Şimdi Ara

Volvo ile ilgili ön yargılarınızı yıkın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 2000 model 1.9T4 200bg manuel Volvo S40 ve 2011 model 2.0T 203bg powershift Volvo S80 sahibi (kullanmış demiyorum sahibi diyorum s40'ı 4 ay s80'i 6ay kullandım) olmuş biri olarak her türlü sorularınızı cevaplayabilirim veya Volvo'ya nasıl bir ön yargı ile yaklaştığınızı söyleyin cevaplayayım.

• 2000 olan araciniz kac litre yakiyordu hocam? Benzinde, lpgde? Bi ara bi meraklandim. Ama oyle merak olarak kaldi. Yalniz 200hp cok iyi. Kullanmak isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Düzenleme: Şu mesaja 100. eksiyi verene cococola ısmarlayacağım. Yanına da bi paket Karaman malı püskevit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 3 Kasım 2014; 11:37:57 >
  • Güncel kasalardaki D2 motor sizce yeterli mi özellikte S60 ve V60 ta bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim
  • Volvoyu beğenmeyen gitsin mazda 3 e golfe binsin

• Tabiki de Volvo

• Bir insan Volvo ya neden düşman olur ki ? Bence herkesin sempatiyle yaklaştığı bir marka Volvo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Arkadaşlar daha önce 2000 model 1.9T4 200bg manuel Volvo S40 ve 2011 model 2.0T 203bg powershift Volvo S80 sahibi (kullanmış demiyorum sahibi diyorum s40'ı 4 ay s80'i 6ay kullandım) olmuş biri olarak her türlü sorularınızı cevaplayabilirim veya Volvo'ya nasıl bir ön yargı ile yaklaştığınızı söyleyin cevaplayayım.

100 bin lira sınırında dolu bir 116d ile volvo s60 d2 yi karşılaştırıp volvo seçersek pişman olur muyuz?
  • Canının kıymetini bilen Volvo alır.
  • 89 model Volvo 740 otomatik aracı acemiye ilk araba olarak alma fikri var. far tampon vs. ufak kazalarda parça tedarik sorunumuz olur mu?

• Volvo deyince önyargım sağlamlık, sorunsuzluk ve güvenli araba olarak çıkıyor.Gerçekten bu şekilde mi bu araçlar.Bu arada volvo olarak sadece 2011 s80 ile bir süre seyahat ettim kullanmadım...
  • Seri eksilenmişim, sanki Volvo'ya sövdüm arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Arkadaşlar daha önce 2000 model 1.9T4 200bg manuel Volvo S40 ve 2011 model 2.0T 203bg powershift Volvo S80 sahibi (kullanmış demiyorum sahibi diyorum s40'ı 4 ay s80'i 6ay kullandım) olmuş biri olarak her türlü sorularınızı cevaplayabilirim veya Volvo'ya nasıl bir ön yargı ile yaklaştığınızı söyleyin cevaplayayım.

100 bin lira sınırında dolu bir 116d ile volvo s60 d2 yi karşılaştırıp volvo seçersek pişman olur muyuz?

10 gün önce 99.000 TL'ye Volvo v40 d2/powershift R Design + R pac + panaromik (kırmızı renk) aldım.

Sakın a3 veya a180 hatta düz vites 1.16d almayın. Donanımsa donanım, performans ise performans. Ben aracın dizaynına laf edeni pek duymadım, yakıt tüketimi ise korkunç derecede uygun

Eskişehir–Aydın arası ortalama 130'dan aşağı inmeden 480 km'yi 110 TL'ye geldim. Sakın ola Golf, a180 vs almayın...

Donanım açısından tek eksiği arka kamera. O da 2'900 TL'ye bayiiden takılabiliyor.

• Yetkili servisin bakım fiyatları çok yüksek.

Ps şanzımanda bmw ve mercedesin arkasında kalıyor. Şu yeni 8 ileri şanzımanı düşük motor hacimlerindede kullanmalı.

C segmenti sedan modeli yok, yeni s40 gelse fena olmaz.

Bunların haricinde volvo çok özel hissettiren bir otomobil markası.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Hayalim a4 degil 2.0d4 advance s60 di ama 150 bin tl

1.6 motor 2. El bildigin full+😄10.full buldum hayran oldum 2013 8 bin km 105 bin tl vercem bu motoru focus c3 kullancak diye almadik

Ama sonra a4 kampanyasi cikti ve aldik ama Allaha sukur memnunuz gayet konforlu , yakit cimrisi , prestijli ve dinamik bir araba tabu bence bir advance s60 d4 degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 2 Kasım 2014; 10:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Evet sizi hatırlıyorum aracı 18 'e alıp , aracı bakmaya gittiğiniz yakıtı bile fiyata ekleyerek 21'e satıyordunuz bi ara.

Yaptığınız masrafları excelde yazmıştınız :)
  • Volvo'ya karşı farkettiyseniz soruları okursanız kimsenin ön yargısı yok.Herkes şanzıman,servis problemi,parça pahalılığı ve 2.el değer kaybından rahatızlık duyuyor.Bunuda siz zaten açıklayamazsınız.Kaldıki geçenlerde biri yeni aldığı 2.0 dizel full S60'ını satıyordu.Niye? Cevabı çok belli o kadar para verince aldığınız araç istediği kadar donanımı full olsun yukarıda yazdığım konulardan ve marka algısından dolayı rahat edemiyor alanlar

• CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Kim satiyordu kaca satiyordu?

Geartronic 8 ileri sanziman gayet iyi

Volvo premium markadir

Oteki dediklerinize katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ftp_57

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Evet sizi hatırlıyorum aracı 18 'e alıp , aracı bakmaya gittiğiniz yakıtı bile fiyata ekleyerek 21'e satıyordunuz bi ara.

Yaptığınız masrafları excelde yazmıştınız :)

O konu efsane oldu zaten. O tabloyu içeren sayfa, kendi masraflarımı, aracın alım ve kullanım maliyetini kaydettiğim bir sayfaydı, yakıt vb maliyetler o yüzden orda yazıyordu. Ama kimseye anlatamadım

Aynı dosya 308 için de var, ama paylaşmam bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 2 Kasım 2014; 10:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

Kim satiyordu kaca satiyordu?

Geartronic 8 ileri sanziman gayet iyi

Volvo premium markadir

Oteki dediklerinize katiliyorum

Forumda bir arkadaş satıyordu.Hatta kendisi mutlu olmadığını dile getirmişti.Yeni nesil 8 ileri vites evet çok iyi fakat Türkiye'de çoğunluk olarak 1.6 dizel satıldığı için bu şanzımana ulaşmak zor o yüzden lafını dahi etmedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.