Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki gün önce Vatan Bilgisayar'dan iki adet fan siparişi verdim. Ünlü bir firma, kendi bilgisayarımıda ordan toplamıştım. Herneyse, siparişi verdikten bir gün sonra ''Sipariş Takibi''ne girdikten sonra ürün durumunda ''Kargoya Verilmeye Hazır'' yazıyordu. Ertesi gün tekrar girip baktım, ama oda ne!! Ortalıkta siparişim görünmüyor. Bomboş. Siparişi hiç vermemişim gibi. Çağrı merkezini arıyorum, robot bana ortalama 50 dakika bekleyeceksiniz diyor. Şikayet formu dolduruyorum, yine aynı şey. Cevap veren yok. Bu firma sadece satışı yapana kadar mı iyi davranıyor?

Siparişim hakkında aldığım e-posta'nın görüntüsü:

Vatan Bilgisayar'ın sitesinde siparişimin ''durumu'' !:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalDamage -- 8 Mart 2012; 13:08:13 >

• online satışları bi garip nedense...
  • Sipariş bana ulaşacak mı ulaşmayacak mı bilmiyorum :S, zaten bir türlü iletişime geçemiyorsunuz. Ben 50 dk beklesem telefonda zaten işin astarı yüzünü geçecek.
  • Benzer sorun bendede var arkadaşım. 5 mart pazartesi verdiğim siparişim gözükmüyor. Sipariş takibine girdim siparişim yok :) Görünce şok oldum.
    İletişim formu varmış doldurup göndereyim dedim mesajınız iletilmedi hatası veriyor. Umarım kısa zamanda sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 8 Mart 2012; 13:17:07 >
  • Acil lazım bana bu fanlar. Ekran kartı pasif olarak soğuyor şuan
  • bende pil sipariş ettim. 2 gündür sistemlerine girmedi kredi kartından parayı çektiler. 444 56 56 aradım. önümde bekleyen 17 kişi var diyor. şikayet sitelerinde başrol olmuşlar biraz araştırdım. vatan patladı herhalde....
  • Acayip soğudum bu firmadan, asla alışveriş yapmam tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bir önceki indirimde iken kasa topladım. Toplamda 8 ürün aldım. Sizin gibi bir baktım pc kasası listeden çıkmış ve fatura tutarım düşmüştü. Meğer kasayı önden yollamışlar (direk tedarikçiden sanırım) ertesi gün diğer ürünler geldi. Ürün teslim edilene kadar sipariş kısmında kargo bilgileri yazıyor siz kargoyu teslim aldığınız anda Ups teslim edildi bilgisi giriyor sisteme. Bunun dışında gelişen bir şey varsa siparişlerim kısmında yazılı iletişime geçebilirsiniz.
  • Hala gelmedi ürünler. Listemde de görünmüyor. Arayınca sıra gelmiyor bana. Kaç gün oldu. Vatanla işim olmaz tekrar.
  • Benim siparişimde gelmedi ve sipariş takibinde gözükmüyor.
    Bir daha vatan bilgisayardan internet üzerinden alışveriş yapmam.
  • Vatan bilgisayar online satış konusunda mimli zaten. Sanırım 4-5 ay önce laptop kampanyası olmuştu, müşterilere haber vermeden siparişleri iptal etmişler, hem de hiç sipariş vermemişsiniz diyerek üste çıkmaya çalışmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Vatan bilgisayar online satış konusunda mimli zaten. Sanırım 4-5 ay önce laptop kampanyası olmuştu, müşterilere haber vermeden siparişleri iptal etmişler, hem de hiç sipariş vermemişsiniz diyerek üste çıkmaya çalışmışlardı.

Ya benimkini de iptal etseler sıkıntı yok zaten. Burdan bir bilgisayarcıdan orta şeker alırım iki adet fan. Ama arayıp 30dk beklersem zaten telefona vereceğim paraya 4-5 tane fan alacağım. E-Posta attım bakalım onun cevabını bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalDamage

quote:

Vatan bilgisayar online satış konusunda mimli zaten. Sanırım 4-5 ay önce laptop kampanyası olmuştu, müşterilere haber vermeden siparişleri iptal etmişler, hem de hiç sipariş vermemişsiniz diyerek üste çıkmaya çalışmışlardı.

Ya benimkini de iptal etseler sıkıntı yok zaten. Burdan bir bilgisayarcıdan orta şeker alırım iki adet fan. Ama arayıp 30dk beklersem zaten telefona vereceğim paraya 4-5 tane fan alacağım. E-Posta attım bakalım onun cevabını bekliyorum...

Evet hocam, telefon ile arayınca özellikle haftasonu çok bekliyorsunuz. Şimdilik mesaja cevap bekleyin. Bir de kredi kartı hareketlerini görebiliyorsanız oradan da kontrol edebilirsiniz herhangi bir ödeme yapılıp yapılmadığını.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam, telefon ile arayınca özellikle haftasonu çok bekliyorsunuz. Şimdilik mesaja cevap bekleyin. Bir de kredi kartı hareketlerini görebiliyorsanız oradan da kontrol edebilirsiniz herhangi bir ödeme yapılıp yapılmadığını.

Dediğiniz gibi ben kredi kartı hareketlerini öğreneyim. Ondan sonra ne yapacağıma karar veririm. Teşekkürler

• quote:

quote:

Arkadaşım vatan bilgisayarın e-posta adresini verirmisin.
    Ben aradım ama e-posta adresini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

quote:

Sanırım iletişim formunu kastetmiş arkadaş. Ben de mail adresi göremedim. Bu arada, aralık ayında verdiğim siparişi teslim almama rağmen sitede hala kargoya verilmeye hazır diyor. Bir Citizen'leri yok demekki.

• Hocam bende geçen gün alışveriş yapmıştım tam bi sıkıntı 2 adet ram sipariş verdim havale ile ödeme sectim parayı havale ettim baktım sipariş durumunda birşey yok aradım 12 kişi bekledim tel de yaklaşık 20 dk havale dekontu mail etmemi istediler edince gönderim için 2. bi sipariş geldi bunla eski gönderdiği kargonun yanı sıra yeni bi sipariş no verdi.Sonuç olarak geldi fakat sıkıntı tam ulaşmaya çalışınca çok bekliyosun ama söle bişi daha yazıyodu dekont göndermessen para geri hesabına yatıyordu tabi ne denli doğru bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

quote:

Form ile gönderdim hocam

• İndirim zamanı fiyatları hakikaten iyi ancak web üzerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor. 10 iş günü deseler bile siparişi göndermedikleri de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

İndirim zamanı fiyatları hakikaten iyi ancak web üzerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor. 10 iş günü deseler bile siparişi göndermedikleri de oluyor.

2bin tl lik alısveris yaptim ben bazen göndermiyolar derken ne durumda göndermiyolar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.