski olur ancak bu arabaların çoğu yapısı itibariyle taş gibi arabadır. Burada tercih edilmesi gereken japon araçlarıdır. Mesela Nissan Maxima
    Temiz stilo 1.6 dynamic bakılabilir, o paralara alınabilecek en iyi arabalardandır.
    Ya da b sınıfına inilir az km yapmış araçlara bakılır.mesela 2006 civarı colt.
    ya da zar atıp 2008-2009 civarı ikco samand ve ya 2008 civarı proton gen-2 alınır. (burada amaç olabildiği kadar model yılını yükseltmek, daha az metal yorgunluğuna maruz kalmış, daha modern teknolojili arabalar almak(abs, hava yastığı elektrikli camlar, klima vs).Ancak proton'un distribütörü sıkıntılıdır yinede artık parça bulmak zor değil internetten siparişi veriyorsun amerikada bile olsa 2 aya gelir ya da en kötü yan sanayi takarsın.)

Bunların hepsini inceyelip karar vermek lazım.

• Astra g kadar rezil bir araba yoktur sanırım

43k km corolla 1,6 xli 1995 (on numara benzinli motor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.