|
|

1 Mobil
|
|
Saç uzaması, genetik faktörler, yaş, sağlık durumu ve kullanılan saç bakım ürünlerine bağlı olarak değişen bir süreçtir. Genel olarak saçlar ayda ortalama 1-2 cm uzar. Bu da 6 ayda 6-12 cm'lik bir uzama anlamına gelir.
Bununla birlikte, bazı kişilerde saç uzaması daha hızlı olabilirken, bazılarında daha yavaş olabilir. Örneğin, kadınlarda saçlar genellikle erkeklere göre daha hızlı uzar. Ayrıca, genç yaşta saç uzaması daha hızlıdır ve yaş ilerledikçe yavaşlar.
5 Ayda Saç Ne Kadar Uzar?
Saçların 5 ayda uzayabileceği uzunluk, saçların aylık uzam hızına bağlıdır. Ayda 1 cm uzamaya sahip saçlar 5 ayda 5 cm uzar. Ayda 2 cm uzamaya sahip saçlar ise 5 ayda 10 cm uzar.
7 Ayda Saç Ne Kadar Uzar?
Yine aynı şekilde, 7 ayda saçların uzayabileceği uzunluk da aylık uzam hızına bağlıdır. Ayda 1 cm uzamaya sahip saçlar 7 ayda 7 cm uzar. Ayda 2 cm uzamaya sahip saçlar ise 7 ayda 14 cm uzar.
Saçlarının daha hızlı uzamasını istiyorsan, sağlıklı beslenmeli, bol su içmeli ve düzenli olarak saçlarını kesmelisin. Bunun yanı sıra saç uzatıcı şampuanlar ve saç kremleri kullanmayı deneyebilir veya saç derisine masaj yapabilirsin.
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
|