Şimdi Ara

Volvo gerçekten de güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde Şahin volvoya arkadan çarpmış bir şekilde fotolar dasiyordu ve baktırdığım da Şahinin ön taraf gitmiş ve volvoda hiç bişey yokk bu gerçek mi gerçekten de volvo sağlam bir araba mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2020 ye kadar kazalarda kimse ölmicek diye garanti veriyorlar yanılmiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam ve güvenli ama 2. eli yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

2020 ye kadar kazalarda kimse ölmicek diye garanti veriyorlar yanılmiyorsam.

Vardı böyle bir projeleri ama Çinliler ne kadar önem verir ve bütçe ayırır göreceğiz.

• acr kullanıcısına yanıt
    Neden satildi cinlilere volvo ? Hadi dacia,tata kuresel pazara acilmakta ve arge acisindan arkalarinda guclu bir tedarikci yoktu.Volvo abd olsun,avrupa,turkiye olsun yillardir satislari vardi.Batma noktasina geldiginden dolayi mi ?

Bizim devlet gibi turk telekomu satip,para pesinde mi kostular ki

• O çarpışmayı yaşayan kişiyi bizzat tanıyan arkadaşım arabada çoook ufak kılcal çizikler vardı dedi

38 plaka

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Neden satildi cinlilere volvo ? Hadi dacia,tata kuresel pazara acilmakta ve arge acisindan arkalarinda guclu bir tedarikci yoktu.Volvo abd olsun,avrupa,turkiye olsun yillardir satislari vardi.Batma noktasina geldiginden dolayi mi ?

Bizim devlet gibi turk telekomu satip,para pesinde mi kostular ki

Volvo Fordundu. Ford Amerikadaki 2008 buhranındam sonra çok sıkıntı yaşadı. Yeniden yapılanmaya gitti. Bu süreçtede elindeki volvo,mazda, jaguar ve land rover markalarını sattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 4 Eylül 2016; 3:27:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdiye kadar kimse bir volvo'nun içinde trafik kazası sonucu ölmemiş diye duymuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdiye kadar kimse bir volvo'nun içinde trafik kazası sonucu ölmemiş diye duymuştum.

Yok hocam öyle bişey. Evet çok güvenli ama bu tamamen efsane. Haberlerde denk geldiğim bir sürü ölümlü kaza var volvonun karıştığı. Adam beton mikserine kafa kafaya çarpmış nasıl sağ çıksın 100 km nin üstünde..

2004 de çıkan s40 ın small overlap testine bakın mesela hocamhttps://youtu.be/pI6-VeAf27Q

Güvenli, kaliteli bir araba ama ikinci eli çok zayıf. Bir aydır satmaya çalışıyorum bir kişi aradı şu güne kadsr. Övmeye gelince herkes över şöyle güvenli böyle kaliteli ama gel gelelim almaya gelince herkes piyasa arabası olsun diyip başka modellere kayıyor

• sahibiysen dostundur, guvenebilirsin. yoksa hic acimaz

• nekadar güvenlidir bilinmez ama şahinden güvenlidir diye rahatlıkla söyleyebiliriz.
  • quote:

Ne kadar doğru bilmiyorum ama şimdiye kadar kimse bir volvo'nun içinde trafik kazası sonucu ölmemiş diye duymuştum.

Sizce ? (Olayı gözümüzde fazla büyütmeyelim hepsi metal yığını oluyor kazanın durumuna göre)

Yinede en güvenlileri Subaru - Volvo ve Mercedes Benz olarak sıralayabiliriz o ayrı bir konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 4 Eylül 2016; 7:48:25 >

• quote:

Dogru dogru. Bir tirla, otobusle filan kafa kafaya carpisirsan da ilahi bir guc gelip seni koruyormus kabin icinde. O yuzden bugune kadar volvo'larda kimse olmemis.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bunda sistemi açmayı unutmamışlar mıydı?

• şişirlmiş balon olması dışında evet güvenli, güvenliğe en çok önem veren otomotivci. ama aşırı derecede abartıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir adam vardı facebookta sürekli sövüyordu volvoya sayfasını buldum inceleyebilirsiniz.

sıfır araç alıp mağdur mu ne olmuş.

https://www.facebook.com/VOLVO-Ma%C4%9Fduru-469403859936777/
  • Evet, güvenlik üzerine en çok çalışan, geliştirme yapan marka Volvo.
  • Her zaman dediğim gibi, otomobilde Güvenliğin kitabını yazan marka. Volvo'nun Çinlilere satılması bir şeyi ifade etmiyor, sadece sermaye ve lara akışı Çin'den geliyor. Aynı şey Jaguar ve Land Rover'da geçerli. Tata aldı diye tü kaka mı oldu?

• Volvo güvenli mi derken.. Herşeyin bir sınırı vardır, o sınır belirtmeden güvenli mi diye sormak yanlış olmuş.

Şahinle çarpışmasını örnek vermişsiniz.. Eğer şunu soruyorsanız; Volvo Türkiye sokaklarda, caddelerde dolaşan arabalar içinde güvenli mi diyorsanız ???

Evet, Türkiye şartlarında , trafikte güvenle binebileceğiniz en güvenli 2-3 markadan biri derim.

Gerisi boş laftan öte değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Eylül 2016; 11:52:21 >
  • Bir de saab vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.