Binbaşı
27 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Adım Ferhat23 yaşındayım oyun kanalı işine girdik video yayımlamaktan güzel yorumları almaktan keyif duyuyorum. Çeşitli serilerimiz mevcut Spintires Minecraft Ets 2 Ets 2 mod tanıtımları desteğinizle büyümeye devam edeceğiz . Neden Oyuncu06 Kastamonuluyum ama doğma büyüme Ankaralı olduğum için doğallığımdan ödün vermeden çektiğim videolarımı izlerken la bu nereli la bu kürtmüdür falan denmesin diye tabiki :) Şaka bir yana inceler abone olursanız sevinirim.
Oyuncu06 Kanal Tanıtımı
Geçen sene 320 TL olan sigortanın bu sene düşmesini beklerken 885 lira sigorta ödedim . Bunun nasıl bir açıklaması olabilir. Kaza bile yapmadım. Saçmalıktır.
Herkese merhabalar. Aracımın tüm farları yanmakta fakat park konumuna aldığımda sol ön far yanmıyor ayrıca sağ ön kapı dışardan açılmıyor bunlar muaynede sıkıntı olurmu yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün bakım amacıyla aracımı motor ustasına götürdüm üst kapak contası ve silindir kapak contası değişti subap ayarı yapıldı triger seti değişti. Olaylar bundan sonra oldu. Eve giderken araç çekişten düştü ve tam gaz yaptığımda sanki motordan bişey püskürüyomuş gibi ses gelmeye başladı artı şıngırtı arabanın marşı zor basmaya başladı bi kere gıv yapıyo gösterge ışıkları yanıp sönüyo ya çalışıyo ya çalışmıyo araç slx. Neden böyle oldu bilmiyorum fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen. Götürmeden önce hiç bi sıkıntısı yoktu yağ kaçağından başka.
İyi günler arkadaşlar tertemiz binmek ve muayne vesilesiyle aracıma komple taban yaptırcam ankarada iyi işinin ehli güvenilir kaportacı bilen yardımcı olmak isteyen olursa buyrun. Komple taban sacı ve şaside bulunan çürükler değişecek.
Başlıktada belirttiğim gibi doğan sahipleri. Muaynede nelere bakıyorlar nelerden sorun çıkarıyorlar haziranda muaynem var ilk defa muayeneye sokacam hiç bir bilgim yok. Mesela yeni araçlarda arkadaki emniyet kemerleri şart e bizim arabalarda arkada emniyet kemeri yok sorun yaparlarmı taban pek iyi değil. Bir de 60 lık tüp var sorun olurmu ne sıkıntılar olur nelerden kalır nelerden geçer bir yardımcı olun.
Burago nun beni şaşırtan güzel bir modeli. Hiç böyle güzel bir model beklemezdim Burago dan gerek kalıbı gerek boyası dekalleri her yönüyle hoşuma gitti.













Merhaba . Konu troll amaçlı değildir. Yıllardır düz direksiyon kullandığımdan hidrolik direksiyonlu araçlarla ilgili birkaç sorum olacak.
1 Uzun yolda sertleşiyormu
2 Hidrolik direksiyona uyum sağlayamıyorum kağıt gibi nebileyim üflesen dönecek gibi geliyor ben alışmışım kamyon direksiyonu gibi ötekine nasıl alışırım.
3 Uzun vadede sıkıntı yaratırmı yani bakım vesayre.
Aynı sorunlar abs li araçlardada mevcut durmak için köküne kadar frene basınca kafamı vurmuştum direksiyona alışkanlık işte :)
Arkadaşlar kablolu adsl kullanıcıyım internete telefondanda bağlanabilmek için bugün bu wifi adaptörü aldım. Connectify kurduğum halde bağlanmıyor ne yapmam gerekir bilgisi olanlar lütfen yardım ediniz.
Bugün özel bir dişçiye priodontitis şüphesiyle gittim çünkü diş eti çekilmem vardı diş taşı vardı alt ön kısımda . Çekilme sadece ön kesici dişlerde vardı ön taraflarda diş taşı da vardı . Muayneye gittim sıram geldi oturdum. Doktor dedi geceliri ağzındanmı nefes alıyosun dedi evet dedim. Priodontitis şüphesiyle geldim dedim 10 dakka inceledi korkmana gerek yok dedi priodontitis yok dedi. Sararan kısımları ise diş taşı temizliğiyle düzeltebiliriz dedi. 70 lira fiyat verdi jn 4 dişte vardı diştaşı. Priodontitis yok dedi ama halen şüpheleniyorum yok dedi iyi bir dişçi. Sizce varmıdır yokmudur halen korkuyorum yaşım 22
Hakkında
Meslek: Fabrikada işçi
İlgi Alanları: 2.Dünya Savaşı Tofaş
Forum İmzası:
#VestelAlmaAldırma
Forum İkinci El İmzası:
#VestelAlmaAldırma
Hakkımda:
Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
TV
Philips
Ses Sistemi
Logitech
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Mesaj Sayısı: 1.320
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.885
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 66.056 (Bu ay: 298)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 863 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.