Yarbay
02 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 181 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Selamlar;

Kisaca XBOX-Oyun PC ve PS5 bagli olan setupima hoparlor eklemek istiyorum.

ilk baslarda Steelseries Arena 7 Dusundum ama sonra isin icine girdikce daha ust seviyelere bakmaya basladim.

Kanto YU2 ; AudioEngine A2+; Arena 7 arasinda kaldim.

Alakasiz gelecek tabi ama ses konusunda bilgi sahibi kisilerden destek alabilirsem cok sevinecegim.

Amacim direk muzik degil ; yeterki kaliteli olsun bir kere alayim diye dusunuyorum.

Butce ile ilgili bir sorun yok. Baska secenekler de olabilir.

Tesekkurler

Selamlar;

Esimin eski aracini bugun sattik Golf.

Ozellikle arac bakarken 3008 veya 5008 cok mantikli geldi ; hem donanim olarak nerdeyse yok yok ; hem otomatik hem dizel olmasi cok avantajli geldi.

Tek korkum fransiz araclari eskiden beri cok elektronik aksam problemi cikartirdi ; bu yuzden en azindan kullanicilar yorum yapabilirler mi?

Servise 1 yil icinde gittiniz mi? gittiyseniz neden gittiniz? Bugun 200.000TL niz olsa yine ayni araci mi alirdiniz?

Sorularina yanit bulabilrsem ; satin alma kararinda cok faydali olacak.

Simdiden tesekkurler
Arkadaslar 200.000TL ye kadar tercihen Dizel otomatik SUV ariyorum.

Aslinda SUV da pek sayilmaz yerden az yuksek olmasi yeterli ; simdiye kadar

Skoda Koqiaq (benzinli oto)
Skoda karoq (Dizel oto)
BMW 216d Grand Tourer
Mini Countryman Dizel
VW Tiguan (Benzinli oto)
Jeep Compass
Peugeot 3008 ve 5008

Araclarina baktim ; cok arada kaldim. Bir yandan VW ailesinin saglamligini bildigimden ona yonelmek istiyorum ama Peugeotlarin fiyat/performans oranlari cok iyi. Maximum 3 yil binilecek oldugundan ikinci elde deger kaybetse dahi satilabilecek bir arac olmasi onemli (216d beni bu konuda korkutuyor)

Kullanan arkadaslar veya kullanmayip yorum yapacak arkadaslardan ricam lutfen ``Kesin 3008`` gibi degilde 3008 alirdim cunku.... gibi yorum yaparlarsa bana cok yardimci olacak.
Merhaba,

Spotify kullanan vardır diye düşünerek sormak istedim böylece birbirimizi takip edebiliriz

Kullanıcı adım: akinsoyleyen

Herkez burada paylaşırsa birbirimizi takip edip kim ne dinliyor görebiliriz diye düşüüyorum
Bugün sabah foruma baktım ve gördüm ki herkez FT 'i göndermiş yerine birilerini getirmiş bile.

Ben Ünal Aysal'ın bütün konuşmasını dinledim ama gel gelelim içerisinde FT gidecek yerine adam getireceğim duymadım.

Hangi cümleden bunu çıkarttınız bunu merak ettim adamın net söyledikleri.

Biz kendisine 2 yıllık sözleşme önerdik o 1 yıl istedi diyor. Yani para da değil problem.

FT'yi hemen Milli takıma getirmeler , GS 'dan kovmalar , bir gaza gelmeler fln ne oldu ki?

Bunun yanında Aysal bir araya gelip bu sözleşme işini sessizce çözeceğiz bile dedi.

Özellikle FT 'i gönderenlerin yorumlarını , bu kanıya nereden vardıklarını merak ediyorum.
Evet arkadaşlar aslında soru çok net.

Bugün 7950 TOP alacaktım son anda 8 serisi yakında çıkar diye vazgeçtim.

Sizce ekran kartı almanın zamanı mı? Kesinlikle uç bir model düşünmüyorum hiçbirzamanda düşünmedim , F/P benim için ön planda.

Acaba 8 serisi nezaman çıkar? Çıkınca 7950 ayarındaki (belki 8950) fiyatları ne civarda olur?

Bu işle yakından ilgilenen arkadaşlar az çok bilirler diye sormak istedim.

Teşekkürler
Beyler öncelikle gerçekten tebrikler dün adamları çok rahat 3-4 yapabilirdiniz. Şanssızlık. Ama oynanan oyun bence benfica'da yeterli olur. ve FB eğer chealse ile oynarsa çok büyük ihtimal eler diye düşünüyorum.

Bunun yanında dün Fenerbahçe taraftarı inanılmaz baskı kurdu karşı takıma yanlız birşey son maçlardan sonra dikkatimi çekiyor , sürekli 5-10dk da bir Gs'a bir küfür var , bunu ben TT arena da duymuyorum.(yanlışım var ise lütfen düzeltin)

Bir durum oldu da benim mi haberim yok? benfica maçında GS'ın işi ne?

Tartışmak için açmıyorum gerçekten öğrenmek istiyorum bu problem neden var? Mesela süper ıslıklamalar felan zaten benfica top yapamadı heyecandan ve baskıdan , sonra araya "****** Galatasarayyyy lay la la lay lay lay...."
Son maçtan sonra çok nadiren konu açtığım forumda artık dayanamayıp sormak istiyorum.

Bu adamın triplerini herkes görmüyor mu yoksa sadece ben mi dikkat ediyorum? Son maçta sahada gezmeler , herzamanki bireysel hareketler , Ya madem pas vermedin dön insan gibi bir el kaldır birşey yap , drogba abartısız 30 sn baktı dönüpte bir hareket dahi yapmadı.

Hayır iyi topçu kötü topçu demiyorum , yeri geliyor Ronaldo bile bencillik yapınca dönüp özür diliyor , hani o an çok sinirlendim ama kusura bakma drogbanın yanında sen kimsin diye sormak geldi içimden.

Tamam çok golcü ama sanki bu bencilliği itici bir hale getiriyor.

Tamamen kendi fikrim bu arada sadece paylaşmak istedim , belki benim gibi düşünenler olabilir.
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle superonline fiber'e yaklaşık 1-,5 yıldır aboneyim, bugüne kadar 20mbit abonesiyken 3-4 ay evvel 50mbit'e geçiş yapmıştım ama sıkıntım şu ki hiçbir zaman 50Mbit alamamıştım , birçok modem , router değişti gel gelelim stabil bir 50mbit hiç alamamıştım.

Geçen hafta HongKong'a gittiğimde Asus NT66U modeli WAN özellikli router cihazı aldım. Tek amacım interneti stabil hale getirebilecek bir çözüm bulmaktı ve bunun en büyük sorununun router'in dandik olmasına bağlıyordum.

Neyse öncelikle ayarların zor olacağını belki çalışmayacağını bile düşündüm aslında ama hiç böyle olmadı. Sadece superonline şifremi aldım ve arayüze girdiğimde alet kendiliğinden herşeyi yaptı.

Peki ne farketti. Bir kere Huawei kullanırken en iyi aldığım kablosuz arka odadan 30mbit yerine 70mbit aldım. Evimde 1 adet AP kullanıyordum zira salonda çekmiyordu.Şuanda evin heryerinde tam çekiyor ve AP yi kaldırdım.

Bu yüzden bu tarz sıkıntı çeken arkadaşların kesinlikle denemeleri gereken bir çözüm olarak görüyorum. Bu routerın çok fazla özelliği var ama ben kullanmıyorum çünkü amacıma ulaştım ama iternetinde gecikme , hız problemleri özellikle kablosuzda yaşayan arkadaşların denemesi gerekiyor.

kurulumdan sonraki arka oda testim , modem ile mesafe 5m-6m civarı bir duvar var.
İngilizcesi olan arkadaşlar kesinlikle bunu kaçırmasın , oturup izleyin...

Nereden geldi? Marsilyaya nasıl gitti ? Neler Başardı ?

Neden Chealse'ye gitmek istemedi? Son dakika uçağa binmeyi reddetti , Mourinho'yu neden bukadar seviyor?

11 Numara neden onun için bukadar önemli? İlk 15 numarayı gördüğünde ne dedi?

Hepsini anlatmışlar..4 bölümden oluşuyor ilkini koyuyorum siz devam edersiniz

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.879
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 9.098 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 371 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.