Şimdi Ara

Vodafone CEPNET Hızı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben yaklaşık 1 yıldır vodafone cepnet paketini kullanıyorum ancak gecen yaz edge ile yaklaşılık 26kb hızda download yapabiliyordum bu sene ise en yüksek 15kb a ulaştım ve online oyunlarda inanılmaz bir ping var acaba bunun nedeni nedir ?

Kullanıcı artışı hızı düşürdü .
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Eskiden bir adamın kafasına yukardan tek damla akıtıp adamı deli ederlerdi..

Tabi çağ ilerlerdi

Yıl 2011 de cepnet çıktı..

Sinir krizi geçirtmek için daha etkili silah düşünülemezdi

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Eskiden bir adamın kafasına yukardan tek damla akıtıp adamı deli ederlerdi..

Tabi çağ ilerlerdi

hakikaten cepnet varken netim yok diye hareket ediyorum.

mustafavmms

• evet insanı bazen çileden çıkarabiliyo
  • Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu.
    Vodafone faturasız geçişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican
    Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu.

Sevimlican
    Ayda kac mb harciyorsun?

Madem cepnet okuma, mail atma , forumlara yazmak icin var o halde niye bu hiz yavaslamasi varki..

Su an cepnet yerine bi cok kisiye 500 mb versen yeterli..

Diger kisim sadece Torrentcilere yariyor.. Geceden basla sabaha kadar

• Bazen gerçekten operatörlerin ticari kuruluşlar olduğunu ve para kazanmak zorunda olduklarını unutuyoruz

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Cepnet ile Online oyun mu oynuyorsunuz yoksa ben mı yanlış anladım
  • Evet telefonu modem olarak kullanıp online oyunları oynayabiliyorum.Örneğin Counter Strike, LOCO vb. ancak bazen özellikle akşamları çok ping olabiliyor ama normalde çok az takılarak oynayabiliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican
    Yapmayın allahaşkına önce cepnetin kimin için olduğunu ve kullanmasıni bilin..film video izleyecek adamın cepnetle işi yok..iphonu olan adamında..cepnet maillerini takip etmek,nette normal sayfalari gezmek, forumları haberleri takipetmek için 10 numara..benim için örneğin super icat,benzeri var mı diğerlerinde yok? O zaman susun artık..tartışmamız gereken cepnet değil, vodafonun iphonecular ve video izleyip oyun oynayanlar için 4gb, 8gb paketler çıkarması lazım eksik olan bu.

Sevimlican
    Ayda kac mb harciyorsun?

Madem cepnet okuma, mail atma , forumlara yazmak icin var o halde niye bu hiz yavaslamasi varki..

Su an cepnet yerine bi cok kisiye 500 mb versen yeterli..

Diger kisim sadece Torrentcilere yariyor.. Geceden basla sabaha kadar

Cepte sörf program oyun indirme online oyun oynama max 600 mb harcıyor. 500mb olsa süper olacak.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür

• quote:

Tabi çağ ilerlerdi

:))
  • Nokia 5800+opera mini + şirket mailim cepten toplam harcamam aylık 250mb civarı cepnet fazlası ile yetiyor ..yakında iphone almayı düşünüyorum o zamanda sırf 1gba kadar hız sınırı olmadan sınırsız netim olsun diye 99tllik kontratlı paketten alıcam..vodafone cepnet paketlerine seçenek sunması lazım , mevcut paket kesinlikle durmalı, yanına 12tllik, 15 tllik alternatifler olmalı

Tabi çağ ilerlerdi

bu yorumun üstüne yorum tanımam

Orijinalden alıntı: scoopi
    bence de kota en az 500 mb yada 1gb olsun. Devir internet devri ama bi yandan filtreler olacak bi yandan cepten de girsek sadece 100 mb yetmiyo.

Kotası olsun 1 gb fiyatı olsun 15-20 tl yapsın sınırsız vodafone ortalığı koparır
  • ya bence cepneti eleştireceğinize vodafonun cepnete alternatifler geliştirmemesini eleştirin var mı cepnet gibisini yapabilen? yemiyor diğerleri cesaret bile edemiyor turkcell korkusundan sınırsız internete adil kullanım hızı 5 kbps verebiliyor yapmayın arkadaşlar ya vodafone'a yeri geliyor çok sinir oluyorum ama cepnet konusunda laf etmeyin lazım olunca nimet gibi geliyor insana..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.