Şimdi Ara

Volvo ile ilgili ön yargılarınızı yıkın ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftp_57

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: ftp_57

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Evet sizi hatırlıyorum aracı 18 'e alıp , aracı bakmaya gittiğiniz yakıtı bile fiyata ekleyerek 21'e satıyordunuz bi ara.

Yaptığınız masrafları excelde yazmıştınız :)

O konu efsane oldu zaten. O tabloyu içeren sayfa, kendi masraflarımı, aracın alım ve kullanım maliyetini kaydettiğim bir sayfaydı, yakıt vb maliyetler o yüzden orda yazıyordu. Ama kimseye anlatamadım

Aynı dosya 308 için de var, ama paylaşmam bu sefer

bizim millete detay vermicen :D detay verince böyle kafa karışıyor işte :D

sen direk 21'e sattıyom alan varsa budur arkadaş desen o kadar konuşulmazdı

Sizin 308 'i bi kaç kere daha konusu geçmişti baya temiz ve orjinal bi araçtı yanlış hatırlamıyorsam nasıl memnunmusunuz ?

Peugot ile ilgili ön yargılar kırılabilir mi ? Kime sorsam peugot için sürekli ön takım yaptırsın , yok frenleri güzel fln sallıyor sizce nasıl ?

Evet 308 var bende. Bu önyargılı tutum 206-307-407'den kaynaklanıyor. O zaman için haklı bir önyargı. Fakat 308'den sonra o iş değişti.

Aracımla altı ayda 20.000 km gibi kişisel rekor içeren bir yol yaptım. Bu süreçte para verip yaptırdığım tek arıza, sürücü kapısının açılıp kapanırken çat çat ses çıkarması sonucu kapı gergisinin değişimi oldu. Zaten bu sorun ben aracı aldığımda da vardı. Onun haricinde bakım ve aksesuar harcaması yaptım. Uzun bir test yazısı var, profilimden bakabilirsin. Tek sözüm, 308'in segmentinde fiyat/performans kralı olduğudur. Üstelik parça fiyatları da çok uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Hocam benim arac benzinliydi 15 litrenin altina indiremiyordum. Istesende sakin gidemiyorsun hafif ve guclu.

Aynen dedigim gibi. Ancak dusunmekle kaliriz. 15 litre nedir yahu Belki cokda degil ama bana gore cok

S80i kiyaslayayim dicektim Vw nin E segmenti araci olmadigi aklima geldi vazgectim
    (Phaeton'u biliyorum ama yenileri Tr de olmadiktan sonra neye yarar)

Yoksa şahane araç üretiyorlar

@Serkanpro

Konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/patlayan-psn-hesabi-serkanpro-emrah555--148103722
  • Volvomu satıp başka marka crossover aldım, çok özlüyorum kalitesini, sessizliğini...volvo iyidir, 2.eli yoktur lafı şehir efsanesi. 3 saatte satıldı ilana koyduktan sonra. Satacağım kişiyi tercih etme şansım bile oldu:)

*HP nin yırtına yırtına RPM'le geleni değil, yuksek hacmin alt devirlerdeki torkuyla sessiz sedasiz geleni makbuldur.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Her hafta bir marka ile ilgili önyargı konusu açılıyor.Düzenli olarak.

Anlamadığım adam önyargılı ise ve begenmiyorsa hâlâ ısrarla şöyle böyle demek hangi mantığa uygun ?

İsteyen Volvo isteyen Merso ya da BMW alır.Kimisi arabayı bir statü göstergesi kimisi ihtiyaca gore seçer.

Volvo kullanıcısı genelde kalıplaşmıştır.Aklımıza yol veren, genelde trafik kurallarına uyan mülayim biri gelir.Ancak tam tersi kullanıcı yok mudur ?Tabi ki vardır.Ancak azınlıktadır.

Konu dışı gibi buradayım sorularınızı alayım konuları artık sıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

İmzanız ne anlama geliyor acaba?

Bana mı sordunuz? Eğer öyleyse ; uzakyol gemi kaptanıyım.dünyanın 3/4 ü sularla kaplı olduğundan 1/4'ünü karada yaşayan insanlara bıraktığımı yazdım:)

Orijinalden alıntı: captaingurkan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

İmzanız ne anlama geliyor acaba?

Bana mı sordunuz? Eğer öyleyse ; uzakyol gemi kaptanıyım.dünyanın 3/4 ü sularla kaplı olduğundan 1/4'ünü karada yaşayan insanlara bıraktığımı yazdım:)

Evet size sormuştum alıntı yapmayı unutmuşum : )

Çok ilginç bir imza, ilgimi çekti. Anlamı da bir o kadar sofistikeymiş.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

O zaman sen canına pek kıymet vermiyorsun Anro

Paramız olsaydı verirdik.

• Volvo'ya taraflı olarak olumsuz bakanların açıklaması nedir ki? Gayet güzel bir marka.

Bu durumda canımızın hiç değeri yok dostum, dertlendim şimdi.

Altında şahin görünce ben daha çok dertlendim.

Lütfen, lütfen dikkat edelim.

Şahin değil, 91 model Kartal.

Lütfen, lütfen dikkat edelim.

Pardon hocam.

• aslında önyargı bitti tam tersi satışlar gayet iyi bence ve premiumlar arasında yerleşmeye çalışıyo marka ama bmw ve mercedesin hala gerisinde, fiyat politikasında onlarla kendini bir tutması avantajını kaybettirecek bence...

araçları her açıdan güzel gerçekten ama 130 bin ödediğin s60 veya 125 bin ödediğin v40 ın yanından 25 bin liralık 2. el C4-focus süzülüp gidince insanın ağırına gider diye düşünüyorum, tamam volvo hız vaad etmiyo ama o kadar da olmasın bari. sadece volvo için değil 1.6 motorların tamamı abartı fiyatlar.... ben de volvo düşünen biri olarak şu an 130 bini s60 a vermektense bmw 320ied almayı tercih ederim...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.