Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyoruz bakalım ne olacak?herhangi bir gelismeden haberdar olan arkadaslar burdan bize bilgi verirlerse güzel olur
  • baylar bayanlar....bugün ben de sipariş verdim..kredi kartı teyidi istediler öğlenleyin aradım 27. sıradaydım 35 dk bekledim sıra bana geldi telefondan teyit ettirdim..sipariş numaram var ama sipariş takibinde hala gözükmüyor..bugüne kadar vatandan çok alışveriş yaptım hepsi de elime güzel bir şekilde ulaştı..benim düşüncem bu %25 kampanyasından dolayı aşırı yoğunluk oluyor herhalde..aynen sizin dediğiniz gibi ben de müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum şu an.iletişim formunu da doldurdum su an cevap yok..sizde de durum aynı sanırsam..bir de bişey sorucam..diyelim teyit işlemi olmadı karttan para çekiliyor mu? yoksa zaten çekildi de sipariş iptal olunca parayı geri mi yüklüyolar?ayrıca bu kimlik fotokopisi olayı filan biraz saçma geldi bana::::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 12 Mart 2012; 18:40:20 >
    GIGABYTE B550M AORUS ELITE V2 AMD RYZEN 5 5600X SNOWMAN MT16S İŞLEMCİ SOĞUTUCU KINGSTON BEAST DDR4 3600 MHZ 4x8 GB color=blue] MSI RTX3070 VENTUS 2X OC 8GB CRUCIAL BX500 1 TB - SANDISK SSD PLUS 240 GB HIGHPOWER SIMPLICITY 700 WATT 80+ HPG-700ST-H12S PSU DARK RACER ŞEFFAF PLEXI KASA LG 34WK650 34 inç 5 ms WFHD 2560x1080 21:9 ULTRAWIDE 75 Hz FreeSync IPS LED Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

Yüksek tutarlı alışverişlerde tuhaf ve bir o kadar da saçma bir güvenlik sistemleri var. Kredi kartı ön yüz ve kimlik fotokopi fakslamanızı istiyorlar. Yüksek tutarlı alışveriş yapanlar maillerine bir baksın. Önemsiz posta olarak da düşmüş olabilir.

yüksek tutarlı alışverişten kastınız nedir? topu topu 260 liralık alışverişi yüksek tutardan saymazlar herhalde.
    daha önce tek seferde 2000 tl üzeri alışveriş te yapmıştım ama benzer bir uygulama yoktu yada bana denk gelmemişti.

Bende 630 TL yapmıştım mail gönderdiler. Ben telefon edip onaylamıştım. Tam oturmuş yada tama uyguldıkları bişey olduğunu da sanmıyorum. Forumda benzer konular açılmıştı arama yaparsanız geniş bilgi bulursunuz.

aynen sizin durumunuzdayım şu an.. siparişiniz elinize ulaştı mı peki?
    GIGABYTE B550M AORUS ELITE V2 AMD RYZEN 5 5600X SNOWMAN MT16S İŞLEMCİ SOĞUTUCU KINGSTON BEAST DDR4 3600 MHZ 4x8 GB color=blue] MSI RTX3070 VENTUS 2X OC 8GB CRUCIAL BX500 1 TB - SANDISK SSD PLUS 240 GB HIGHPOWER SIMPLICITY 700 WATT 80+ HPG-700ST-H12S PSU DARK RACER ŞEFFAF PLEXI KASA LG 34WK650 34 inç 5 ms WFHD 2560x1080 21:9 ULTRAWIDE 75 Hz FreeSync IPS LED Monitör

• Bendede ayni sorun varrrr beklemedeyim inş kisa zamanda çözerler.

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

Yüksek tutarlı alışverişlerde tuhaf ve bir o kadar da saçma bir güvenlik sistemleri var. Kredi kartı ön yüz ve kimlik fotokopi fakslamanızı istiyorlar. Yüksek tutarlı alışveriş yapanlar maillerine bir baksın. Önemsiz posta olarak da düşmüş olabilir.

yüksek tutarlı alışverişten kastınız nedir? topu topu 260 liralık alışverişi yüksek tutardan saymazlar herhalde.
    daha önce tek seferde 2000 tl üzeri alışveriş te yapmıştım ama benzer bir uygulama yoktu yada bana denk gelmemişti.

Bende 630 TL yapmıştım mail gönderdiler. Ben telefon edip onaylamıştım. Tam oturmuş yada tama uyguldıkları bişey olduğunu da sanmıyorum. Forumda benzer konular açılmıştı arama yaparsanız geniş bilgi bulursunuz.

aynen sizin durumunuzdayım şu an.. siparişiniz elinize ulaştı mı peki?

siparisten tam yedi gün sonunda iki kargo seklinde birer gun arayla geldi. subat sonu almıstım. isin kötü tarafı vatan topkapıya yirmi dakika mesafedeyim :)

allah herkese sabır versin...

• bir gelisme olursa bilgilendirme yapalım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktel -- 13 Mart 2012; 11:22:19 >
  • 5dk önce görünen siparisim simdi gözükmüyor bu nasıl is böyle anlamadm :(

Yeter ki düzgün göndersinler de... Milleti mağdur etmesinler.

Durum farklı değil arkadaşlar. Hepimiz aynı durumdayız. :)
  • arkadaslar uyari cıkmis sitede siparis takibi 16 dan sonra yapabilirsiniz uyarısı...

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

benim siparişler geldi..darısnı başınıza..

siparisi ne zaman vermistin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@maktel
    10.03.2012 de...

sizde ankaradan siparis ettiniz sanirim bende ayni gun sıparis verdim.sizin siparis durumu sitede nasıl gözüküyor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.