|
Dizel bir focus aracım var. 10 bin kilometredir kullanıyorum çok şükür sanayiye düşmedim. (AKS başlarını saymazsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Dizel bir focus aracım var. 10 bin kilometredir kullanıyorum çok şükür sanayiye düşmedim. (AKS başlarını saymazsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
bu euro 5 olan dizel motorlarda kompresyon segmanları sağlamsa hakikaten anlaşılmıyor. kompresyon segmanları bitikse zaten bunu yağ çubuğundan anlarsın. o kolay. benzinli olup yağ yakanı hemen anlarsın, üflemese de anlarsın o da kolay ama eu5 dizelde başıma geldi sinirimiz bozuldu ya. arkadaşlarla inceledik, kaç motorcu arkadaşa gösterdim nereden emin olduk söyleyeyim. egzozdaki yanık yağ kokusundan. araba iki binde yağı bitiriyordu ama bir gram mavi duman atmıyordu üfleme de yoktu. en güzel egzoz kokusundan anlaşılır diyorum o yüzden. bu arada araba da 195 binde 1.3 multijetdi. hiç hararet görmedi. bu motorun eu5 olanından kaçının. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 26 Mart 2022; 13:11:16 > |
|
"Göz bebekleri açılır, atardamarlar büzülür, vücut ısısı artar. Nabız ve tansiyon yükselir. Solunum hızlanır ama içeri çekilen hava azalır. Beyin her yere elektrik sinyalleri gönderir, her bezden salgılar fışkırır. Kaslar, vücut ağırlığının 3 katını kaldırıyormuşcasına gerilir ve spazm geçirir. İnanılmaz zevkli olmasaydı insanlığın sonu bin yıllar önce tükenirdi."
|
|
Bu saatten sonra dizel aracın yakınından geçmek istemeyecektir zaten kimse. |
|
Dediğiniz motoru 3 sene 70 bin km bende kullandım. Arabadaki egr, partikül sistemi o kadar ilkel ki sürekli arıza veriyordu. |
|
Adamın konuya yazdığı mesaja ve zihniyetine baksana hocam kalkıp dünyanın açıklamasını yapmışsın. Bunu 8 senelik ilköğretime geri göndersen anca düzelir. |
|
Senide tornaciya verelim duzeltsinler Turkiyede dizel bitmez kardesim. Her ulkede biter tr de bitmez bitemez. Motorine gecen indirim gelince hicbiriniz ortada yoktunuz. Motorin yine biraz fark acinca hemen dizel bitticiler ortaya cikiyo. Bikac ay once lpg hepsine fark atinca lpg li araclari bitirmisti ayni zihniyet. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Mart 2022; 20:21:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
evet ama egrden öte bu durumun muhtemelen dpfden kaynaklandığını söylüyor rektefeciler. iki rektefeci arkadaşla görüştüm ikisi de aynı şeydi söyledi. bu durumla karşılaşıyorlarmış hatta çok daha erken kilometrelerde motor yaptıklarını söylediler. bir önceki motordan tek farkı eu5de dpf var. hatta arkadaşlar böyle sat ekpertiz anlamaz dedi ama motor yapıp sattım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 26 Mart 2022; 23:0:28 > |
|
Dizel bu ülkede artık bitmiştir. Sanayide kime gidersen git dizele yaklaşma der bunu herkes bilir. 1.5 DCI 1.6 TDI 1.6 TDCI ve nicelerine motor rektefiyesi yapsan bile benzinli gibi eski randıman vermez. Dpf si enjektör yüksek basınç pompası eğer si dumanı turbosu derken sıkıntısı bitmez. Sen kendini avut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|