Şimdi Ara

Vicdani ret de geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
2
Favori
25.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet Bakanı Sadullah Ergin, vicdani ret konusundaki çalışmanın en kısa sürede Bakanlar Kurulu'nda olacağıını söyledi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, vicdani ret konusunda Milli Savunma Bakanlığının bir çalışma hazırladığını belirterek, “Bu hafta içinde olmazsa önümüzdeki hafta içinde karar aşamasına gelinmiş olacak. Çok kısa süre içinde bunu Bakanlar Kurulunda görüşeceğiz” dedi. (AA)

• İyi oluyor, gerçekten.
  • AİHM aralığa kadar vicdani ret düzenlemesi için süre vermişti sanırsam.

Bedellide bu yüzden olabilir son can havliyle para alalım gibisinden. Vicdani ret çıkınca para falan alamayacaklar
  • Hamdolsun...Memleket iyiye gidiyor...Daha neler göreceğiz bakalım...
  • gelsin...
  • Askerliğini yapanlar çok pis sövücek birazdan burada
  • Vicdani red çıkarsa kimse gitmez askere. Rütbeliler amelelik yaptıracak adam bulamazlar, kendileri toplarlar çöplerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen gelsin merakla bekliyorum bu kararın sonucunu
  • vicdani ret bence iyi bi uygulama. şahsen ben askerde bi adam öldürüp(kim olursa olsun) bunun psikolojik oalrak altından kalkabileceğimi düşünmüyorum. sonuçta bi can almış oluyosun, herkesin altından kalkabilceği bişey değil bence. zaten bu vicdani rette ilk olarak -adam öldürmek istemiyorum- diyenler tarafından çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

Vicdani red çıkarsa kimse gitmez askere. Rütbeliler amelelik yaptıracak adam bulamazlar, kendileri toplarlar çöplerini

askerlikten anladığınız buysa gitmeyin bi zahmet
  • pembe teskere vardı zaten ne gerek var buna
  • Vicdani ret tam olarak ne demek bunu biri bana açıklayabilir mi ?Ben gitmicem diyip askere gitmeyecek misin ? öyleyse bedelli niye çıkıyor ? Yoksa kamu hizmeti falan mı yaptıracaklar.
  • gelsin valla gelmese bile gitmemek için bir yolunu bulmaya çalışacağım
  • Vicdani ret gelsin, ama vicdani ret talep edenler de belediye hizmetlerinden, temel eğitim sağlık hizmetlerinden yararlanamasın, otobüse bile binemesin örneğin
  • Onlarca ay dağlarda yattım kelle koltukda çatışmalra girdik arkadaşlarımla bölüğümüzden şehit olanlar oldu biz neden vicdani ret yapmadık o günlerimin hakkını istiyorum bende,
  • iyi olur
  • İyice saçmaladılar,o gitmesin , zengin gitmesin canın sağolsun , öteki kıvırık gitmesin , bu adam gitmesin , şu adam gitmesin fakiri postala askere bi fakir adam koruyacak bu memleketi.

Edit: lafım üsteki berkecan , berkesu , mertsu , berkecansu gibi insanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 14 Kasım 2011; 21:59:00 >
  • Gelsin ama çabuk gelsin.
  • Benim bildiğim türkiyede iş başvurusuna gittiğinde askerlik durumunda vicdani ret yazdığını görürlerse iş miş vermezler adama.O kadarda batılılaşmadık adamdan saymazlar askere gitmeyeni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingrush

quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

Vicdani red çıkarsa kimse gitmez askere. Rütbeliler amelelik yaptıracak adam bulamazlar, kendileri toplarlar çöplerini

askerlikten anladığınız buysa gitmeyin bi zahmet

askerlikten anladığımız bu değil ama uyguladığımız bu malasef şubatta askerim ama şimdiye kadar kime sorduysam askerde üst devrelere ve komutanlara hizmet yaptıkları konusunda hem fikirler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.