Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum hocan gayet iyi biliyordur :D hocanın dediklerini yap sen.Evet o da göğüs çalıştırıyor ama machine bench press o değil.
    shapefit.com buraya bak istediğin tüm hareketleri bulursun.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

beyler bugun spor salonuna basladım . hoca aletlerı teker teker gosterdıde. göğüs için hangi alet işe yarıyor? fotosunu koyarmısınız bi zahmet ..

birde makine göğüs falan var sen onlarla başlarsın zaten

bu dimi kardeşim ?

• tmm tesekur ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bu işin bilir kişilerinin ağzından " istersen 1000 mekik çek zayıflamadığın sürece kas göremezsin"

hıhı tabi ..

cahilin atla koşturanı o adamda yağ varmı bir bak
    bak bak bir daha bak olurda göremezsin
    zayıflamadan kastımız yağ oranını azaltmak

cahilin otobüsle gideni zayıflamak başka yağ oranını azaltmak başka !

adamın kast ettiğini anlasaydın keşke bu konudaki herkez çok iyi anlar zayıflamadan kastımızın yağ yakmak olduğunu zaten şişman birine söylenmiş söz
  • http://www.bing.com/videos/watch/video/meet-the-supercow/26wpm4se?from=MSNTOD
    tamamen doğal beslenmiş lor peyniri tavuk pilav
  • Arkadaşlar merhaba ben 3 ay spor yaptım şimdi 2 haftadır dinlendim yeniden 6 ay gibi salona gitmeyi planlıyorum.Boyum 1.86 kilom 65. Biraz kilo almam gerekiyor. Bunuda vucuda yag olarak değil kas olarak istiyorum. Peki ne tür besinler tüketmeliyim? Ekonomik öneriler verirseniz çok sevinirim. Birde temel amacım fit görünmek ve karın kası yapmak öyle süper kas yapmıycam biraz pazılarım belli olsun yeter. Karın kaslarım var sert ama üstündeki tabakadan pek kendilerini gösteremiyorlar utanıyorlar

-Özellikle karın bölgesi için güzel bir çalışma programı önerebilirmisiniz?
    -Yürüyüş bandında 15 km/s ile 15 dk koşmak mı yoksa 8km/s ile 20 dk yürümek mi daha iyidir ?
    -Yag ve proteinlerin % olarak karbonhidrat vs. nelerden oluştugunu yazabilirmisiniz?
    -Ben günde 2 ekmek yiyorum. Yemekde bol yerim biraz kola, yemiş vs de var. Yediğim ekmek sizce fazla mı?
    -77 kilo olmayı planlıyorum uygunmudur ?
  • ben 187 boyunda 85 kg ım bu halimle bile sayuf duruyorum.77 çok az bence.en azındandan boyunla bir olkiyaptığın spor kendini belli etsin
  • Dostum öncelikle şunu söyleyeyim sana karın kası için yağ oranını düşürmen şart.Fit görünmek istiyorsan çok tekrar az ağırlık ile çalış.koşu bandında 6.5 ile 30 dakika felan yürü sonra epileptik bisiklette 30-40 dakika fazla hızlı olmayacak şekilde antreman yap.Ağırlık koyarak mekik çekmeye bak ki karın kasların yeterince güçlensin.Yiyecek olarak da yemişten felan uzak dur.kolayı kes hayatından en azından içeceksen de haftada 1-2 kutuyu geçmesin şekersiz olanlardan iç.Pilav,makarna vb. yüksek karbonhidrat kaynağı olan yiyeceklerle ekmek tüketme.Mümkünse öğün atlama hatta 1-2 öğün atla.Az ama çok öğün ye.
    quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

Arkadaşlar merhaba ben 3 ay spor yaptım şimdi 2 haftadır dinlendim yeniden 6 ay gibi salona gitmeyi planlıyorum.Boyum 1.86 kilom 65. Biraz kilo almam gerekiyor. Bunuda vucuda yag olarak değil kas olarak istiyorum. Peki ne tür besinler tüketmeliyim? Ekonomik öneriler verirseniz çok sevinirim. Birde temel amacım fit görünmek ve karın kası yapmak öyle süper kas yapmıycam biraz pazılarım belli olsun yeter. Karın kaslarım var sert ama üstündeki tabakadan pek kendilerini gösteremiyorlar utanıyorlar

-Özellikle karın bölgesi için güzel bir çalışma programı önerebilirmisiniz?
    -Yürüyüş bandında 15 km/s ile 15 dk koşmak mı yoksa 8km/s ile 20 dk yürümek mi daha iyidir ?
    -Yag ve proteinlerin % olarak karbonhidrat vs. nelerden oluştugunu yazabilirmisiniz?
    -Ben günde 2 ekmek yiyorum. Yemekde bol yerim biraz kola, yemiş vs de var. Yediğim ekmek sizce fazla mı?
    -77 kilo olmayı planlıyorum uygunmudur ?
  • @haliTR3 teşekkürler başlayayım değerlendirecem.

@FieSTaA usta teşekkürler dediğiniz şekilde bir program takip edicem. Fit bir görüntü istiyorum öyle şişman göbekli değilim ama kasların üzerinede var bunlarıda yok etmem gerek tabi. Ben ekmek yemeden kilo alamam sanırım ya o yüzdende yiyorum bu pilav,makarnayla zaten yemiyorum tarzım değil amelelik gibi geliyor. ama normal türlü vs tarzı sulu yemeklerle günlük 1.5 felan ekmek tüketmem normaldir değil mi ? Birde kepeklimi yoksa normal mi tüketim sizce?
  • Kepekli ekmek tercih et derim.Esmer ekmek daha doğrusu.Tadı da güzel oluyor.Ben olsaydım sulu yemekler ile pilavı bolca tüketirdim.yulaf ile kahvaltıya başlardım misal,öğlen yemeğinde bolca pilav markana vb. ile protein içerikli yemek(ton balığı pratik olabilir) arada tekrar yulaf ezmesi süt ile akşam yemeğinde balık tavuk tarzı protein veren yiyecek ile tekrar karbonhidrata abanırdım :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

@haliTR3 teşekkürler başlayayım değerlendirecem.

@FieSTaA usta teşekkürler dediğiniz şekilde bir program takip edicem. Fit bir görüntü istiyorum öyle şişman göbekli değilim ama kasların üzerinede var bunlarıda yok etmem gerek tabi. Ben ekmek yemeden kilo alamam sanırım ya o yüzdende yiyorum bu pilav,makarnayla zaten yemiyorum tarzım değil amelelik gibi geliyor. ama normal türlü vs tarzı sulu yemeklerle günlük 1.5 felan ekmek tüketmem normaldir değil mi ? Birde kepeklimi yoksa normal mi tüketim sizce?
  • Arkadaşlar ben bu siteyi arkadaşın önerisine göre geldim çok yardımcı olunuo dendide ...ondan artık aranıza giriş yapmış bulunmaktayım herkese selam öncelikle ....

bu body le kilo alma konusunda benimde sorcağım şu ben daha spor salonuna 1 hafta oldu gideli beni çalıştıran adamın omuzlar geniş ama bel ipince komik duruo ya bende böle olursam napcaz :D ben sırf terminatör gibi deilde her taraf a eşit olarak normal kilo almam gerekio nasıl olcak bilmiom :D boy 1.90 kilo 68 bide bu body insanı kıllandırır diolar o doğru mu :D
  • Sporun insanı kıllandırdığını ilk defa senden duyuyorum.Body kimyasal bir gelişim süreci değil ki :D body bir spor çeşididir.En zahmetli ve sabır isteyen spor çeşitlerinden birisidir.Kilo almaya gelirsek karbonhidrat ve protein alımını arttır.Yağı az oranda tut.Hocanın dediği egzersizleri uygula tamamdır. Belin ince olup,omuzların geniş
    quote:

Orijinalden alıntı: faradayi

Arkadaşlar ben bu siteyi arkadaşın önerisine göre geldim çok yardımcı olunuo dendide ...ondan artık aranıza giriş yapmış bulunmaktayım herkese selam öncelikle ....

bu body le kilo alma konusunda benimde sorcağım şu ben daha spor salonuna 1 hafta oldu gideli beni çalıştıran adamın omuzlar geniş ama bel ipince komik duruo ya bende böle olursam napcaz :D ben sırf terminatör gibi deilde her taraf a eşit olarak normal kilo almam gerekio nasıl olcak bilmiom :D boy 1.90 kilo 68 bide bu body insanı kıllandırır diolar o doğru mu :D
  • Bu bir ay boşum ve ye iç yat sınava gir yüzünden şiştim iyice.
    Vücudumun ağırlaştığını hissediyorum, böyle hafiflemesi lazım.
    Sabahları düzenli spor yapacam da yeme konusunda kararsızım epey, yardımcı olabilecek var mı?
  • Spor yapan arkadaşlar, fazladan aminoasit alımının ne zararı olur? Deneyen var mı merak ediyorum... Mesela 1 günde 20 gram ( ortalama 10 tablet ).
  • pek bi zararı olacağını sanmıyorum, ha eğer lazım olan bişey değilse yani yeterince uzun süredir çalışmıyorsan- ihtiyacı yoksa vücut dışarı atacağından para ziyanı olur tek seferde 10 tablet zor değil mi ya
    bir de daha fazla bilen biri yazarsa eğer yanlış bilgi verdiysem sakat bişey olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 4 Temmuz 2010; 23:23:49 >
  • Body yapıyorum ama kaç tablet almam gerekli bir türlü karar veremedim. 1 tablet 2,2 gram...
  • amino kaç aldıgına baglı.
  • İdman ağırlığı fark etmeksizin kişinin günlük alması gereken protein yağsız ağırlığının 1.5 katı mıdır? İdmanın ağırlığıyla gereksinim oranı değişen madde ise karbonhidrat olmalı, değil mi? 2, 2.5 katı falan alınması gerek muhabbetleri supplement şirketlerinin yalanı diye duydum.

Bu konularda doğru, kaynaklı bilgilere sahip arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

İdman ağırlığı fark etmeksizin kişinin günlük alması gereken protein yağsız ağırlığının 1.5 katı mıdır? İdmanın ağırlığıyla gereksinim oranı değişen madde ise karbonhidrat olmalı, değil mi? 2, 2.5 katı falan alınması gerek muhabbetleri supplement şirketlerinin yalanı diye duydum.

Bu konularda doğru, kaynaklı bilgilere sahip arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

böyle bi şey yok kim uydurduysa kötü sallamış hiçbir supplement şirketi şu kadar protein al şu kadar karbonhidrat al demez ki sadece supplmentler ile beslenmek yanlış aldığımız yumurtadan sütten supplement şirketleri kazanıyosa ne diyeyim ben daha
  • Yaw boş ver supplement şirketlerini, sorular daha önemli.
  • antrenmanın şiddetine göre değişir. cyling çalışan birine 1 katı bile yeterken hit çalışan birinin 3 katı alması gerekir. kullanılan steroid yada amino asit sentezini arttıran supplementlere göre de değişir. bilmeniz gereken 2 katı almanız gerektiğidir iş sadece ticaretse ben de whey için reklam stratejisi diyorum o zaman nasıl olsa yumurtanın %85i sentezleniyor ve anne sütünden sonra en iyi protein kaynağı yada termojenik yağ yakıcılar için. Ticaret amacının güdüldüğünü sanmıyorum bilinçli olan vücutçu zaten sürekli araştırma içindedir ve onu kandıramazlar.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.