Şimdi Ara

Vatan Millet Sakarya Ayaklarını Bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes vatan millet sakarya ayaklarını bıraksın. Bu işler böyle değil. Dünya milyar yıldır var ve biz gele gele bu zamanlarda bu ülkede meydana gelmişsek bu bizim şanssızlığımız. Şansını yaratamazsın ama değiştirebilirsin. Herkes bir yerlere gitmeye baksın, herkes gitsin bu ülke de onlara kalsın bırakın.

Bugün Dünyanın en gelişmiş devleti ABD de yerli halk yok. İnsanların hepsi kırma. İskoçu var İrlandalısı var İngilizi, Fransızı, Almanı, Ermenisi, İtalyanı, Gallisi hepsi bir arada yaşıyorlar.

Kurtuluş Savaşı mavalı anlatmasın kimse bana. Şuan ne halk o zamanki kadar bilinçli, ne de ortada savunulacak bir şey var. Dünyada hangi ülke kendi vatandaşlarına 2. sınıf vatandaş muamelesi yaparken, mültecilere ayrıcalıklı haklar verip onları başının üstüne koyuyor? Dünyada başka bir ülke yoktur ki, vilayetlerinin %80'ine her gün roket atılırken, bombalar patlarken, insanlar sokakta yürüyemezken böyle vurdumduymaz davranacak?

Bu ülkede insanların programı fix her zaman o da şu; Besmeleyle güne başlangıç - Kahvaltı - Müge Anlı - Bu tarz benim - İzdivaç - Survivor - besmele ve yatış.

Bu ülke insanını etnik yapısından ötürü hiçbir zaman DE ĞİŞ Tİ RE MEZ Sİ NİZ. Bu topluma bir şeyleri empoze etmeye çalışmak deveye nal takmak gibi bir şey. Uğraşmasın kimse boşa. İnsanlar hallerinden memnun. Kendinizi paralamanız boşa. Herkes kendi hayatına baksın...

• Ülke yozlaşmış benliğini unutmuş halde, HAK ETTİĞİMİZ GİBİ YÖNETİLİYORUZ, böyle halka böyle yönetim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şehit haberleri ve patlamalar için konu açmak çok gereksiz.

Eskiden şehit dediğin zaman,patlama dediğin zaman insanın içine bir hüzün düşerdi.

Şimdi ise basında küçük bir vesikalık resim yerini aldılar.

Ben 17 yaşındayım ama nasıl yazsam daha iyi olur diye düşünüyorum ;

Destekçiler belli,yapanlar belli bizim yaptığımız sadece kuru laflar ile durumu idare etmekten öteye geçmiyor.

Demek ki bir yerde gerçekten büyük bir sorun var.

Herkes halinden memnun ise böyle gelmiş böyle gider demekten başka bir şey kalmıyor geriye.

Bir kişi çıkıp ta dese ki evet sorumlu biziz ve bu işi beceremiyoruz güzel olmaz mı ?

Annem ile Eminönü Mısır çarşısında gezdik bu gün camiyi bile polis koruyor artık.

Terörden korkmuyoruz mesajı da böylelikle boş laf olmaktan öteye geçmiyor.

Devlet mutlaka bir şeyler yapıyordur bizlerin görmediği ama yetmiyor işte.

Başkentimizi bile defalarca kan gölüne çevirdiler.Başkent anlamını yitirdi.

Her şeye rağmen bu topraklarda Ezan ile ismimiz kulağımıza okundu gözlerimizi açtık,Selamız okunacak gözlerimizi kapatıp bu topraklarda son nefesimizi vermiş olacağız.

Elbet bu kötü günlerin sonu gelecek,kendimize güvenmeliyiz.

Müttefik lafı da beni delirtiyor belirtmek isterim.

• güle güle
  • O bahsettiğin Kurtuluş Savaşı dönemimizde de sizin gibi bu hayatta bazı değerleri olmayan, vatan, millet, bayrak, aile gibi kavramları kavrayamamış, tabiri caizse vatan haini olan ve ülkeyi terkedip kaçan birçok yönetici ve (aydınlanmış yurtseverler!) vardı. Ancak bizim gibi vatan, millet, sakarya davasında olanlar sayesinde bu ülke kurtuldu ve hala bu ülkede yaşıyoruz. Beğenmeyen defolsun gitsin. O sizin çok övdüğünüz avrupa ve amerika halkına gidip de bir bakın. Milliyetçilik neymiş görün. Orada sizin gibi vatan hainleri olmadığı için onlar rahatlar. Asıl tepkisiz olanlar sizlersiniz ve kendiniz harekete geçmektense birilerinin harekete geçmesini bekliyorsunuz. Asalak yaşamaya alışmışsınız. Gidin de oraaki milliyetçiliği bir görün. Sonra yatıp kalkıp Türkiye Cumhuriyeti'ne şükredersiniz. Bu laflarım sen ve senin gibi düşünen toplumun geri kalanına!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkiye Cumhuriyeti -- 7 Haziran 2016; 19:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

O bahsettiğin Kurtuluş Savaşı dönemimizde de sizin gibi bu hayatta bazı değerleri olmayan, vatan, millet, bayrak, aile gibi kavramları kavrayamamış, tabiri caizse vatan haini olan ve ülkeyi terkedip kaçan birçok yönetici ve (aydınlanmış yurtseverler!) vardı. Ancak bizim gibi vatan, millet, sakarya davasında olanlar sayesinde bu ülke kurtuldu ve hala bu ülkede yaşıyoruz. Beğenmeyen defolsun gitsin. O sizin çok övdüğünüz avrupa ve amerika halkına gidip de bir bakın. Milliyetçilik neymiş görün. Orada sizin gibi vatan hainleri olmadığı için onlar rahatlar. Asıl tepkisiz olanlar sizlersiniz ve kendiniz harekete geçmektense birilerinin harekete geçmesini bekliyorsunuz. Asalak yaşamaya alışmışsınız. Gidin de oraaki milliyetçiliği bir görün. Sonra yatıp kalkıp Türkiye Cumhuriyeti'ne şükredersiniz. Bu laflarım sen ve senin gibi düşünen toplumun geri kalanına!

Hayatında hic Amerika'ya gittin mi? Bana mı ogreticeksin Amerika'yi?

Adamlarin savunabilecegi bir milliyetcilik ideolojisi yok olmayan seyin neyini savunacaklar? O Avrupa ve Amerika suan o kadar rahatsa reform sayesinde. Onlar da zamaninda ayni bu durumdaydi sonra dusunduler ve biz napiyoruz deyip kendilerini sorgulayip reformu gerceklestirdiler. Suan egitim, bilim ile bu kadar refah icinde yasiyorlar.

Siz de burda vatan millet sakarya ehu ehu demeye devam edin. Gidin caninizi verin benim icin hava hos, sanki caninizi verince kurtulacak bu ulke.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

O bahsettiğin Kurtuluş Savaşı dönemimizde de sizin gibi bu hayatta bazı değerleri olmayan, vatan, millet, bayrak, aile gibi kavramları kavrayamamış, tabiri caizse vatan haini olan ve ülkeyi terkedip kaçan birçok yönetici ve (aydınlanmış yurtseverler!) vardı. Ancak bizim gibi vatan, millet, sakarya davasında olanlar sayesinde bu ülke kurtuldu ve hala bu ülkede yaşıyoruz. Beğenmeyen defolsun gitsin. O sizin çok övdüğünüz avrupa ve amerika halkına gidip de bir bakın. Milliyetçilik neymiş görün. Orada sizin gibi vatan hainleri olmadığı için onlar rahatlar. Asıl tepkisiz olanlar sizlersiniz ve kendiniz harekete geçmektense birilerinin harekete geçmesini bekliyorsunuz. Asalak yaşamaya alışmışsınız. Gidin de oraaki milliyetçiliği bir görün. Sonra yatıp kalkıp Türkiye Cumhuriyeti'ne şükredersiniz. Bu laflarım sen ve senin gibi düşünen toplumun geri kalanına!

Hayatında hic Amerika'ya gittin mi? Bana mı ogreticeksin Amerika'yi?

Adamlarin savunabilecegi bir milliyetcilik ideolojisi yok olmayan seyin neyini savunacaklar? O Avrupa ve Amerika suan o kadar rahatsa reform sayesinde. Onlar da zamaninda ayni bu durumdaydi sonra dusunduler ve biz napiyoruz deyip kendilerini sorgulayip reformu gerceklestirdiler. Suan egitim, bilim ile bu kadar refah icinde yasiyorlar.

Siz de burda vatan millet sakarya ehu ehu demeye devam edin. Gidin caninizi verin benim icin hava hos, sanki caninizi verince kurtulacak bu ulke.

Nasıl yok milliyetçilik ya

Vatan Millet Sakarya Ayaklarını Bırakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtulus savasi maval miymis

• bkz : "ne diy la bu?"
  • Sessizce yaşananları takip ediyoruz diye umutsuzluğun eşiğinde değiliz, bekliyoruz doğru zamanı "Vatan Millet Sakarya" için

• eğer 60-70 larda yaşasaydım almanyaya çalışmaya gider alman bir kadınla evlenir aile kurardım
  • BBC: İstanbul'da Patlama, 11 Ölü
    CNN: Polis ve Siviller Hayatını Kaybetti.
    ZDF: İstanbul Kaos Yaşıyor
    A Haber: Başkanlık Sistemi Gelmeli!
  • Milliyetçilik kavramını yavaş yavaş bitirdiler maalesef kendi zimmetlerine o kadar çok geçirdiler halkı o kadar çok soydular ki ülke ekonomisi bitti her şey vergilerden dönüyor terörle mücadele dediklerine de inanmıyorum daha facebook twitter sayfası ip si bulamayan devlet terörle mücadele diyor her olaydan sonra da malum şu an bile ne zaman kınayacaklar merak ediyorum eğer bir yaratan varsa umarım şu olanları umursar tüm şehitlerimize yakınlarına hayatını kaybeden sivillere Allah rahmet eylesin ve sabır versin ben de gitmeyi düşünüyorum ne yabancı dilim ne de iyi bir bölümüm var ama her şey için iyi bir gelecek için çalışıyorum ak zihniyetinden kaçmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 7 Haziran 2016; 20:43:54 >
  • quote:

Senin gibi çakma milliyetçilerin de düşüncelerine hayranım.Kurtuluş savaşı demişsin.Kurtuluş savaşı zamanındaki şehitlerimiz bir amaç uğruna öldü,savaşark öldü,İşgal altındayken öldü "ATATÜRK GİBİ Bİ KOMUTANIN" yönetiminde öldü bize gerçekten bi türkiye bıraktılar.Şuanki şehitlerimiz ne güne ölüyo ?400 millet vekili isteyen bir diktatör yüzünden,terör konusunda başarısız bi diktatör yüzünden.Ben niye öleyim arkadaşım bu HÜKÜMET için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 7 Haziran 2016; 20:54:14 >

• Atatürk'ün temel aldığı Fransız milliyetçiliği ile Nazi milliyetçiliğini karıştıranları pistten alalım lütfen.
  • Napalım yani, Hewal Dicle Fırat ayaklarını mı alalım?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milliyetciligin en yogun oldugu yerlerden biridir abd. insanlar amerikanim derken gurur duyarlar. evlerinde, arabalarinda sikca bayrak gorebilirsin.

onlarin tek farki bizim gibi gorunuste milliyetci degil, ozde milliyetciler.

nba maclarinda bile macin devre aralarinda gazilerini, ulkesi icin yaralanan polisleri sahaya cikip alkislattirirlar. bizde ise ulkesi icin canini feda edecek askeri hapse atarlar, sehit olani kamyonet kasasiyla gonderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Senin gibi çakma milliyetçilerin de düşüncelerine hayranım.Kurtuluş savaşı demişsin.Kurtuluş savaşı zamanındaki şehitlerimiz bir amaç uğruna öldü,savaşark öldü,İşgal altındayken öldü "ATATÜRK GİBİ Bİ KOMUTANIN" yönetiminde öldü bize gerçekten bi türkiye bıraktılar.Şuanki şehitlerimiz ne güne ölüyo ?400 millet vekili isteyen bir diktatör yüzünden,terör konusunda başarısız bi diktatör yüzünden.Ben niye öleyim arkadaşım bu HÜKÜMET için ?

Asıl milliyetçilik vatanını bırakıp kaçmak mıdır? Ben burada hükümeti övmedim hiçbir zaman da övmem. Politikasını da yanlış, hatta hainlik olarak buluyorum. Ama sizin gibi de hükümeti eleştireceğim diye avrupa yalakalığı ve hainlik yapmıyorum. Elimden geldiğince sesimi duyurmaya, birşeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Peki ben çakma milliyetçi olayım. Ama sen hükümeti eleştirdin mi? Bu vatanı sahipsiz bırakmamak için çocuklarımıza iyi örnek oldun mu? Yolsuzlukların ve vatana ihanetin hesabını sordun mu? Şehit olan ve gencecik yaşta hayatlarından koparılan asker ve polislerimiz için samimi olarak soruyorum, hiç vicdanın sızladı mı? Bunun için birşeyler yaptın mı? Gidip orduya manen veya manevi olarak, veya vatani hizmet olarak hiç birşeyler yaptın mı? Devlet büyüklerinden hesap sordun mu? İşini gücünü bırakıp, şehit ailelerine moral vermeye, destek olmaya gittin mi? Yaralı askerlerimiz için hiç kızılaya gidip kan bağışında bulundun mu? Sen ne yaptın peki? Ben bu ülke için öğrenimimi dondurup askere gidiyorum. Yaşıtlarım orada mücadele verirken, sizin gibi kıçımı devirip yatmıyorum. Sonrada askerden ve polisten sizi korumasını beklersiniz sanki vatana millete çok faydanız varmış gibi. Bu korkaklıktır, ikiyüzlülüktür. Haa pardon siz gerçek Atatürk'çü ve yurtseverlersiniz unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkiye Cumhuriyeti -- 8 Haziran 2016; 1:05:17 >

• Kardeş abd ye gönderelim 1milyon kürt bak bakalım refah kalıyormu o topraklardada fazla bizde enaz 15 miliyonu var bunların istediğin yeniliği yap istediğin konunu çıkart bu ülke bunlar olduğu sürece düzelmez

• Oltadaki balık Türkiye kitabında Türkiye'nin bugünü net şekilde anlatılıyor.. tavsiye ederim bulun okuyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.