Klima su çıkışı
Arkadaşlar benim klimada küf koskusu olduğu için würt klima temizleyici köpük aldım. Fakat hortumu klimanın su çıkışına koyup öyle temizleyin diyor. Fakat bendeki 2013 polo’daki klima su çıkışını bi türlü bulamadık. Yerini nasıl bulabillirz acaba
Whatsapp verileri yedeklenmedi
Geçen gün iphone 8’den 13’e geçtim. İlk kurulumda telefondan telefona aktarma ile tüm verileri aktardım ama 8 gb whatsapp verilerim aktarılmadı. Sonra icloud’dan aldığım yedekten yeniden kurulum yaptım onda da yüklenmedi. Son çare olarak itunes ile aldığım yedeğim kurdum onda da wp verileri gelmedi. Acelem olduğum için ilk yüklemede diğer telefonu da sıfırlamıştım. Artık wp verilerime ulaşamıyorum. 3 ayrı yedeğe güvendiğim için silmiştim komple. Bu wp verilerinin yedeklemeye neden dahil edilmediğine anlam veremedim. Ne wp ne de apple destek net cevap veremedi.
Navigasyonda şarj 10 dk’da bitiyor
Arkadaşlar iphone 8 telefonda ios 14 kullanırken şarjım gayet iyiydi. Fakat bir zorunluluktan dolayı ios son sürüme güncelleyince şarj çok hızlı bitmeye başladı. Özellikle google maps kullanmak imkansız oldu. Dolu şarjı 10 dk’da bitiriyor. Artık google maps ile mi alakalı yoksa cihazın gps alıcısı mı delirdi bilemiyorum. Uygulamayı silip yükledim, ios’u yeniden yükledim nafile. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba? Sizde de google maps ile aynı problem var mı?
Müzik kapak resmi ana ekran
Buhar kazanlı ütü tavsiyesi
Arkadaşlar buhar kazanlı ütü almayı düşünüyorum. Philips modelleri daha cazip geldi. Şu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Fiyat olarak 2000 ile 2500 arası düşünüyorum.
Philips Ütü Gc6815/20 Essential Buhar Kazanlı Ütü
https://www.trendyol.com/philips/utu-gc6815-20-essential-buhar-kazanli-utu-p-101647049?boutiqueId=61
Philips GC6833/30 PerfectCare Compact Essential Buhar Kazanlı Ütü
Philips Perfectcare Compact Gc6842/30 2400 W Buhar Kazanlı Ütü
Philips GC7920/20 Buhar Kazanlı Ütü, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B08R24FVGL/ref=cm_sw_r_cp_api_i_6M67VKC9NXM9J0Y0D38H?_encoding=UTF8&psc=1
Bozuk Egr ile aracı kullanmaya devam etmek
Arkadaşlar bende 2013 polo 1.2 dizel var. Araçta 1 haftadır motot uyarısı çıkıyor. Odbll ile baktım egr valfi arızası diyor. Servis de egr değişecek dedi. Ama fiyat 6000 civarı yüksek bir rakam çıkıyor.
Acaba ben bu şekilde kullanmaya devam etsem motora kalıcı hasar verir miyim? Yada ne tür zararlar veririm? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar benim araçtaki lastikler 175 /70 R14 ebatında. Bu lastikler otobanda hızlı giderken hakimiyeti azaltıyor. Ben de bugün farklı bir polo’da 185 65 14 86t ebatında lastik gördüm. Bu lastik ebatını alsam benim jantlara uyar mı sizce? Fiyat oalrak da daha uygunlar.
Araç kaloriferi ısıtmıyor
Benim 2013 model polo aracım kışın ac açıkken hiç ısıtmıyor. Ac kapalıyken ılık üflüyor. Arkadaşta 2016 golf var ve sabahları ac açıkken anında ısıtıyor dedi. Acaba bendeki sorun nerden kaynaklı sizce? Ne ac ile ne de diğer türlü.
Kalorifer radyatörünü değitirmek istedim fakat hem çok pahalıya(1400) mal oluyor hem de ön konsol komple söküleceği için yanaşmadım.
Bir cihaz varmış açıyor diye, onunla temizleteyim dedim ama kalorifer hortumlarını bulamadılar. Nasıl bir araç yapmışlarsa hiçbir şekilde ulaşılamıyor[8|]
Ankara soğuğunda kalorifersiz büyük sıkıntı. Bu işin çözümünü bilen veya ankara’da bu sorunu çözebilecek bir yer varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Stajyer ehliyet ile kaza yapmak
|
Ankara’da vw usta tavsiyesi
|

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.253
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 38.974 (Bu ay: 980)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar