Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vüsal

Amma ciddi is bu arkadas ya. O kadar duzenli nasil yiyeyim ogrenci adamim ben.

Biz de ogrencilik yaptik. Hem de pansiyonda kaldim, yemek saatleri belliydi ama makarnamizi yumurtamizi hep yiyorduk. Insan isteyince oluyor, spor disiplindir
  • Arkadaşım ,ben 8 yıldır body yapıyorum ,ben zirve kent spor merkezine gidiyorum. proteine ve diğer ürünlere birton para verdim .son 1yıldır 365 avm de pronatural nutrition dan alıyorum,hem biilgi bakımından hem ürün fiyatında cok uygunlar. siteleriwww.sporcu-besinleri.com . ayrıca fitness antrenörü de çalişıyor. süperrrrrr
    bot:178
    kilo:84
    yağ oranı :%13

çalışma yapmıyorum karın kası ve gögüs kası yapmam için ne önerirsin

kol kaslarım belirgin bir şekilde var
  • Merhaba,
    Evde 50 kg plaka var.
    Ayrıca sehpa almak istiyorum, düz sehpa, göğüs çalışmak için.
    Uygun fiyatla düz sehpayı nerden alabilirim.
    teşekkürler.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Merhaba,
    Evde 50 kg plaka var.
    teşekkürler.

sirkeci
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Merhaba,
    Evde 50 kg plaka var.
    teşekkürler.

sirkeci

Sirkecide ne var neresi var?
    Açabilir misin?
    Tşk..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Merhaba,
    Evde 50 kg plaka var.
    teşekkürler.

sirkeci

Sirkecide ne var neresi var?
    Açabilir misin?
    Tşk..

büyük postane caddesini biliyor musun ?
    dogu banktan büyük bostane gitmek icin bir sokaktan gecmen lazım.
    işte o sokakta saatci ve ayakkabıcılar var.O sokaga geldin mi görürsün zaten.
    İster han var orda oraya gir ister.Sokaktaki satıcılara sor..

Zor bir yer degil.
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, gidip bakayım,
    İstediğimi bulurum umarım, spordan geri kaldık..
    Tşk..
  • Multipower %100 Whey Protein ve Amino Whey Kullanıyorum bunların dışında ekstra bir şey kullanmadım....ve gayet memnunum ürünler biraz pahalı olmasını rağmen.
    Sormak istediklerime gelirsek...

Kreatin ve BCAA gibi ürünler var bu ürünler nasıl kullanılır çok faydası varmıdır....Ne işi yararlar tavsiye edermisiniz....
    Yada şöyle söyleyim gelişmeyi hızlandırıcı daha profesyonel ürünler varsa yazabilirsiniz.
  • Vucut yag orani nasil oluculur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Vucut yag orani nasil oluculur ?

en etklili yöntem aynadır!:)

dışarıda duran o tartılar 5 para etmez hani 1 tl'i çalışan.

belirli spor komplexlerinde cıplak ayakla cıkan bir tartı bulunmakta.Ben ondan ölctürmüştüm.
  • göğüs kası arasındaki çizgiyi çıkartmak için tavsiye edeceğiniz hareketler nelerdir?
  • Tüfek icad oldu mertlik bozuldu.

Eskiden kılınç'la ve kerevizle güçlenen bilekler, günümüzde, steroidle güçlendirilmeye çalışılıyor, fakat steroidin kalıcılığı hiç yok, steroid kısır döngüdür. SİLAH ÇIKTI MERTLİK BOZULDU-STEROİD ÇIKTI KASLAR BOZULDU.

Kereviz eskiden mucizevi bir bitki ve simgeymiş ve ödüllerin üzerinde kereviz arması varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örscü -- 2 Nisan 2012; 17:50:23 >
  • merhaba arkadaşlar bende body building sporuna başladım. Ama sorunum çabuk yoruluyorum. Örneğin ilk seti gayet rahat yapıyorum sonra kesiliyorum spordan önce aldığım gıdalarla alakalı olabilir mi? Veya zayıf olmamla mı alakalı bir durum bu?

yaş 25 boy 1.91 kilo 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 4 Nisan 2012; 9:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

merhaba arkadaşlar bende body building sporuna başladım. Ama sorunum çabuk yoruluyorum. Örneğin ilk seti gayet rahat yapıyorum sonra kesiliyorum spordan önce aldığım gıdalarla alakalı olabilir mi? Veya zayıf olmamla mı alakalı bir durum bu?

yaş 25 boy 1.91 kilo 75

Verilen program sana göre ağır olabilir. Ya da hiç spor yapmamışsan vücudun ham olabilir..

Kilon boyuna göre çok az.

Antremanlardan önce karbonhidrat ye. Makarna , pilav ne kadar yiyebiliyorsan ye acayip enerji verir.

Daha yeni başladığın için supplementler'i sölemiyorum. Creatine gibi supplementler kullanarak enerjine enerji katabilirsin. Ama hemen değil , bir süre sonra başla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

merhaba arkadaşlar bende body building sporuna başladım. Ama sorunum çabuk yoruluyorum. Örneğin ilk seti gayet rahat yapıyorum sonra kesiliyorum spordan önce aldığım gıdalarla alakalı olabilir mi? Veya zayıf olmamla mı alakalı bir durum bu?

yaş 25 boy 1.91 kilo 75

Verilen program sana göre ağır olabilir. Ya da hiç spor yapmamışsan vücudun ham olabilir..

Antremanlardan önce karbonhidrat ye. Makarna , pilav ne kadar yiyebiliyorsan ye acayip enerji verir.

Daha yeni başladığın için supplementler'i sölemiyorum. Creatine gibi supplementler kullanarak enerjine enerji katabilirsin. Ama hemen değil , bir süre sonra başla..

işim dolayısıyla sürekli bilgisayar başındayım, uzun süredir spor adına (4-5 yıldır) ele gelir hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim. Antremana işten çıktından sonra 5-7 saatlik uykuyla gidiyorum. Karbonhidratların dışında enerji içecekleri işe yarayabilir mi ? Cevapların için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 4 Nisan 2012; 9:48:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

yaş 25 boy 1.91 kilo 75

işim dolayısıyla sürekli bilgisayar başındayım, uzun süredir spor adına (4-5 yıldır) ele gelir hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim. Antremana işten çıktından sonra 5-7 saatlik uykuyla gidiyorum. Karbonhidratların dışında enerji içecekleri işe yarayabilir mi ? Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Enerji içecekleri pek bir işe yaramaz. İçindeki Cafein biraz canlandırır sizi..

Hardline'ın L-Carnitine ürünü var. Yağ yakıcı olarak geçiyor , ancak on numara enerji veriyordu ben spor yaparken..
  • Konu üzerinde çok tartışma olmuş diye bende fikrimi belirteyim.

Öncelikle hiçbir şekilde araştırmadan bir ürün almam , alımınıda desteklemem , başlamadan evvel yurtdışı sitelerin hepsinden bilgi aldım.Türkiyede pek araştırmama gerek yok zira her kafadan bir ses çıkıyor.

Diyet olarak protein ağırlıklı karbonhidratı düşük yağı ondan da düşük diyet uyguluyorum.Aslında diyet te değil yaşam biçimi diyelim , et ürünlerini hazır fast food ürünleri tamamen çıkardım hayatımdan akşam 6 da akşam yemeği yiyorum sonra birşey yemiyor yesem bile kesinlikle proteinli şeyler yemeye çalışıyorum , alkolü bıraktım ekmek sadece Dreikorn Brot yiyorum , değişik lifli bir ekmek.

Bunlarla beraber ilk başladığımda günde 1 adet Opti-men multivitamin aldım , daha sonra buna bir ölçek Optimum Whey ekledim spordan sonra olmak koşuluyla.

Spora başlamadan hemen evvel tam kan testi yaptırdım karaciğer , böbrek vs.. yüksek kolestrol çıktı yaşım 28 olduğu için hem çok utandım hemde üzüldüm , ama tamamen yanlış beslenmeden olduğunu biliyordum.
    Boyum 1.68 kilom 85 idi , 2 aydır haftada 6 gün spor yapıyorum.Şuanda kilom 75 oldu , kas kaybı hiç yaşamadım inanılmaz biçimlendi vücudum.

Bunun yanında sürekli özellikle bu konuda , işte şunu kullanmayın , bu zararlı vs.. yazılıp çiziliyor , en basit örneğinde protein tozu , yurtdışı sitelerde veya makalelerde bile protein tozunun hiçbir şekilde zararı olmadığı yazılıdır ufak bir araştırma ile bu öğrenilebilir.

Neyse son 1 aydır felan , Spor içi antrenmanda Xtend kullandım (normali 1 ölçek günde ben yarım alıyorum.) aslında bunun ilk amacı daha kolay recovery ama ben daha çok protein sentezi kolaylaşsın diye alıyorum.Bu yüzden tam ölçek kullanmıyorum.Zayıflamak için ise GNC den Hydroxycut aldım kutunun yarısını kullandım onunda normal ölçüsü günde 3 tane , ben 1 tane aldım.İnanılmaz faydasını gördüm 1 tane almama rağmen çok iyi enerji verirken bir yan etkisini görmedim.

Neyse bukadar şeyşi kullandıktan sonra , düzgün beslendikten sonra , spor yaptıktan sonra geçen hafta kendime dedim gidip birdaha baktırayım kan değerlerime hani belki dedim kendi kendime bu sefer bir gelişme olur.

Sonuçları elime aldığımda nekadar doğru bir iş yaptığımı anladım , kötü kolestrolüm yarı yarıya düşmüştü , normal kolestrolüm sınır değer olan 200'ün üzerindeyken şimdi 170 olmuştu bunun yanında iyi kolestrolüm yükselmişti.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ve tabiki çok mutlu oldum elime aldığımda sonuçları, o gün anladım ki kim ne derse desin bir ürün alırken kesinlikle kendiniz araştırın , yabancı diliniz var ise kendiniz araştırın , içeriğinde zararlı olabilecek ürünler olanlarda var , yararlı olanlarda bunun seçimini en iyi kullanan kişi bilir.Bu yüzden abartılmadığı sürece Supplement'ın çok iyi bir destek olduğunu düşünüyorum.
  • BCAA ve Kreatin Nasıl kullanılır Ne işe yarar. Marka tavsiyede ek olarak verebilirsiniz....
    Almanya'dan getirttiriyorum ürünleri akrabalarıma genelde multipower oluyor. Bu marka sizce nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.