Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 180 boy 53 kiloyum daha önce 6 ay body yaptım 58 kilo ya kadar çıktım optimum nutrion karbohirat kullanmıştım fakat kaç kutuda anca 6 kilo almıştım ve bıraktığımda kilom yine eskisine döndü şimdi yine başlayacağım kısa zamanda etkili karbonhidrat ve protein takviyesi önerilerinizi bekliyorum hangi markanın etkili ürünü ve yanında başka kullanmam gereken önerdiğiniz bir şey varmı şöyle bi 70 kilo olsam baya güzel olacak önerilerinizi bekliyorum çok teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-red-lord-xx

merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 180 boy 53 kiloyum daha önce 6 ay body yaptım 58 kilo ya kadar çıktım optimum nutrion karbohirat kullanmıştım fakat kaç kutuda anca 6 kilo almıştım ve bıraktığımda kilom yine eskisine döndü şimdi yine başlayacağım kısa zamanda etkili karbonhidrat ve protein takviyesi önerilerinizi bekliyorum hangi markanın etkili ürünü ve yanında başka kullanmam gereken önerdiğiniz bir şey varmı şöyle bi 70 kilo olsam baya güzel olacak önerilerinizi bekliyorum çok teşekürler

ee o zaman ben boşuna uğraşıyorum kilom aynı seninle bırakınca nasıl zayıfladın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 180 boy 53 kiloyum daha önce 6 ay body yaptım 58 kilo ya kadar çıktım optimum nutrion karbohirat kullanmıştım fakat kaç kutuda anca 6 kilo almıştım ve bıraktığımda kilom yine eskisine döndü şimdi yine başlayacağım kısa zamanda etkili karbonhidrat ve protein takviyesi önerilerinizi bekliyorum hangi markanın etkili ürünü ve yanında başka kullanmam gereken önerdiğiniz bir şey varmı şöyle bi 70 kilo olsam baya güzel olacak önerilerinizi bekliyorum çok teşekürler

ee o zaman ben boşuna uğraşıyorum kilom aynı seninle bırakınca nasıl zayıfladın acaba

çalışıp bir seviyeye geldikten sonra bırakınca öyle mi kalacağınızı sanıyorsunuz ? 5 kg ne ki ben 2001 de bıraktığımda 82 kg`dım 2005te tekrar başlamadan önce 61kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 19 Ekim 2011; 22:00:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

quote:

çalışıp bir seviyeye geldikten sonra bırakınca öyle mi kalacağınızı sanıyorsunuz ? 5 kg ne ki ben 2001 de bıraktığımda 82 kg`dım 2005te tekrar başlamadan önce 61kg

bence sizde bir yanlışlık var kas olarak alınan kilo kolay verilmezki vücut yapıp bırakanlarda kilolarda değişiklik yok 5 kilo en fazla azalma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bence sizde bir yanlışlık var kas olarak alınan kilo kolay verilmezki vücut yapıp bırakanlarda kilolarda değişiklik yok 5 kilo en fazla azalma

5 yıldan fazla süre vg yapıp askere kısa dönem gidip gelen bir çok arkadaşım oldu geldiklerinde tanınmaz haldelerdi, hatta çoğu yeniden başlamadı başlasa bile eski tadı alamadığı için bıraktı. Bencesi sencesi de yok her spor nankördür vg de bırakınca eski haline dönüyorsun bu kadar basit. En güzel örnek olarak Kevin Levrone a bakabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

metabolizması hızlı olanlar öyle, bende de öyledir mesela :)
  • arkadaşlar benim soru arada kaynamış gitmiş 2 sayfa önce yazmıştım bi yardım etseniz iyi olur valla
  • arkadaşlar merhaba.

bn 186 boylarında 73 Kioyum yaşm 19. hafif kilo almam gerekli sanırım vucutumun düzenli ve orantılı olması için. bu kiloda olmanın yararı kasların çabuk belirginleşmesi ancak ince bir vucutta kas olsada biyere kadar. ben hem en olarak biraz genişlemek. göbek oluşturmadan kilo almak. kaslanmak abartılı olmayan şekilde. birde bel kısmımın kalnlaşmasın istiyorm yardımlarınızı bekliyorum

yenilemiş olayım . buydu sorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

quote:

quote:

metabolizması hızlı olanlar öyle, bende de öyledir mesela :)

aynen öyle.. ramazandan önce 80 kiloydum ramazan sonu 74e düştüm şu an 78 im
  • vücut geliştirmenin KALP BÜYÜMESİ üzerinde etkisi hakkında tecrübe veya bilgisi olan var mı?
    yada vücut geliştirmede kasların değişimi dışında diğer değişimler ne hissediyorsunuz vücudunuzla ilgili..

aşırı protein-karbonhdrt-steroid türevi şeylerin kullanımı;;

KALP kasları antreman esnasında daha iyi besleyebilmek için doğru mantıkla düşünürsek ya hızlanmalı yada büyüyerek kan akışını ve kasları beslemeyi artırmalı...

uzun süre ağır sporla uğraşıp tecrübesini paylaşacak olan var ise..
    şimdi kafa karıştırıyor bu konular..
    birde şu var internetten takip ettiğime göre...

'' Eğer protein yoksa kas yok''
    '' Ne kadar ağırlık o kadar kas''
    '' Acı yok ise Kasta yok''
    '' çalışma bu işin 3 te 1 i asıl mesele yemek ve dinlenmek''

iş böyle ise bizim gibi beslenmeye çoğu zaman dikkat edemeyen kimseler için WHEY protein kullanmak kaçınılmaz...Anabolik etki için....

bilgilerinizi bekliyorummm
  • 1- Whey protein kullanıp bunun olumlu etkisini gözle görebilen var mı? varsa neler?
    2- Supplementler dışkı'da sıvılaşmaya veya düzensiz dışkılamaya neden olur mu?
    3- V.G. 'de Pekmez tüketilmesini tavsiye edermisiniz?
    4- Whey protein günde 1 öğün kullanılabilecek ise en iyi zaman ne zamandır?
    5- Herhangi bir katkı kullanmadan,vücut geliştrmeye uygun beslenmeden sadece spor kısmı ile ilgilenerekte azda olsa ilerleme kaydedilebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

vücut geliştirmenin KALP BÜYÜMESİ üzerinde etkisi hakkında tecrübe veya bilgisi olan var mı?
    yada vücut geliştirmede kasların değişimi dışında diğer değişimler ne hissediyorsunuz vücudunuzla ilgili..

KALP kasları antreman esnasında daha iyi besleyebilmek için doğru mantıkla düşünürsek ya hızlanmalı yada büyüyerek kan akışını ve kasları beslemeyi artırmalı...

iş böyle ise bizim gibi beslenmeye çoğu zaman dikkat edemeyen kimseler için WHEY protein kullanmak kaçınılmaz...Anabolik etki için....

kalp sorunu genetiktir çok sorun yaşıyan duydum çoğuda ilaç kullamını abartan tipler ifbb prolar veya 3-4 gün önce gazetelere konu olmuş eleman şaka gibi bir kardioyoloğa gözükmek lazım en azından içiniz rahat olur üstünede kardiyo yapmamız gerekiyor kalbimiz için
    ben 2 defa gittim spora başladıktan sonra anlattım durumu bir sorun yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

vücut geliştirmenin KALP BÜYÜMESİ üzerinde etkisi hakkında tecrübe veya bilgisi olan var mı?

http://naturelvg.blogspot.com/2011/10/bir-mitvucutgelistirme-ve-kalp-buyumesi.html
  • OOoo süper bir topic bakalım bende bu sene şampiyonaya katılcam.Sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarını izlemek bana yeni bilgiler edindiriyorum
  • Arkadaşlar merhaba, boyum 1.75 kilom 56
    Bende Fitness'a başladım. İsmek ücretsiz yaptığı için oraya gidiyorum yaklaşık 3 hafta oldu.
    Haftada 2 gün günde 1 saat şeklinde oluyor. Hoca herkese ortak program hazırlamış. Onu uyguluyorum ve omuzlarımda sanki genişleme var gibi hissettim. Beslenme konusundada tavsiyelerinize uyucam.
    Dumbell ile çalışırken ne gibi hareketler yapmalıyım? İyi kaslanmalar
  • ramazandan once 7 ay hem kardıo hem bady calısdım .. fakat ne olduysa ramazandan sonra oldu .. ramazanda bırakdım sporu ..ortalarına dogru ramzanında etkısıyle halsızlık bıtkınlık tansıyon dusme gıbı saglık sorunlarım oldu .. bayramdan sonra ıse yeme ıcme normalae donunce bıraz toparladım . fakat ıslerımın yogunlugu nedenıyle tekrar baslayamadım ..kısmetse onumuzdekı ay tkrar baslayacagım .. benım kafamı karıstıran bısı oldu ..bu belkı psıkolojık bılmıyorum ..ama sporu uzun sure yapıpda bırakna arkadaslar bu konuda yorumlarını yazarlarsa sevınırım ..

..ben bırakdıkdan sonra kendımı cok kotu hısseddım .. koollarım omuzlarım epey toparlamısdı bılırsınız karın en zor ve en son gorsel yansıyacak seydır.. ama karın yaglarım bıle artık hanı erıyoruzzz beyler .!!! modundaydı

... gel gelelım sankı 60 yasına merdıven dayamıs halsızz kndısyonsuzz olu gıbı ruh gıbı hıssedıyorum uzun zamandır kendımı ..bunda ramazandakı rahatsızlanmam en buyuk rol .. ve hep sporu bırakmama bagladım sankı vucud alsımısdı ve bırakınca kusdu gıbı ... cıddı bır saglık sorunum yok olmadıda .. mesealla spora gıttıgım gunlerde sabah ıse geldıgımde o kadar dınc oluyordum kı anlatamam ben bıle ınanısım gelmıyordu .. uykum duzenlı kendımı ıyı hıssedıyorudum .. sımdı ınanın fılmlerde dovus ustaları olurya yemın ederler ve elını etegını herseyden cekerler onlar gıbı hıssedıyorum .. ve sanırım kıloda aldım gobegım falan yıne rahatsız etmeye basladı benı ... ben spora gıttıgım zaman hakkını verıyorum yanı emınım basladıgımda yaza kadar cok cok ıyı olacak yıne ınsl ..ama bıraz psıkolıj destegemı ıhtıyacım var ne

... gazlayın benı dıyesım var sankı
  • Arkadaşlar vg ile uğraşanlara bir tavsiyem var antrenmandan bir saat kadar önce bir kupa neskafe içip gidin. İçindeki kafein damarları açarak kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlnıyor ve antreman sırasında daha dinç kalmamızı sağlayarak tekrar sayısında artış sağlıyor özellikle son setteki tıkanmaları önleyerek diğer setlerdeki tekrar sayılarına ulaşmamızı sağlıyor. Fazlasının tabii ki oldukça zararlı olduğunu belirteyim.

http://kaanlazayiflama.blogcu.com/sporcu-ve-kahve-icmenin-faydalari/10057209
  • Arkadaşlar merhaba, kilo almak için spor salonuna yazıldım dün gitmiş olmama rağmen bugün kollarımın gövdemle birleştiği yerler ağrıyor kollarımı açıp kapamakta zorlanıyorum birde üst bacak bölgesinde ağrılarım var ağrı kesici mi içeyim, kas gevşetici mi süreyim yoksa olduğu gibi bırakıyım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

Arkadaşlar merhaba, kilo almak için spor salonuna yazıldım dün gitmiş olmama rağmen bugün kollarımın gövdemle birleştiği yerler ağrıyor kollarımı açıp kapamakta zorlanıyorum birde üst bacak bölgesinde ağrılarım var ağrı kesici mi içeyim, kas gevşetici mi süreyim yoksa olduğu gibi bırakıyım mı?

oldugu gıbı bırak ..3-4 gune kadar bırseyın kalmazz ..

acı ıyıdır ıyı calsıdıgının gostergesıdır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Orijinalden alıntı: black label

Arkadaşlar merhaba, kilo almak için spor salonuna yazıldım dün gitmiş olmama rağmen bugün kollarımın gövdemle birleştiği yerler ağrıyor kollarımı açıp kapamakta zorlanıyorum birde üst bacak bölgesinde ağrılarım var ağrı kesici mi içeyim, kas gevşetici mi süreyim yoksa olduğu gibi bırakıyım mı?

oldugu gıbı bırak ..3-4 gune kadar bırseyın kalmazz ..

acı ıyıdır ıyı calsıdıgının gostergesıdır ...

Fakat okula gitmem gerekiyor oraya kadar bile nasıl gidiceğimi hiç bilmiyorum, ağrı kesici içmemelimiyim?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.