Yarbay
25 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 110 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Meraba ;

Bugun hipernet kurulumumu yaptılar ancak , modemin haricindeki odalarda çekme sıkıntısı yaşıyorum.Onun için ne yapabilirim acaba?Bu konulara çok yabancı olduğum için hiçbir fikrim yok önerebileceğiniz birşey var mıdır?
Modem markası:ZyXEL VMG3312-B10B Kablosuz N VDSL2 4 Port Usb Router
Hp pavillion g6 2212et laptopumu bugun fan temizligi yaptirdim.onu yapmisken recoveryde yapayim dedim ancak daha once hpden temin ettigim recovery dvdleri ile yapmaya calistim.5 kez ard arda yaptim hep kurtamada hata olustu diyor.biosa vs hic birseye giremiyorum.kurtarma hatali oldu tekrar deneyin ekrani geliyor.bu problemle daha once karsilasan oldu mu acaba?
tempodaki paramı nakite çeviricem.elimde hazr olarak 10 ve 15euroluk kart bulunmakta.tale ettiğiniz tutardada hazırlayabilirim.kur 1euro 3.1tl olarak hesaplanacaktır.
10euro u.kash 31tl
Paypal ile 10euro 35tl
işbank , ziraat ve paypal mevcut
Silinsin
iphone 6 ios 8.2 kullanıcısıyım.siriyi şarja takılıyken hey siri komutu ile açmaya çalışıyorum ama ne kadar bağırırsam bağırayım algılamıyor.restore attım yeni iphone olarak kurdum yine çalışmadı.menü açıkken bir kaç kez tekrarladığımda algılıyor.problem nedir acaba?
öncelikle merhaba arkadaşlar eski bir knight oyuncusu olarak zamanında o kadar emek sarfettiğim charımı hackletmiştim.2013 yılında destan serverı ilk açıldığında gece gündüz demeden kasarak ilk 83 olanlardandım.83 olduktan 2 gün sonra hacklendim 14 eylül 2013 tarihinde.moralmen alt üst olmuştum hem ciddi şekilde maddi kaybım vardı hemde zaman kaybı.ne yapacağımı biraz araştırdıktan sonra 26 eylül 2013 tarihinde savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum.üzerinden epey bir zaman geçti bir sonuç alamamıştım.ntt'ye attıgım ticketlardanda cevap alamıyordum.sonrasında bu yaz ticketlarıma cevap alarak charım hakkında bilgi edindim.verdiğim bilgiler doğrultusunda charımın hacklendiğini ve sonrasında illegal program kullanarak ban yediğini bu yüzden charın itemlerini geri veremeyeceklerini ancak charı boş şekilde vereceklerini söylediler,mecburen kabul ettim.bugun e devlet yoluyla davaya baktıgımda suçlu olarak bir kişi bulunmuş ve 15 ocak tarihinde mahkemesi olduğuna dair bilgi edindim.mahkeme sonucunda olacakları detaylı şekilde size bildireceğim.söylemek istediğim eğer başınıza böyle bir durum gelirse peşini bırakmayın mutlaka savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.benden bilgisayarımı vs hiç birşey istemediler.hesabım gmail üzerine kayıtlı olduğu için mail üzerinden hacklendiği için gmaille iletişime geçip ip kontrolü ile yakalayabileceklerini söyledir ve dediklerinide yapmışlar.Merakla dava sonucunu bekliyorum bende.amacım herhangi bir çıkar sağlamak yada zararımı karşılamak değil üzerinden yıllar geçti sonuçta unutmuştum ama bana bu acıyı yaşatanın ceza çekmesini öğrenmek biraz rahatlattı sonuçta beni
Bunlar kaybeden kuponlar
 Şanssızlığım ne zaman kırılıcak

Bunlarında kazanmasını ümit ediyorum

76 ve 78 skilleri açık questleri yandı.30k npsi var.yapılmamıs 6 ms si üzerinde.120 cash yuklu sekilde 190liraya satıyorum.gaida oynadıgım için orda degerınde gb veya ankara içi elden.Muhtemelen eskisehir ve istanbuldada elden satabılırım.
arkadaşlar meraba gaia severında başlamıştım ben jump ile beraber 77 level warrior oldum.genie ile kasacagımız bir party - clan vs oluşturabiliriz oynamak isteyenler varsa.ancak koxp kesinlikle olmayacak sadece genie ile eslant brahman paramun vs uygun biryerde kasabiliriz katılmak isteyen vaarmıdır?
silinebilir
Hakkında
Meslek: İnşaat Mühendisi
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.601
İkinci El Bölümü Mesajları: 94
Konularının görüntülenme sayısı: 44.049 (Bu ay: 473)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 469 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.