Şimdi Ara

Volvo ile ilgili ön yargılarınızı yıkın ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin derdi Volvo değil, Türk toplumu yürütebilmesi kolay olan ve satışında sıkıntı yaşamak istemediği markaları tercih eder. Çıkın sokağa bakın, ortalama 10 tane markaya ait modelleri göreceksiniz. Çocuk yetiştirmenin, ev geçindirmenin ve hayat mücadelesinin her geçen gün zorlaştığı bir ülkede neden Volvo alınmadığını sorgulamak yerine, bize bu sistemi dayatan ve aslında değerli olan markaları kullanmaktan soğutan yönetime sitem etmek daha doğru olacaktır.

Bütün gözler sen de olsun!

VW'de sıra olayı bitti gibi. Beklemek de yok.

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Milletin derdi Volvo değil, Türk toplumu yürütebilmesi kolay olan ve satışında sıkıntı yaşamak istemediği markaları tercih eder. Çıkın sokağa bakın, ortalama 10 tane markaya ait modelleri göreceksiniz. Çocuk yetiştirmenin, ev geçindirmenin ve hayat mücadelesinin her geçen gün zorlaştığı bir ülkede neden Volvo alınmadığını sorgulamak yerine, bize bu sistemi dayatan ve aslında değerli olan markaları kullanmaktan soğutan yönetime sitem etmek daha doğru olacaktır.

Daha önce Türkiye'de sadece Tofaş ve Renault vardı. Toros ve kuş serisi.

Doğan alan Mercedes aldım sanırdı.

BrodWey alan BMW aldım sanırdı.

Nereden nereye geldik.

Buna da şükür.

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Milletin derdi Volvo değil, Türk toplumu yürütebilmesi kolay olan ve satışında sıkıntı yaşamak istemediği markaları tercih eder. Çıkın sokağa bakın, ortalama 10 tane markaya ait modelleri göreceksiniz. Çocuk yetiştirmenin, ev geçindirmenin ve hayat mücadelesinin her geçen gün zorlaştığı bir ülkede neden Volvo alınmadığını sorgulamak yerine, bize bu sistemi dayatan ve aslında değerli olan markaları kullanmaktan soğutan yönetime sitem etmek daha doğru olacaktır.

Daha önce Türkiye'de sadece Tofaş ve Renault vardı. Toros ve kuş serisi.

Doğan alan Mercedes aldım sanırdı.

BrodWey alan BMW aldım sanırdı.

Nereden nereye geldik.

Buna da şükür.

Aynen eskiden iPhone yoktu mesela 2002 den once simdi herkes de iPhone var cok sukur cok iyiyiz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Kasım 2014; 11:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Hayırdır hocam, Sıkıntı nedir?
    Bu kadar çok eksiyi görünce insanın basası geliyor herhalde ;)

Ne bileyim, zincirleme eksi tepkimesi oldu sanırım. Yapacak bir şey yok, hazımsız çok forumda.

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• quote:

quote:

quote:

Bir ara, 18.000 TL bütçe ile S40 arayışına girmiştim. İstediğim aracı bulamadım;mecbur Astra aldım. Önyargım olmamasına rağmen Turbo motorların LPG ile olan samimiyetini ve yakıt tüketimini merak ediyorum. Ayrıca 2.0 dizelini kısa vadede olmasa da yapıştıracağımdan eminim

Ne bileyim, zincirleme eksi tepkimesi oldu sanırım. Yapacak bir şey yok, hazımsız çok forumda.

Hazımsızlık ile ilgili bir şey, üstteki mesajımda piyasanın ve hayatın gerçek olan durumunu ifade etmeme rağmen birisi gelmiş eksi vermiş. Takılmayın derim, gerçeklere cevap veremeyenler ancak eksi verip geçer, dahası olmaz.

Not: Tunvera hariç.

• quote:

quote:

quote:

Eğer biri sizin adınızı ezberleyip eksilemek istiyorsa mesajınızı okumaya bile gerek duymadan eksiler.

• Herkes Volvo der. Efsaneyi bırak masal oldu yurdum insanında.

Kimse gidip Volvo almaz. Yok efendim güvenliymiş. O eskidendi.

Zaten şu anda da Çinli Volvo güvenlikle anılmak istemiyor.

Mazda, mazda der durur ve yere ğöğe sığdıramaz. Gider başka araç alır.

2010 Mazda 3 Impressive AT+lpg
  • Volvo +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Highline passat 117

Passat r designe yerine r line olsa 140 olurdu

S60 r desing 117

Herkes Volvo der. Efsaneyi bırak masal oldu yurdum insanında.

Volvo'ya Çinli demek, cahilliğin de ötesinde birşey.. Siz ekonomi nedir, büyüme nedir cidden bilmiyorsunuz..

Bunları bir kenara bırakın, size birşey söyleyim, araştırın, öğrenince de oturup ağlayın. Sizin Alman dediğiniz VW araçlarında , İsveç'te üretilen Volvo'dan daha fazla çin üretimi parça kullanıldığını biliyor musunuz ?
    Bilmezsiniz tabi..

Volvo'yu Çin'li Gelly Endüstri aldı evet ama ekonomide yatırım, uluslararası pazar nedir önce bunu araştırın... Şimdi yabancı şirketlerin elinde olan büyük firmaları yazdırmayın bana burada..
    Şunu bilin yeter. Bir çin devi volvo'yu alsa da, dünya pazarına sunulan Volvo araçların tamamı İsveç'te ana fabrikalarda üretilmektedir ve üretime de burada devam edecektir..

Volvo'ya binen kesim az çok bellidir... Sonradan para bulup, o saydığınız Tofaş kuş serisinden terfi eden ve yine kuş serisi araçlar gibi kullanılan Doğuş grubu araçlarından değildir Volvo..

Konuyu açan arkadaş "Volvo hakkında önyargınızı yıkın, sorularınız varsa yardımcı olayım." demiş ve başlık açmış.. Gelip burada birşey bilmeden saçmalayın dememiş..
    Sevdiğim bir laf vardır. Bilgisizlik ayrı birşeydir, bilmezsin gayet normaldir, araştırır öğrenirsin ama..... Bunu ortaya saçıp, saçmalamaya başlarsan, bunun adı bilgisizlikten çıkar, bunun adı cahillik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 2 Kasım 2014; 13:53:53 >

• quote:

Tam bir yurdum krosu. Yoruma, mantığa bak.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftp_57

quote:

Evet sizi hatırlıyorum aracı 18 'e alıp , aracı bakmaya gittiğiniz yakıtı bile fiyata ekleyerek 21'e satıyordunuz bi ara.

Yaptığınız masrafları excelde yazmıştınız :)

O konu efsane oldu zaten. O tabloyu içeren sayfa, kendi masraflarımı, aracın alım ve kullanım maliyetini kaydettiğim bir sayfaydı, yakıt vb maliyetler o yüzden orda yazıyordu. Ama kimseye anlatamadım

Aynı dosya 308 için de var, ama paylaşmam bu sefer

bizim millete detay vermicen :D detay verince böyle kafa karışıyor işte :D

sen direk 21'e sattıyom alan varsa budur arkadaş desen o kadar konuşulmazdı

Sizin 308 'i bi kaç kere daha konusu geçmişti baya temiz ve orjinal bi araçtı yanlış hatırlamıyorsam nasıl memnunmusunuz ?

Peugot ile ilgili ön yargılar kırılabilir mi ? Kime sorsam peugot için sürekli ön takım yaptırsın , yok frenleri güzel fln sallıyor sizce nasıl ?

• quote:

"Zaten şu anda da Çinli Volvo güvenlikle anılmak istemiyor." Hayırdır Volvo yönetim kurulunda falanmısnız ?
    Nerden çıkardın bunu ?

Volvo ile ilgili ön yargılarınızı yıkın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftp_57 -- 2 Kasım 2014; 13:55:30 >

• Anro kullanıcısına yanıt
    O zaman sen canına pek kıymet vermiyorsun Anro
  • 2010 Dizel 308 imi satıp , üzerine yaklaşık 10 bin lira civarı ekleyip 2008 2.0 T 180 HP Volvo s60 aldım brc lpg dönüşümü yaptırdım biniyorum.. Ankara ş. içi ortalama 32 kr yakıyor son 4 depodaki ölçümüm..

Önceki araçlarım arasında 0 km 2010 model Focus vardı bunun dışında şirket araçları olan jetta,passat,mondeo gibi araçlara çok sık biniyorum sürekli sürdüğüm araçlar yani standart markaların C ve D segmenti modelleri.

50 bin tl lik 2008 model s60 ile aralarında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Her anlamda konfor,sürüş zevki,güç,kalite... Zaten hiç bir zaman mantığım almamıştır 50-60-70-80 hatta 90 100 bin tl leri 1.6 güçsüz c segmenti araçlara verenlere.. Trafikte sanki bedava dağıtılmış gibi 80 bin tl lik 1.6 jettalar , 110-120 bin tl lik 1.6 passatlar gördükçe gülesim geliyor insanlar bu paraları nasıl veriyor bu araçlara diye..

Sanırım o fiyatlara araç baksam yine 2. el mercedes,bmw,audi ve volvo bakardım.. küçük,kalitesiz,güçsüz arabalara sırf 0 km diye okadar paralar yazıktır günahtır..

Bu arada bazı bilgileri yazayım,

aracım 2008 model 77 bin km de 48 bin tl ye alındı 2500 tl ye lpg dönüşümü yapıldı.
    -Kaskosu 1750 Tl (yaşımdan dolayı) , sigortası istanbul plaka olduğu halde 500 tl
    -yıllık vergisi 960 tl olması lazım
    -motor 180 hp ve hakkını vererek gidiyor öyle insignianın 180 hp si gibi değil yani
    -yakıt olarak dizel pejo ş. içi 27-28 kr yakıyodu kullanım güzergahım biraz trafik ve yokuş.. buda 32 kr yakıyor daha az basma ihtiyacı duyuyorum zaten..Bu arada LPG tam uyumlu.. yani tsi motorlar gibi falan değil hiç bir sorun yok. Opelin 1.4T lerinden bile daha uyumlu.
    -Bazı parçaları gerçekten ucuz bazı parçalarıda gerçekten pahalı triger değişimi işçilik dahil 350 tl ama akislerin çifti 3000 tl ama kolay kolay bozulan araçlar olmadığından çokda dert etmiyorum zaten..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Kasım 2014; 14:28:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.