Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azap

Bel 94 cm'e ulaşmış, daha nereye Azap diyecek cinsten oldu. Eritemiyorum orayı. Ama omuzlar 138'e ulaştı.

Kolları 45 yapmak gerekiyormuş daha 38

omuzu nasıl o kadar yaptın tebrikler
    ne çalıştın anlat bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Futbol falan oynarken bacaklarım çok çabuk yoruluyor.Koşmada problem olmuyor fakat defans olarak oynadığım için top kapmada ve çalım atmada sorun yaşıyorum sık sık.Bacaklarımın geç yorulması ve bacaklarımı güçlendirmek için ne gibi egzersizler yapabilirim?

Up.
  • Kolum kırıldı. body ye gidemiyorum elim dönmüyor yamuk kaynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

Kolum kırıldı. body ye gidemiyorum elim dönmüyor yamuk kaynadı

geçmiş olsun yorma kolunu iyi olur elbet yamuk kaynadı ise neden doktora gitmedin?
  • Günde 10 km koşarak,3 beyazı (tuz,şeker,un) hayattan çıkararak,bol su içerek kilo verilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stramanti

Günde 10 km koşarak,3 beyazı (tuz,şeker,un) hayattan çıkararak,bol su içerek kilo verilir mi?

ekmeği kes o koşuyu da yap %100 gibi birşey..
  • quote:

quote:

Futbol falan oynarken bacaklarım çok çabuk yoruluyor.Koşmada problem olmuyor fakat defans olarak oynadığım için top kapmada ve çalım atmada sorun yaşıyorum sık sık.Bacaklarımın geç yorulması ve bacaklarımı güçlendirmek için ne gibi egzersizler yapabilirim?

Up.

jump squat ve step up diye arat bu hareketleri ağırlıksız yapabildiğin kadar yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

quote:

Up.

jump squat ve step up diye arat bu hareketleri ağırlıksız yapabildiğin kadar yap

Teşekkür ederim hareketlere baktım güzel gibi başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

186 cm boy var ama 70 kiloyum :( Kilo almam lazım

182 boy var 60 kiloyum ben napayım

Nası kilo alıcam arkadaşlar ya doktor Primbolan Depot diye bi iğne verdi internette araştırdım baya zararlıymış. Yardım edin ya şişmem lazım
  • yürümeye ve koşmaya devam et hareketsizlik başa bela birde abur cuburu ve fazla fazla yemeyi kes .
  • 3 ay kadar once, 76 kiloydum (Boy 1.76) epeyi yag vardi vucutta.

Vucut gelistirme olayi ile ilgeniyorum 3 aydir. Bu 3 ayda epeyi bir yag yaktim simdi kilo 66ya dustu, ama nedense, omuz bolgem kuculdu gibi geliyor. 2 Haftadir, yeme programimi arttirdim 70 kiloya cikmak istiyorum. Ama 2 haftadadir 1 kilo dahi alamadim ki, deliler gibi yiyorum.

Nasil bir kader bu

Kilo alimi ile ilgili tavsiye verebilecek olan var mi ?
  • @Moribito
    bence ideal kiloya ulaşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

@Moribito

Ama dostum, tshirtler falan iyi durmuyor, ozellikle omuzlar dar, bir genisletemedim. Sanki 3-4 kilo alsam biraz duzelicek gibiyim, bilmiyorum. Buyuk ihtimal calisma programimi degistricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

@Moribito

Ama dostum, tshirtler falan iyi durmuyor, ozellikle omuzlar dar, bir genisletemedim. Sanki 3-4 kilo alsam biraz duzelicek gibiyim, bilmiyorum. Buyuk ihtimal calisma programimi degistricem.

o zaman omuz çalışmalarına ağırlık ver derim ben her çalışmada göğüs ve omuzlara yönelik daha çok çalışıyorum beli de ince tutunca estetik görüntüyü elde ediyorsun , benim de bir arkadaşım boyu falan çok iyi sağlam vücudu var ama omuzları dar genetik de olabiliyor
  • Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 28 Ocak 2011; 18:50:44 >
  • mrb arkadaşlar . ben 20 yaşında 1.75 civarı boyunda 60 kilo birisiyim . bu yıl üniversiteye başlıyorum ve haftada 2 gün üniversitenin spor salonuna gitmeyi planlıyorum . kol omuz ve göğüs kası yapmak için. biliyorum kilom boyuma göre az ama ne yaptıysam kilo alamıyorum . uyumadan önce yemediğimmi kaldı . abur cubur yemediğimmi kaldı . yatmadan önce bal süt , tahıl , yumurta karıştırıp içmediğimmi kaldı . herşeyi yapıyorum ama kilo alamıyorum sabit 60-62 arası . yesemde yemesemde bu kilodayım . acaba bu kilo sorun olurmu. birde spor salonunda nasıl başlamalı ve nasıl ilerlemeliyim . önerileriniz nelerdir . şimdiden okuyan ve cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederm
  • Arkadaslar yaş 22den gun aliyorum 1.84boy son zamanda 7kg vererek 87e dustum 4kg daha dusmeyi dusunuyorum. hedef83
    Hocamla konustum onumde okula kadar 45gunum var 2kglik protein aldim Whey marka olmasi lazim gunluk 5yumurta beyazi yiyorum kahvaltida
    sabahlari 1 olcek spordan once 1olcek spordan sonra 2olcek aksam yatarken 1olcek protein takviyesi aliyorum.
    Suanlik sıkı çalişma programim var hocamin soyledigi suan gucsuz oldugum ham oldugum suan 1haftalik seni one çalişma programina aldim dedi yapacagimi biliyorum dedi bolgesel calişmaya gececez dedi 45gunde 4kg kesin veririm beli bir hacime ulasirmiyim:) 45gunden sonra universite salonunda gene protein takviyeli olarak calişmaya basliyacagim bu arada 94kg iken yarim şinav cekemiyordum suan 87kgyim 24 rahatllikla deviriyorum
    en cok zorlandigim hareket suan Z bar bilgileri ve cevaplari bekliyorum
  • Arkadaşlar selamlar. Bu sabah kalhvaltıda;

3 tane Anamur muzu
    2 tane ceviz
    3 tatlı kaşığı bal
    5 yemek kaşığı tahıl gevreği
    2 bardak keçi süt

bunları karıştırıp içecek hazırladım. sizce tüm bunların kalorisi nedir? bu içecekten sık içmemin bir zararı olur mu?

Yaşım 21, boy 1.88, kg 75. sizce gün içinde almam gereken kalori nedir?
  • 5 kg altis plastik köşeli,delta vinyl kaplı dumbell vb. 3 kg activa neophrene den daha fazla etkilimidir? Hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksakallı Dede -- 28 Ağustos 2010; 17:29:47 >
  • arkadaşlar boyum 1.64 17 yaşındayım zaten kısayım boyumun 2-3 cm uzayacaksada uzamasına engel olur dye korkuyorum ne diyorsunuz hangi hareketler sorun yapar beklemelimiyim boya bi kötü etki yaparmı ??
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.