Yüzbaşı
08 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 122 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Merhaba, bildiğiniz gibi indirme hızınızın speedtestte çıkan hızın 8'de biri olması lazım ama ben steamde,epic gameste, originde max 3mb görüyorum. bazen 3.30 oluyor o kadar.

diyeceksiniz ki sunucular o kadar hıza izin veriyordur ama oyun indirirken youtubeda 1080p videolar kasıyor veyahut normalde anında açılan siteler geç açılıyor. 25mbps hız oyuna gitse youtube'a 25mbps kalıyor ama ona rağmen yüksek kaliteli video açmakta zorlanıyor.

yani internetim sanki sadece speedtestte 50mbps gösterecek şekilde ayarlanmış da kalan her yerde 25mbps hız veriyormuş gibi..

Sizce çözümü ya da sebebi ne olabilir bu problemin?

Yeni turkcelli paketi hk.

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-avantaj-6-gb

Şu anda bu paketi kullanıyorum, şimdi iptal etsem birkaç ay sonra geri dönebilir miyim? Bu arada turkcelle taşınalım 90günü geçti.
Şimdi ben snaptube aracılığıyla youtube'dan video indirdiğimde sosyal medya internetimden mi harcar yoksa her yöne internetimden mi?
Yakın zamanda hattını devretmiş kimse var mı? Ne kadara patlıyor?
Şimdi benim hem günlük normal internetim hem de aylık sosyal medya internetim olduğu zaman sosyal medyaya girince sosyal medya internetimden yiyor. Bunu günlük internet ile değiştirmek mümkün mü?
Siparişimi vereli tam bir ay oldu. Sitede verilen takip kodunu girince şöyle bir şey çıkıyor;

Aliexpress'ten Alışveriş Yapanlar Bir Bakabilir Mi?

Burada PTT'nin yanındaki soru işaretine tıklayınca da şöyle bir şey çıkıyor.

Sitedeki takip durumu da böyle;

Bu sanırım takipsiz kargo yani kargocu gelip kapıya bırakıp gidiyor ama şöyle bir sorun var ki ben yurtta kalıyorum. Kapıya bırakma işi olmaz ki.
Siparişi vereli de 1 ay oldu. 20 günde falan geliyor diye biliyordum. Acaba Türkiyeye gelmiş olabilir mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Sınav Başvurusu Yapamıyorum
Gençler ben Antalya'da okuduğum için Antalya'da girmek istiyorum sınava ama sadece bitirdiğim lisenin çevre illerini seçebiliyorum, var mı bunun bir çözümü?
Telefonum note 3, eskidi ama işimi görüyor ve telefona 2k verecek param yok şimdilik. Sürekli çok ısınıyor ve batarya performansı da berbat düzeyde. Yeni batarya alırsam. Bu sorunlardan kurtulma ihtimalim nedir? Orijinal bataryasını almak istiyorum ve 150₺ civarında, şimdi durduk yere 150₺'yi de çöpe atmak istemiyorum. Bu işlerden anlayan biri aydınlatabilirse çok sevirinirim.
Havaalanı kavşağı neresi oluyor? Maps'e yazdığımda bir şey çıkmıyo.
https://maps.app.goo.gl/gP9Lc
Burası olduğunu düşünüyorum ama emin olmak adına sorayım dedim.
Salı günkü Tr-Ukrayna hazırlık maçına girilebilir mi passolig olmadan?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
turkcell
ISS
turkcell-superonline
Takım
Fenerbahçe
LOL
Nunu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.607
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.182 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.011 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.