Şimdi Ara

Ankarada okuyacak üniversite söyleyin her yermi kötüdür arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    120binde tm2

paralı vs artık umrumda değil, bilkent tutmuyor zaten.
    bilkent dısındaki her üniversiteye bişi deniyor, bi tane şu okula git sorun yok diyen yok.

atılım hukuk düşünüyordum
    herkes giriyor
    dandik okul
    yol geçen hanı
    çok uzak

başkentte müh düşünüyodum
    rektorler hapiste
    cok uzak
    eskisi kadar kaliteli değil

tobb müh düşünüyordum
    cok sıkı
    3dönem okul
    stajda torpil var

ankarada bi düzgün okul bilkentmi var kardeşim, yetmiyor işte sıralamam gidemiyorum. Tercih döneminde bunaldıgım kadar kimse bunalmamıştır, hayatımda okullara bakmaya gitmezdim, bu yıl tanıtım günlerine gittim. Üniversiteye okumaya gidiyoruz, artık okullarda eğitim dışında her şey ile uğraşıyor.

• hacettepe , odtu , ankara universitesi , gazi universitesi buralar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: This Time

hacettepe , odtu , ankara universitesi , gazi universitesi buralar ?

odtu den bölüm gelmez gibi, diğerlerinide düşünmüyorum

gazi mimarlık ve inşaat dışında okunmaz
    ankara üniversitesi sayısal alanda berbat
    hacettepe buradanda müh gelmez

1. sorun yeterince calismamissin adam gibi universite yok diyorsun. adam gibi universite var ama sen kazanamamissin.

2. sorun universite begenmiyorsun.onu dusunmuyorum bunu dusunmuyorum ?

sen kimseyi dinleme o 3 unden birini sec git iste

bu yıl türevi integrali 2dk da çözerim ama olmadı, eşşek gibi çalıstım 74bin sıralama yaptım, çalısmak hatamıydı. günde 3-4saatimi o test kitaplarına ayırdım sonuc çalısmamış halimden daha kötü yaptım. Çalıstıgım vakitemi üzülüyüm, giden 1yılımamı şamar oğlana döndüm

2)üniversite beğenmemezlik değil, ne güzel tobb yazıcaktım, forumda tobb un oldugu konuyu oku son 2sayfayı sonra yazarmısın bi düşün (diğer okullarında kalitesi ortada zaten, yazılabilicek en mantıklı tobb du şimdi korkuyorum, konuyu okuduktan sonra değişti herşey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 1 Ağustos 2012; 5:44:16 >

Orijinalden alıntı: Manyetizma

geçen yıl çalısmadım 58 bin oldum (türev, integral vs hiç birşey bilmiyordum), dersaneye gitmez arkadaşlarımla takılırdım
    bu yıl türevi integrali 2dk da çözerim ama olmadı, eşşek gibi çalıstım 74bin sıralama yaptım, çalısmak hatamıydı. günde 3-4saatimi o test kitaplarına ayırdım sonuc çalısmamış halimden daha kötü yaptım. Çalıstıgım vakitemi üzülüyüm, giden 1yılımamı şamar oğlana döndüm

2)üniversite beğenmemezlik değil, ne güzel tobb yazıcaktım, forumda tobb un oldugu konuyu oku son 2sayfayı sonra yazarmısın bi düşün (diğer okullarında kalitesi ortada zaten, yazılabilicek en mantıklı tobb du şimdi korkuyorum, konuyu okuduktan sonra değişti herşey)

kendimden ornek vereyim.

Amerikadan ilk ciktigi zaman iphone 4 getirtecektim. dh de iphone 4 konusuna girdim millet telefon cekmiyor konusamazsin hatali uretmisler telefonu geri toplatiyorlarmis dediklerini gorunce vazgectim almaktan.

uzerinden 1 sene gecti gittim aldim iphone u bir bok yok telefonda tas gibi.amerikadan alsaydim simdikinden 1000 yl ucuz olacakti ustelik.

milleti dinlersen kafan karisir git okulu incele kendin kare ver.

ben bu dersi cikardim kendimden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üni ne saçma biyer ya
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen beni dinle hukuk oku,kendini sartlandirma bilkent diye.Atilimi begenmiyorsun ama onu bulamayanlarda var sonucta okul ev arasi mekik dokucak degilsin araban da vardi yanlis hatirlamiyorsam 4 sene bi sekilde gececek.(hadi okul cok kotu berbat varsaydim).Meslegin onemli avukat olcaksin vs kendini gelistirirsin yoluna devam edersin.

74bin mf4 sıralamam
    120binde tm2

bilkent dısındaki her üniversiteye bişi deniyor, bi tane şu okula git sorun yok diyen yok.

herkes giriyor
    dandik okul
    yol geçen hanı
    çok uzak

rektorler hapiste
    cok uzak

tobb müh düşünüyordum
    cok sıkı
    3dönem okul
    stajda torpil var

ankarada bi düzgün okul bilkentmi var kardeşim, yetmiyor işte sıralamam gidemiyorum. Tercih döneminde bunaldıgım kadar kimse bunalmamıştır, hayatımda okullara bakmaya gitmezdim, bu yıl tanıtım günlerine gittim. Üniversiteye okumaya gidiyoruz, artık okullarda eğitim dışında her şey ile uğraşıyor.

Burda yazanların birçoğu universite kazanmamış kisiler. Dinleme kimseyi ve özellikle böyle herkesin yazmasına açık olan forumları. TOBB icin bir sürü sey söylenmiş haklisin ama yazmalısın bence okurken o kadar korkunç olsa kimse tercih edip gitmezdi. Puanları yerde olurdu. Kendin ver kararını kimseye bakma. İcin rahat edecekse git okulun tanıtım gunüne dinle anlatılanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

74bin mf4 sıralamam
    120binde tm2

herkes giriyor
    dandik okul
    yol geçen hanı
    çok uzak

rektorler hapiste
    cok uzak

tobb müh düşünüyordum
    cok sıkı
    3dönem okul
    stajda torpil var

Burda yazanların birçoğu universite kazanmamış kisiler. Dinleme kimseyi ve özellikle böyle herkesin yazmasına açık olan forumları. TOBB icin bir sürü sey söylenmiş haklisin ama yazmalısın bence okurken o kadar korkunç olsa kimse tercih edip gitmezdi. Puanları yerde olurdu. Kendin ver kararını kimseye bakma. İcin rahat edecekse git okulun tanıtım gunüne dinle anlatılanları.

Tanitim gunlerine gittim, tobb da yoldan cevirip gelme djyen bi ton kisi vardi, oradaki arkadaslarimda bikmis, atilimdakiler bi mutlu. Baskenttekilerde mutlu sayilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gazi iibf için okunmaz diyorsan sana bir şey diyemiyorum.

74bin mf4 sıralamam
    120binde tm2

herkes giriyor
    dandik okul
    yol geçen hanı
    çok uzak

rektorler hapiste
    cok uzak

tobb müh düşünüyordum
    cok sıkı
    3dönem okul
    stajda torpil var

ya arkadas bu okul hakkın da atıp tutanları hıc anlamam . arkadaslarım var bırı konya makına bırı ercıyes makına yok bızım okul gazıden ıyı sundan ıyı

bırı der selcuk makına cok ıyı eğitim söle böle biri der kötü

ya bunları gec arkadasım yok ole bırsey sen odtu bılkent olmuyosa gerısı aynı dıye dusunuyorum . hadi şehir olabılır .

adam buyuk sehır den kucuk sehıre gıder afallar ona eyvallah yasamıs bırı olarak . ama yok arkadasım bunu dedı okul hakkında yok sunu dedı 1 2

kısının lafıyla olmaz bu ısler tek tek herkesle konustun mu bızım ınsanımız agzı olan konusur . gıt okuluna bak napacaksın sen arkadasının fikrini. sen

kendıne bak ben yapabılırmıyım edebılırmıyım. Neymıs efendım atılım prefabrik sınıflar da ders goruyomus lan mezun olunca adam sana onu mu

sorucak . ben de 200 kısılık 300 kısılık amfı de ders goruyorum kocaman orman kampusu olan okul da okuyodum mutlu degıldım mk. Böle dıyenleri

dinleme gene de sen bılırısın. hadi eyv

• @ydkydk
    sayısal öğrencisiyim hukuk ve sayısal bölümler dışında hiçbir bilgim yok

@tlhq
    okulların hepsine gittim, hiç birini beğenmedim ama aralarında en gidibilecek olan atılım ve tobb du. Tanıtım günlerine gittiğim söylemiştim, oradada çoğu öğrencinin sorun yaşadığını gördüm

mesala tobb da (tanıtım gününde)
    -görevli öğrenci bildiğin okulu süper tanıtıyor, benim sordugum sorularda kıvırıyordu. Bunlarıda gittim orada okuyan cafelerde oturanlara sordum, hatta sıradan insanlar olmasın diye bölüm ve notlarınıda sordum, hepsi okulun çok zor ve gereksiz zorladıklarını, yıl kaybı olmicaklarını bilseler değiştirceklerini, eğer burslu gelmiyorsam kesinlikle tercih etme diyiyorlardı

-Sonra okuyan arkadaşlarımla takılmaya gittim kampusu gezdirdiler bana dedikleri, diğer öğrencilerin dedikleriyle aynıydı, bu kadar sıkı eğitime bu kadar kalite alınabiliyor. Bu kadar sıkı eğitimi en dandik üniversiteye uygula o bile adam olur bizi geçer dedi

atılım (tanıtım günü)
    -tek aksilik bunda görmedim

-gayette mantıklı cevaplar buldum

sorun su ki atılım üniversitesi kimse sallamıyor

başkent(tanıtım günü)
    -hocaları sallamadı beni

-sordugum sorulara kimse ilgilenmedi, öğrencinin teki burada eğlenmek için istediğin imkan var ama eğitim için o kadar iyi şey şöyliyemem dedi

-biraz para amaçlı açılmış okul izlenimi yarattı bana

@muratxfb

bi sabah kalkıyorum hukuk yazıcam diyiyorum, aksama kadar araştırıyorum tobbun mantıklı yönlerini buluyorum akşama tobb oluyor, ertesi gün hukugun mantıklı yönünü buluyorum sabaha hukuk oluyor. Bugun ise en sonunda cıkmaza geldim.

Bugun babam thk yıda bi düşün dedi baktım ilk defa öğrenci alıcak ama düşünmüyor değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 1 Ağustos 2012; 13:52:35 >

• Aynı ben yok arkadaş Ankara'da okunacak üniversite kalmamış.(Odtü,bilkent gerisi fasa fiso bana göre)
    Acaba THK nasıldır?Daha yeni bir üniversite

quote:

gazi iibf bi araştır istersen

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

quote:

Ben sayisal ogrencisiyim iibf dusunmuyorum, tm den sadece hukugu biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

quote:

Ben sayisal ogrencisiyim iibf dusunmuyorum, tm den sadece hukugu biliyorum.

tm sıralamanı yazdıgın için demiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.