Bildirim
Vodafone CEPNET Hızı !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 baz istasyonuna ne kadar az yüklenilirse o kadar verim alırsın . 1 yıl önce cepnet yaygın değildi rahatdı şimdi öyle değil maalesef :)
Kullanıcı artışı hızı düşürdü ._____________________________ Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148
MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum -
Eskiden bir adamın kafasına yukardan tek damla akıtıp adamı deli ederlerdi..
Tabi çağ ilerlerdi
Yıl 2011 de cepnet çıktı..
Sinir krizi geçirtmek için daha etkili silah düşünülemezdi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Tabi çağ ilerlerdi
Sinir krizi geçirtmek için daha etkili silah düşünülemezdi
hakikaten cepnet varken netim yok diye hareket ediyorum._____________________________ Beşiktaşım;hayat sensin,dünyam sensin,herşey sensin...
mustafavmms
-
evet insanı bazen çileden çıkarabiliyo _____________________________ -
Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu. _____________________________ -
Al işte az önceki mesajı yazmam 1 dakika mesajı cepnetle göndermek 3sn sürdü.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sevimlican
Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu.
Sevimlican
Ayda kac mb harciyorsun?
Madem cepnet okuma, mail atma , forumlara yazmak icin var o halde niye bu hiz yavaslamasi varki..
Su an cepnet yerine bi cok kisiye 500 mb versen yeterli..
Diger kisim sadece Torrentcilere yariyor.. Geceden basla sabaha kadar_____________________________
-
Bazen gerçekten operatörlerin ticari kuruluşlar olduğunu ve para kazanmak zorunda olduklarını unutuyoruz _____________________________
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK! -
Cepnet ile Online oyun mu oynuyorsunuz yoksa ben mı yanlış anladım _____________________________ SSS[/link] || Forum Kuralları || Kültür ve Bilim Bölümü Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz -
Evet telefonu modem olarak kullanıp online oyunları oynayabiliyorum.Örneğin Counter Strike, LOCO vb. ancak bazen özellikle akşamları çok ping olabiliyor ama normalde çok az takılarak oynayabiliyorum. _____________________________ -
Kaliteli bir baz şstasyonundaysan vodem ile bence yeterli seviyede verim alırsın şahsen ben vodem 8gb + cep net kullanıyorum.. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sevimlican
Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu.
Sevimlican
Ayda kac mb harciyorsun?
Madem cepnet okuma, mail atma , forumlara yazmak icin var o halde niye bu hiz yavaslamasi varki..
Su an cepnet yerine bi cok kisiye 500 mb versen yeterli..
Diger kisim sadece Torrentcilere yariyor.. Geceden basla sabaha kadar
Cepte sörf program oyun indirme online oyun oynama max 600 mb harcıyor. 500mb olsa süper olacak._____________________________
Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
-
quote:
Tabi çağ ilerlerdi
:))_____________________________ -
bence de kota en az 500 mb yada 1gb olsun. Devir internet devri ama bi yandan filtreler olacak bi yandan cepten de girsek sadece 100 mb yetmiyo. _____________________________ -
Nokia 5800+opera mini + şirket mailim cepten toplam harcamam aylık 250mb civarı cepnet fazlası ile yetiyor ..yakında iphone almayı düşünüyorum o zamanda sırf 1gba kadar hız sınırı olmadan sınırsız netim olsun diye 99tllik kontratlı paketten alıcam..vodafone cepnet paketlerine seçenek sunması lazım , mevcut paket kesinlikle durmalı, yanına 12tllik, 15 tllik alternatifler olmalı _____________________________ -
quote:
Tabi çağ ilerlerdi
bu yorumun üstüne yorum tanımam_____________________________ -
Gecen ay aveada baya kastim ama 500mbi gecemedim.vodafone deseki 500 mb ustu 96kb belki aveayi birakirim.yoksa avea devam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
bence de kota en az 500 mb yada 1gb olsun. Devir internet devri ama bi yandan filtreler olacak bi yandan cepten de girsek sadece 100 mb yetmiyo.
Kotası olsun 1 gb fiyatı olsun 15-20 tl yapsın sınırsız vodafone ortalığı koparır_____________________________ -
ya bence cepneti eleştireceğinize vodafonun cepnete alternatifler geliştirmemesini eleştirin var mı cepnet gibisini yapabilen? yemiyor diğerleri cesaret bile edemiyor turkcell korkusundan sınırsız internete adil kullanım hızı 5 kbps verebiliyor yapmayın arkadaşlar ya vodafone'a yeri geliyor çok sinir oluyorum ama cepnet konusunda laf etmeyin lazım olunca nimet gibi geliyor insana.. _____________________________
Benzer içerikler
- vodafone mu türk telekom mu
- tahsilatına aracılık eden hizmetler ne demek
- mms ve internet ayarları nedir
- vodafone 4.5 g açma
- süper sınırsız red tarife nedir
- vodafone mobil imza
- telsiz kullanım ücreti, 2025
- internet neden çekmiyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X