Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shaddar

Mass Gainer'ı spor yapmadığım zamanlarda kullansam sorun çıkartır mı?

Yeterli beslenemediğinizi düşündüğünüz öğünlerden sonra alabilirsiniz. Haricinde kilo almak için sürekli alırsanız spor yapmadığınız için pek bir işe yaramaz ve çabuk biter. Mass Gainer hangi marka bu arada ?
  •  Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar

1.82 boyum var ve 65 e yakın kilom. Omuzlarım biraz dar ve boyuma göre baya zayıfım,kilo almak ve birazda vücut istiyorum,fakat korkularım var

bknz;

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar

geçen sene birkaç ay spor salonuna gittim,böyle adamlar gördüm,adam öyle bilinçsizce çalışmış ki omuzlar çökük,sırt kaplumbağa gibi olmuş,benimde çalışınca böyle olmasından korkuyorum açıkçası,dik durmayı seven,dik yürümeyi seven birisiyim o yüzden olmasını istediğim şu;

Olmasını istediğim şey omuzları ve kolları biraz geliştirip,genişletip böyle gözükmek,zayıf arkadaşlar bilir s bedenin bile büyük gelmesinin ne kadar acı verici olduğunu

Spor salonu gibi birşey şu anlık mümkün değil,eve alet alıp çalışabilirim ama hangi aletle ne çalışacağımı bilmiyorum,nasıl kilo alınır bilmiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • [Kunye=] Selam arkadaşlar yaşım 15 boyum 184 62 kiloyum.Çok zayıf gözüküyorum.Para biriktirip eve bir ağırlık çalışma istasyonu aldım.Kilo almak istiyorum bana bir diyet programı ve egzersiz programı yapabilir misiniz? Bu arada protein tozu kullanmıyorum.İleride devam etmezsem kadın gibi göğüslermin olacağı söylendi . Biraz bilgi verebilirseniz çok minnetar olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

1.82 boyum var ve 65 e yakın kilom. Omuzlarım biraz dar ve boyuma göre baya zayıfım,kilo almak ve birazda vücut istiyorum,fakat korkularım var

bknz;

geçen sene birkaç ay spor salonuna gittim,böyle adamlar gördüm,adam öyle bilinçsizce çalışmış ki omuzlar çökük,sırt kaplumbağa gibi olmuş,benimde çalışınca böyle olmasından korkuyorum açıkçası,dik durmayı seven,dik yürümeyi seven birisiyim o yüzden olmasını istediğim şu;

Olmasını istediğim şey omuzları ve kolları biraz geliştirip,genişletip böyle gözükmek,zayıf arkadaşlar bilir s bedenin bile büyük gelmesinin ne kadar acı verici olduğunu

Spor salonu gibi birşey şu anlık mümkün değil,eve alet alıp çalışabilirim ama hangi aletle ne çalışacağımı bilmiyorum,nasıl kilo alınır bilmiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Adamlara bilinçsiz demişsin ama sen daha bilinçsiz gözüküyorsun. Zaten 3. resim bomba o ne öyle robot gibi.

O ortadaki x göğüsler mi oluyor ? Omuz genişliği birde genetiktir öyle omuz genişlemez. Yani dar omuzluysan kemik yapınla alakalı. Omuz başları belirgin olur, trapezler belirginleşir ama omuz çalışırken.

Bak bu adamın vücuduna trapezler çıktığı için boyundan omuzlara doğru çatı gibi gidiyor.

http://www.nowhavefun.com/celebritypictures/d/126456-1/75+Nick+Auger+picture.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 7 Nisan 2012; 13:39:01 >
  • quote:

bknz;

Tipe gel :D 3. resimdeki gibi olmak istiyormuş. Hahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

bknz;

Tipe gel :D 3. resimdeki gibi olmak istiyormuş. Hahahahaha

Nesi komik. adam trapezleri yukari dogru gelistirmek istemiyor. derya buyukuncuyu gormedinmi hic adamfa iki metre omuz var ama cati gibi gelmiyor. olabiliyormus demekki.
  • Trapez çok çabuk gelişen bir kas grubudur. Antrenman günlerinizde sadece Upright Row yaparak trapezi çalıştırın. Lateral Raise ve Press hareketlerinden oluşan bir omuz programı çıkarın kendinize.
  • bilek agrisi cok aci
  • quote:

Adamlara bilinçsiz demişsin ama sen daha bilinçsiz gözüküyorsun. Zaten 3. resim bomba o ne öyle robot gibi.

O ortadaki x göğüsler mi oluyor ? Omuz genişliği birde genetiktir öyle omuz genişlemez. Yani dar omuzluysan kemik yapınla alakalı. Omuz başları belirgin olur, trapezler belirginleşir ama omuz çalışırken.

Bak bu adamın vücuduna trapezler çıktığı için boyundan omuzlara doğru çatı gibi gidiyor.

http://www.nowhavefun.com/celebritypictures/d/126456-1/75+Nick+Auger+picture.jpg

Ya ben yüzücüler gibi omzum olsun istemiyorum,genetik yani istesemde öyle olmaz resimde ki elemanın geniş gözüküyor mesela,öyle bile olsa olur,ama tamamen öyle çatı gibi omuz istemiyorum
    quote:

Trapez çok çabuk gelişen bir kas grubudur. Antrenman günlerinizde sadece Upright Row yaparak trapezi çalıştırın. Lateral Raise ve Press hareketlerinden oluşan bir omuz programı çıkarın kendinize.

hocam saolasın da hangi aletlerle nasıl yapılıyor şu meretler

ayrıca yukarıda bir arkadaş o nasıl çizim robot gibi demişte,insaf birader paintle temsili resim çizdik,yağlı boya tablo yapmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bırak Zaman Aksın -- 8 Nisan 2012; 10:56:08 >
  • Önemli bir soru hatam var mı?

spordan sonra geliyorum yarım saat geçtikten sonra.
    Shaker'a 300ml süt + 1,5 ölçek whey protein

+ 6 tane amino asit atıyorum ve böyle uyuyorum. Kombinasyonda sorun var mı acaba?

Üstüne BCCA ve Kreatin gibi ürünler eklersem nasl kullanmalıyım.
  • merhabalar
    L-carnitine tablet hakkında bilgi verir misiniz?sadece sporla mı kullanılıyor,spor yapmadığım günlerde de alabilir miyim_diyet yapıyorum.ayda 5 kg verdim ama L-carnitine kullanmadan,sadece diyetle.
  • merhabalar
    L-carnitine tablet hakkında bilgi verir misiniz?sadece sporla mı kullanılıyor,spor yapmadığım günlerde de alabilir miyim_diyet yapıyorum.ayda 5 kg verdim ama L-carnitine kullanmadan,sadece diyetle.
  • quote:

bknz;

• Herkese merhaba birkaç aydır evde kendi imkanlarımla 10kg'lık dambıllarla ağırlık çalışıyorum yalnız daha önce hiç spor hocasına veya bilen birine danışmadığım için nasıl ve neler yapılması gerektiğini bilmiyorum. Ben her 2-3 saat başı çalışıyorum kafam göre ama sanırım böyle dengesiz çalışmak kasların gelişmesine yarımcı olmuyormuş yani güzel şekil almıyormuş kaslar doğru mu acaba?
    Ne kadar aralıklarla nasıl çalışmalıyım ve vücudumu nasıl şekle sokabilirim özellikle kollarımı ve omuzlarımı?

http://www.eurostargym.com/exer/bodyprg1.asp
    Bu sitede 4 günlük program vermiş ancak bazı sitelerde ise 1 gün çalışma 1 gün dinleme şeklinde vermiş.
    Bana bir program önerebilir misiniz lütfen?
    Yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 14 Nisan 2012; 23:54:01 >
  • protein tozu kullanımı ile ilgili tam bir bilgi kirliliği var ben opt. nut. %100 whey kullanıyorum şimdi bunu nasıl almalıyım. şu anda sabah kalkınca 1 ölçek antrenmandan 1 saat önce bir ölçek antrenmandan 1 saat sonra 1 ölçek alıyorum bu doğru mu? tozun kendi kutusunda gün içerisinde 1 ölçek kullanın yazıyor. kafam karıştı baya nasıl yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

protein tozu kullanımı ile ilgili tam bir bilgi kirliliği var ben opt. nut. %100 whey kullanıyorum şimdi bunu nasıl almalıyım. şu anda sabah kalkınca 1 ölçek antrenmandan 1 saat önce bir ölçek antrenmandan 1 saat sonra 1 ölçek alıyorum bu doğru mu? tozun kendi kutusunda gün içerisinde 1 ölçek kullanın yazıyor. kafam karıştı baya nasıl yapsam

Sabah kalkınca 1 ölçek
    Antrenmandan sonra 1 ölçek

İdman öncesinde düzgün beslenmiş biriysen gerek yok.
  • Sık sık uyguladığım diyet ve beslenme soruluyordu cevabı:http://naturelvg.blogspot.com/2012/04/bir-diyet-oykusu-12-haftada-maksimum.html
  • Arkadaşlar ben 171 boyunda 62 kilo 18 yaşında bir erkeğim tam 4 aydır fitness yapıyorum başlamadan önce 58 kiloydum ve bu zaman içerisinde 1 ay hardline progeiner kullandım ve yaklaşık 2.5 aydırdırda kreatin kullanıyorum kilo almak için hangi takviyeleri almam lazım yada ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun ...
  • BCAA aldım....nasıl kullanabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

protein tozu kullanımı ile ilgili tam bir bilgi kirliliği var ben opt. nut. %100 whey kullanıyorum şimdi bunu nasıl almalıyım. şu anda sabah kalkınca 1 ölçek antrenmandan 1 saat önce bir ölçek antrenmandan 1 saat sonra 1 ölçek alıyorum bu doğru mu? tozun kendi kutusunda gün içerisinde 1 ölçek kullanın yazıyor. kafam karıştı baya nasıl yapsam

Sabah kalkınca 1 ölçek
    Antrenmandan sonra 1 ölçek

İdman öncesinde düzgün beslenmiş biriysen gerek yok.

teşekkür ederim. kolay gelsin. idman öncesi pek düzgün beslenemiyorum ne yazıkki o yüzden idman öncesi 1 ölçek daha alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.