Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydir vucut gelistirme ile ilgileniyorum. Vucut iyice duzene girdi diyebilirim, benim bir sorum var;

Tshirtile vucut gayet sekilli duruyor, tshirtsuz ust bolge gayet muntazam ama; su alt belin sag ve solundaki can simitleri bir turlu erimiyor . Bu yuzden kardio agirlik calisma yapiyorum, o bolge icin onerebileceginiz hareketler var mi ?
  • hazırol pozisyonunda eller vücuda bitişik şekilde sağa sola eğilme hareketi var . bunu istersen hafif dambıllarla destekleyebilirsin . ayrıca bar ile sağa sola dönme hareketi var bel sabit sadece omuzlar dönecek ,ve tempolu koşunun son 50-100 metresini sprint yapacaksın .
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler, uzun zamandır yazamıyorum foruma.

Şöyle bir bakınayıp dedim herkes birbirine girmiş, bu spor zevk işidir, herkesi görmek istediğin şekilde göremezsin adam nasıl dolaşmak istiyorsa öyle yaşasın demi :)

Gelelim benim sorunuma, son 1 senedir lanet olası bir omuz sakatlığı yaşıyorum, sürekli ara veriyorum onun yüzünden. Gitmediğim doktor kalmadı bir türlü bulamadılar problemi. Vücutta heryer istediğim seviyeye ulaştı, omuz çok ince, o yüzden bicepsleri de çok şişirmek istemiyorum çünkü kötü bir görüntü oluyor. Umarım en kısa zaman da geçer şu sakatlık.
  • Geçmiş olsun @Azap
    En kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle.
  • Sakatlık çok sinir bozucu bir şey içten içe acı hissi almak alllahım tekrar yaşamak istemiyorum.x) Sana geçmiş olsun arkadaşım.Azimli olman yeterli.
  • Arkadaşlar bileklerin kalın olması için ne yapabiliriz ?
    El yayı işe yarar değil mi ?
  • merhabalar arkadaşlar;
    bir kaç sorum olacak. ben 1,75 boyunda 87 :) kiloyum.artık canıma tak etti kilo vermeye karar verdim.acaba salona ramazandan sonramı yazılsam farkeder mi?
    zaten bu sene pek oruç tutabileceğimi sanmıyorum.sizce napmalıyım ?
  • @Delikanlı_15

Çok teşekkür ediyorum.

@VII_outLaw

Allah kimseye vermesin gerçekten, kötü bir durum.

@huseyin16

Bilek kalınlaştırmak ne yazık ki çok mümkün olmuyor, yaşınız küçükse gelişebiliyor ama daha sonra dert oluyor.

Ki en başlarda ben de çok üzülüyordum bileğime ama sonraları daha estetik durduğunu, fark edince, kafaya takmamaya başladım :)

@clubnes

Ramazan da genelde insanlar kilo alır, sağlıksız beslenilme yüzünden, eğer oruç tutmayacaksan bir sorun olmaz, spora başlamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap
    @huseyin16

Bilek kalınlaştırmak ne yazık ki çok mümkün olmuyor, yaşınız küçükse gelişebiliyor ama daha sonra dert oluyor.

Ki en başlarda ben de çok üzülüyordum bileğime ama sonraları daha estetik durduğunu, fark edince, kafaya takmamaya başladım :)

Yaş 18 peki kalınlaştırmasa da güçlendirir mi kardeş ? Yoksa bilek ile dirsek arasında ki kaslara mı faydası olur ?
  • Arkadaşlar koşudan sonra veya kas çalıştırma hareketllerinden sonra dinlenme için ve laktik asit dağılımını dengelemek için çeşitli hareketler olan videolar söyleyebilirmisiniz.

Açma germe hareketleri falan. Ama etkili olsun 5-10 dk lık videolar falan var mı?
  • 186 cm boy var ama 70 kiloyum :( Kilo almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar bileklerin kalın olması için ne yapabiliriz ?
    El yayı işe yarar değil mi ?

Tanıdık bir Emniyet müdürümüz var bilek güreşcisi adamın bilekleri baldırlarım gibi.Ömrü boyunca bilek çalışmış 130kg da çok derecesi var.x) Her neyse arasıra salona gelir.Sandalyeye oturarak barbelı ( uzun çubuk) dizlerimizin üstüne koyarak çalışmamızı söyledi.Şınav ve Barfiksde bilek konusunda önemli.
  • üst göğüs için etkili bulduğunuz hareketler var mı , önereceğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

üst göğüs için etkili bulduğunuz hareketler var mı , önereceğiniz ?

bench press

bench'i yukarı kaldır o şekil çek daha iyisi varmı
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

üst göğüs için etkili bulduğunuz hareketler var mı , önereceğiniz ?

bench press

bench'i yukarı kaldır o şekil çek daha iyisi varmı

daha çok dambıllarla yapıyorum dik sehpada ama verim alamıyorum üst göğüs için , altlar gelişti üst fazla gelişmedi yokuş gibi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

186 cm boy var ama 70 kiloyum :( Kilo almam lazım

3-5 kilo alıp beli 80-85 cm omuzları 120cm yapsan süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 8 Ağustos 2010; 14:35:09 >
  • Bel 94 cm'e ulaşmış, daha nereye Azap diyecek cinsten oldu. Eritemiyorum orayı. Ama omuzlar 138'e ulaştı.

Kolları 45 yapmak gerekiyormuş daha 38
  • Futbol falan oynarken bacaklarım çok çabuk yoruluyor.Koşmada problem olmuyor fakat defans olarak oynadığım için top kapmada ve çalım atmada sorun yaşıyorum sık sık.Bacaklarımın geç yorulması ve bacaklarımı güçlendirmek için ne gibi egzersizler yapabilirim?
  • Bu bel olayindan cok konusuluyor. Bende ozellikle daha oncede belirtmistim, bu sag ve soldaki can simitlerini eritemiyorum diye. Simdi benim boy 176, kilo 68, belide dun olctum 88cm.

Kac cm oluyor standard bel ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.