Şimdi Ara

Vatandaş bekliyor, memur okey oynuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende merak ediyordum ne zaman bankaya gitsem sistemler çökük. demekki 4vs4 de_dust oynuyorlar .
     Vatandaş bekliyor, memur okey oynuyor!
  • bunun benzeri banada denk geldi tüketici mahkemesine başvuru yapacaktım adam online oyun oynuyor cay kahve oh yat babam yat.
    güzel ülkem

•  Vatandaş bekliyor, memur okey oynuyor!
  • Adam Tek Taşa beyler biraz anlayışlı olun. O kadın beklese ne olacaak, beklemese ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 18 Ekim 2011; 22:43:56 >
  • Sarı 4'ü beklio gelse hemen alıcak müşteri az anlayış lütfen, haftada 5 gün çok zor geliyor zaten !!!!!111
  • Bir de aldıkları maaşı, çalışma koşullarını beğenmezler. İnşallah işinden olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim param o adamın cebine giriyorsa haram olsun.
  • memura cumartesi de çalışsınlar dediler ya. tabi itiraz olacak fazlasıyla. şimdi bu tür videolar ile ortalığı bi güzel karıştırırlar. iyice memur düşmanı olur vatandaş. sonra gelsin cumartesi çalışma kanunu. yasal kölelik.

doğru düzgün denetim yapacaklarına cumartesi de çalışsınlar diyorlar. sanki koskoca haftaiçi yatan adam bi cumartesi günü tüm işleri halledecek. adam gibi denetleyin, memurun neden yan gelip yattığını araştırın, problemin temeline inin. disiplin yoksa disiplin getirin. memurun performansı artsın. çözüm bulunacaksa bu şekilde bulunması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 18 Ekim 2011; 23:41:06 >
  • Yazık...
  • devlet dairesi yatış yeri olursa memuruda yatar haliyle ondan sora vay biz cumartesi demi calışacaz derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

memura cumartesi'de çalışsınlar dediler ya. tabi itiraz olacak fazlasıyla. şimdi bu tür videolar ile ortalığı bi güzel karıştırırlar. iyice memur düşmanı olur vatandaş. sonra gelsin cumartesi çalışma kanunu. yasal kölelik.

doğru düzgün denetim yapacaklarına cumartesi de çalışsınlar diyorlar. sanki koskoca haftaiçi yatan adam bi cumartesi günü tüm işleri halledecek. adam gibi denetleyin, memurun neden yan gelip yattığını araştırın, problemin temeline inin. disiplin yoksa disiplin getirin. memurun performansı artsın. çözüm bulunacaksa bu şekilde bulunması gerekiyor.

yani memurun orda okey oynaması ve vatandaşın rastgele görüp çekmesinin arkasında akp var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

ordakiler bunu hakediyo boşver

Hayırdır kapalı oldukları için mi hak ediyorlar.
  • ordaki vezne %99 oranında çalışmıyor.nedenmi?
    - devlet bankası diyor demekki ziraat bankası
    - arkadaki kalabalıkdan anlaşıldığına göre hafta başı yada hafta sonu ve belliki emekli maaşı günü
    - eğer vezne çalışıyor olsaydı emin olun o veznenin önünde 2o kişi ayakta elindeki sırayı bekliypr olurdu.

sherlock mode : off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 18 Ekim 2011; 23:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

memura cumartesi'de çalışsınlar dediler ya. tabi itiraz olacak fazlasıyla. şimdi bu tür videolar ile ortalığı bi güzel karıştırırlar. iyice memur düşmanı olur vatandaş. sonra gelsin cumartesi çalışma kanunu. yasal kölelik.

yani memurun orda okey oynaması ve vatandaşın rastgele görüp çekmesinin arkasında akp var

bence sende algılama problemi var. memurun yaptığı hıyarlığı savunmadım ki ben. adamı denetlemezsen bir güzel yatar öyle. sonra da bu videoyu gören derki aaa bak memurlar örnekte görüldüğü bu şekil boşa zaman öldürüyor işini yapacağına. kamuoyu cumartesi çalışmaya onay verdimi direk devlet cumartesi çalışmayı bir güzel yasadan geçirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogan66

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

ordakiler bunu hakediyo boşver

Hayırdır kapalı oldukları için mi hak ediyorlar.

kapalıyla kapalı kardeşim banane orası beni ilgilendirmez. Orada senin göremediğin başka bi mesaj var
  • Size göre herkes özel sektördeki çalışsın, köle gibi sürekli koştursun, iş kanunu falan bilmesin değil mi?
    Memur maaşını gören de çok sanacak 1500 liraya aile geçinebilir mi?
  • Tokat ne alaka?
  • Avrupa birliğine girelim diye neler yapıyorsunuz işinize geleni kabul ediyorsunuz demi ? Avrupa'da her ülke haftada 6 gün çalışıyor pazar günleride her yer kapalı marketler bile. burda yıllardır memurlara cumartesi tatildi, işçiler bile cumartesi yarım gün çalışıyordu geçin artık bunları memur 1 gün fazla çalışacak ama parasınıda alıcak. fazla çalışmak hem ülkemizi geliştirir hemde o adam 1gün daha mesai parası alır bütçesi gelişir. çok iyi bir karar tebrik ediyorum ben. bazılarınız bilir belki japonya atomu yedikten sonra ülke toparlanması için bedava çalışan sabahlara kadar hergün çalışan işçiler sayesinde toplandı.su an ordada öyle pazar günleri bile çalışan dolu memur vardır belki herneyse çok doğru bir fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Size göre herkes özel sektördeki çalışsın, köle gibi sürekli koştursun, iş kanunu falan bilmesin değil mi?
    Memur maaşını gören de çok sanacak 1500 liraya aile geçinebilir mi?

mesai saatinde okey oynamak mı iş kanunu? peki asgari ücrete eşek gibi çalışanlar ne olacak? peki işsizler? kimse köle gibi çalışsınlar demiyor zaten sadece işini yapsın deniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.