Şimdi Ara

Ötenazi bu ülkede bir seçene olmalı çünkü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşındığımız bir apartmanda 10 yaşlarında zihinsel engelli bir çocuk var ve abartısız söylüyorum günde 15 saat falan aralıksız zırıl zırıl ağlıyor.Sesi karşı binadakiler bile duyuyor.Ben kulaklıkla olduğum için çoğu zaöam fazla duymuyorum.Yine de duyunca üzülüyorum.Belli ki susturamıyorlar.Dün gördüm dışarda da ağlıyor.Böyle bi çocuğum olsa dahaz fazla acı çekmesin diye uyuturum.Bazı ülkelerde ötenazi var bu arada.

• Olabilir. Artık tamamiyle ümitsiz bir vaka ise ve kişi sahiden acı çekiyorsa çok da mantıksız durmuyor ama yanlışım yoksa müslümanlıkta yasaktı o yüzden getirmezler buraya. Yasak değilse de bilmiyorum belki de gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ölümcül bir hastalığa yakalanmış, iyileşme şansı bulunmayan ve ağır düzeyde nörolojik/psikiyatrik rahatsızlığı bulunan herkes için serbest olmalı yaş sınırı olmadan. Boşu boşuna acı çekmelerine gerek yok bu insanların.

• Üremek kumar oynamaktır, bu konu da bunun en iyi örneğidir, ürememek kesinlikle her sorunu ortadan kaldıran bir eylemdir çünkü doğmamıştır muhtemel kişi.

• Eğer iktidar olsaydım öjeniyi yasallaştırırdım o çocuğun hayatına askerler ve polisler doktorlar aracılığıyla son verdirirdim

• Ötenazi en temel haklardan sonraki en gerekli haklardan biri.

Mücadele adı altında insan sömürmeyi meşrulaştıran sistemin işine gelmediği için yaygın değil.

• Siyasal İslamin iktidarda olduğu ülkede olmaz. İslamiyet'in yaygın olmadığı ülkelerde serbest olmaması olmayacagi anlamına gelmez , ama siyasal İslam'da olmaz.
    İntihar derler , Allah'tan ümit kesilmez derler izin vermezler.

Kurtulma ümidi olmayan kanser hastaları bir evreden sonra ağrıdan bağıra bağıra ölmeyi bekliyorlar. Ağrı kesiciler de yetersiz kalıyor.

Bu hastalara bu hakkı tanımamak eziyettir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.