|
Tekirdağ'da oturuyorum. 40 yıllık bir binada oturuyorum. Bu eve 2020 yılında 800 TL den girdim. Şu an 6000 TL ödüyorum. Sürekli olarak ÜFE-TÜFE oranının üstünde zam yaptık. yapmasaydık 3 yılda 6000 TL olmazdı zaten 800 TL den. Kiralarımı hep kira gününden 5 gün önce ödedim. Hiç bir şekilde mağdur etmedim. İstediği kiranın üstüne ben bile 1000 TL ekledim piyasa fazla diye. Şimdi evi satacakmış arkadaş. Ben alayım dedim 1 milyon TL den 40 yıllık bina sonuçta. Benden 2.5 milyon tl istiyor. Çamura yatıyor. Bende "O zaman çıkmıyorum. Tebligatını gönder, davanı aç. Madem ihtiyacın var bana sat çamura yatma" dedim. Biz bu adamla ömürlük anlaştık güya, baştan söylemiştim çünkü bak 2 3 yıllığına kiraya veriyorsan hiç bulaşmayalım birbirimizi kırmayalım daha sonra diye. "Yok kardeşim, ben zaten başka eve çıkıyorum. Senden aldığım kira direkt oraya gidecek zaten." cart curt dedi bende okeyledim ve anlaştık. Şimdi de bunu yapıyor bana. Beni mahkemeye büyük ihtimal evi satıyorum diye verecek. Bende mahkemede evi ben alabilirim diyerek teklif verebilir miyim ? Bu adam sözünden döndü bende uğraştırmak istiyorum biraz. Ev taşımayı, o stresi, derdi kolay sanıyor bu ev sahipleri. Ev barınma ihtiyacıdır. Eğer evini kiraya veriyorsan o evden ( Sağlıksal bir durum olur ise eğer eve oturalı 1 ay olsa bile çıkarım evden o hariç ) 10 yıl ilişiğini keseceksin. Nasıl bir yol izleyeyim sizce ? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt