Şimdi Ara

Aynı suçtan 3 tane dosyası olan hapse girer mi uzlasmis olduğu halde fakat kamu davası yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bilmeden yargılamayın konu küçük Mebla dolandırıcilik? peki uzlasilmasi sonucu ne olur melese ilk mahkeme beraat verdi sonr a bir savcı istinafa taşıdı itiraz etti beraate şimdi bölge adliye mahkemesinden karar gelmedi hala ikinci dosyası mahkeme 1 hafta sonra üçüncu dosyasını mahkemesi 4 ay sonra yani şu an kesinlesmis bir sonuç yok sizce hapse girebilir mi 3 yaşında çocuğu var ve çok pişman p araları da iade etmiş biri 80 biri 100 biri 250 TL

• 0 mesajlı bir üyelikle soru sormuşsunuz, 13 dakika sonra niye cevap vermiyorsunuz demişsiniz, burası bir forum ve takdir edersiniz ki kimse biri soru sorsa da hemen cevap versek diye beklemiyor. Ayrıca sorduğunuz sorunun net bir cevabı olamaz, değişkeni ve etkeni çok olan bir durum var. Dosyalardan kararlar verilince bir fikir verilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Burda kaç kişinin görüntülediğini görebiliyorum ayrıca sitenin nasıl kullanildigi hakkında fikrim yok dün kaydoldum
  • Sadece basit dolandırıcılık uzlaşmaya tabi. Nitelikli değilse uzlaşma halinde beraat değil düşme kararı verilir. 1 tane veya 100 tane dosyası olması beraat veya mahkumiyeti etkilemez sadece hakimin takdiri olan ceza miktarı hagb apc çevirme vs etkiler.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için sizce ne olur ? 158/1f 3 uylede uzlasildi
  • mehlihad M kullanıcısına yanıt
    158 uzlaşma kapsamında değil. Suç sabit ise ceza alırsınız. Ama müştekilerin zararını giderdiyseniz 168 kapsamında indirim alırsınız.
    Bu tip platformlarda medet aramayın acil olarak bir avukata danışın çok ciddi bir durumla karşı karşıyasınız.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Malesef avukata gidecek durumum yok eşimin haberi yok çünkü o yüzden burdan sorma geregi duydum zararlarini giderdim helallik aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortada bir dolandırıcılık varken mahkeme neye dayanarak beraat veriyor? Savcı boş yere itiraz etmemiş. Benim takıldığım yer, ilk derece mahkemesinin neye dayanarak beraat verdiği.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.