Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FinalDamage

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: FinalDamage

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Vatan bilgisayar online satış konusunda mimli zaten. Sanırım 4-5 ay önce laptop kampanyası olmuştu, müşterilere haber vermeden siparişleri iptal etmişler, hem de hiç sipariş vermemişsiniz diyerek üste çıkmaya çalışmışlardı.

Ya benimkini de iptal etseler sıkıntı yok zaten. Burdan bir bilgisayarcıdan orta şeker alırım iki adet fan. Ama arayıp 30dk beklersem zaten telefona vereceğim paraya 4-5 tane fan alacağım. E-Posta attım bakalım onun cevabını bekliyorum...

Arkadaşım vatan bilgisayarın e-posta adresini verirmisin.
    Ben aradım ama e-posta adresini bulamadım.

Form ile gönderdim hocam

İletişim formunu göndermek istediğimde hata alıyorum. Mesajınız iletilemedi diye yazıyor.

• takip +1

cumartesi günü ben de vatan internet şubesden 2 adet 3d gözlük aldım, parayı falan ödedim, sonra mail geldi haliyle alışveriş detayı ile ilgili, sipariş takibine girdim, kargoya verilmeyi yada hazırlanmayı bekliyor gibi birşey yazıyordu.
    dün akşam saatlerinde bir bakayım ne durumda diye, sipariş falan görünmüyor.
    anlayacağınız aynı sorun bende de var.
    takipteyim. durumu anlatan bir form doldurup gönderdim internetten ama henüz bi ses seda yok. arıyorum 444 56 56 yı o da meşgul.
    olursa bi gelişme yazarım buraya.
  • Yüksek tutarlı alışverişlerde tuhaf ve bir o kadar da saçma bir güvenlik sistemleri var. Kredi kartı ön yüz ve kimlik fotokopi fakslamanızı istiyorlar. Yüksek tutarlı alışveriş yapanlar maillerine bir baksın. Önemsiz posta olarak da düşmüş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

Yüksek tutarlı alışverişlerde tuhaf ve bir o kadar da saçma bir güvenlik sistemleri var. Kredi kartı ön yüz ve kimlik fotokopi fakslamanızı istiyorlar. Yüksek tutarlı alışveriş yapanlar maillerine bir baksın. Önemsiz posta olarak da düşmüş olabilir.

yüksek tutarlı alışverişten kastınız nedir? topu topu 260 liralık alışverişi yüksek tutardan saymazlar herhalde.
    daha önce tek seferde 2000 tl üzeri alışveriş te yapmıştım ama benzer bir uygulama yoktu yada bana denk gelmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

Yüksek tutarlı alışverişlerde tuhaf ve bir o kadar da saçma bir güvenlik sistemleri var. Kredi kartı ön yüz ve kimlik fotokopi fakslamanızı istiyorlar. Yüksek tutarlı alışveriş yapanlar maillerine bir baksın. Önemsiz posta olarak da düşmüş olabilir.

yüksek tutarlı alışverişten kastınız nedir? topu topu 260 liralık alışverişi yüksek tutardan saymazlar herhalde.
    daha önce tek seferde 2000 tl üzeri alışveriş te yapmıştım ama benzer bir uygulama yoktu yada bana denk gelmemişti.

Bende 630 TL yapmıştım mail gönderdiler. Ben telefon edip onaylamıştım. Tam oturmuş yada tama uyguldıkları bişey olduğunu da sanmıyorum. Forumda benzer konular açılmıştı arama yaparsanız geniş bilgi bulursunuz.

• Hocam bu aralar teknis servise işim düştü. Devamlı sistemin değiştiğinden ve bazı fonksiyonların çalışmıyor olduğundan bahsediyor yetkililer. Beni de uğraştırdılar bayağı. Fazla endişelenmeyin derim, bugüne kadar hem mağazadan hem de internet sitelerinden sorunsuz birçok alışverişim oldu. Sorununuzu çözeceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane laptop aldım, sorunsuz geldi.
  • Sadece sende deil dostum sorun herkesde aynı..Vatan online işlemleri resmen çöktü..Bende ürün aldım cumartesi günü ve ürün sipariş alanında gözükmüyor oysaki para çekilmiş..Daha önce vatandan bir kere alışveriş yapmıştım ve bir dahamı bu son olsun demiştim kendi kendime..Ama dayanamayıp bir daha yaptım yapmaz olaydım yapacak bir şey yok zaten 20 tllik bir alışveriş herhalde 1 ay sonra yollarlar diye umuyorum

Yüksek miktarda alışveriş yapan arkadaşlarada tavsiyem kanun 5 iş gününde ürünün gönderilmesi gerektiğini söylüyor.Eğer 5 gün içersinde gelmezse tüketici heyetine şikayet edin bir sonuç alamadınızmı gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun..Açıkcası ben 20 tl lik alışveriş olduğu için uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 12 Mart 2012; 10:23:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Hocam bu aralar teknis servise işim düştü. Devamlı sistemin değiştiğinden ve bazı fonksiyonların çalışmıyor olduğundan bahsediyor yetkililer. Beni de uğraştırdılar bayağı. Fazla endişelenmeyin derim, bugüne kadar hem mağazadan hem de internet sitelerinden sorunsuz birçok alışverişim oldu. Sorununuzu çözeceklerdir.

inşallah öyle olur, yoksa vatandan her alışverişimiz ayrı bir macera
    her alışverişten sonra artık kendi kendimize "dur bakalım bu sefer ne olacak" diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Hocam bu aralar teknis servise işim düştü. Devamlı sistemin değiştiğinden ve bazı fonksiyonların çalışmıyor olduğundan bahsediyor yetkililer. Beni de uğraştırdılar bayağı. Fazla endişelenmeyin derim, bugüne kadar hem mağazadan hem de internet sitelerinden sorunsuz birçok alışverişim oldu. Sorununuzu çözeceklerdir.

inşallah öyle olur, yoksa vatandan her alışverişimiz ayrı bir macera
    her alışverişten sonra artık kendi kendimize "dur bakalım bu sefer ne olacak" diyoruz

Bi süre sonra 'zorunda kalmazsam gitmem'e dönüşüyor Aaaah ah nerede eski Vatan

• aynı sorundan ben de muzdaribim arkadaşlar. dün aldığım iki adet ürün bugün sipariş takibi kısmında görünmüyor. çağrı merkezi devamlı meşgul çalıyor. hiç bir muhatap bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

İndirim zamanı fiyatları hakikaten iyi ancak web üzerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor. 10 iş günü deseler bile siparişi göndermedikleri de oluyor.

2bin tl lik alısveris yaptim ben bazen göndermiyolar derken ne durumda göndermiyolar?

Başka bir konuda yazmıştım hocam kopyalayayım. 1000 küsür Liralık bilgisayar parçası almıştım indirim zamanı..

quote:

Vatanın internet mağazası hakikaten sıkıntılı. 10 iş günü bekledim hala hazırlanıyor yazıyor sipariş. Aradığın zaman da müşteri hizmetlerini sürekli aynı cevaplar veriliyor. Diyorum ben gidip mağazanızdan alayım olmaz diyorlar.

Eskiden Sanayi Bakanlığında Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğünde çalışıyordum, oradan Vatan'ın Genel Müdürlüğünü aratıyorum 1 saat sonra beni Ankara Söğütözü mağaza müdürü arayıp ürünleriniz hazır siz mi alırsınız biz mi gönderelim diyor. Yahu arkadaş madem bu mümkün, 10 iş günü geçmesine rağmen beceremedin yollamayı ne diye atıp tutuyorsun söyle ben gelip alayım...

Bu olaydan sonra bir daha internetten alışverişim ancak önemli olmayan şeyler için olur Vatandan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

İndirim zamanı fiyatları hakikaten iyi ancak web üzerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor. 10 iş günü deseler bile siparişi göndermedikleri de oluyor.

2bin tl lik alısveris yaptim ben bazen göndermiyolar derken ne durumda göndermiyolar?

Başka bir konuda yazmıştım hocam kopyalayayım. 1000 küsür Liralık bilgisayar parçası almıştım indirim zamanı..

quote:

Vatanın internet mağazası hakikaten sıkıntılı. 10 iş günü bekledim hala hazırlanıyor yazıyor sipariş. Aradığın zaman da müşteri hizmetlerini sürekli aynı cevaplar veriliyor. Diyorum ben gidip mağazanızdan alayım olmaz diyorlar.

Eskiden Sanayi Bakanlığında Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğünde çalışıyordum, oradan Vatan'ın Genel Müdürlüğünü aratıyorum 1 saat sonra beni Ankara Söğütözü mağaza müdürü arayıp ürünleriniz hazır siz mi alırsınız biz mi gönderelim diyor. Yahu arkadaş madem bu mümkün, 10 iş günü geçmesine rağmen beceremedin yollamayı ne diye atıp tutuyorsun söyle ben gelip alayım...

Bu olaydan sonra bir daha internetten alışverişim ancak önemli olmayan şeyler için olur Vatandan.

ben cumartesi günü siparisi verdim merkeze iletilmeyi bekliyor yazıyordu,pazar günü aksam 5 civari baktıgımda sipariş gözükmüyordu.müsteri hizmetleri numarası meşgul magza numarasını arıyorum bekletip duruyor müzik sesi kesilince öle sessiz bir şekilde arama bekliyor.ne yapicam bilemedim.ben ankaradayım internet magzası istanbul topkapı magzasıymıs.hicbir türlü dönüs olmadı sadece siparis maili attılar baskada bisey yok mesaj gönderdim cevap yok ne yapıcam bilemedim

• Arkadaşlar, sanırım bütün internet siparişlerinde bir sorun var. Ben de 500 TL'lik sipariş verdim vumartesi günü. Fakat dün akşam siparişler gözükmedi. 9 kişiyi bekleyerek çağrı merkezine ulaştım. Ödeme yapıldıysa bir sorun olmaz, ürünleriniz ulaşır, şu an bir güncelleme çalışması var, o yüzden gözükmüyordur dendi bana. Bugün hala gözükmüyor. Tekrar aradım, çağrı merkezinde 25. sırada olduğumu duyunca kapadım. Devamlı da meşgul çalıyor zaten.
  • bugün sabahtan beri arıyorum sürekli meşgul en azından bir bilgilendirme maili atsalar bizde bu sekilde sıkıntıda olmazdık
  • Tekrar aradım. Yarım saattir sıradayım. 9. sıraya ancak geldim. Ne kadar fatura girecek kim bilir... Kartıma baktım paramı da çekmişler ama siparişler hala gözükmüyor. Bir bilgi alırsam haber veririm.
  • aynı durum bendede var..beklemedeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamanir

Tekrar aradım. Yarım saattir sıradayım. 9. sıraya ancak geldim. Ne kadar fatura girecek kim bilir... Kartıma baktım paramı da çekmişler ama siparişler hala gözükmüyor. Bir bilgi alırsam haber veririm.

Hocam en azından sen sıraya girebilmişsin. Bende telefon sürekli meşgul çalıyor. İşin kötü yanı bir çok şubeyi aradım hiç biri cevap vermiyor.
  • Yok hocam hiç boşuna mail falan bekleme. Ben onlarca mesaj attım geri dönüş olmadı.
    Telefonla inat edip bekliyordum müşteri hizmetlerindeki elemanlarda zaten belli ki çok bilgili değiller.

Diyorum ki benden sonra sipariş verenlerinki gönderildi benimki neden gönderilmedi "sistem otomatik sıra numarası veriyor" gibi saçma birşey söylüyorlar. Hani ürün yoksa söyleyin iptal etmek istiyorum diyorum onada yok ürün var diyorlar. Kampanya zamanı kesinlikle uzak durmak gerekiyor internet alışverişinden aceleniz var ise.
  • Arkadaşlar Merhaba, bende de aynı sorun var. 10.03.2012 akşamı verdiğim ve ödemesini yaptığım sipariş şu an görünmüyor. 444 56 56 'ya zor da olsa ulaştım, verdikleri cevap : "Şu an sipariş bilgilerinde güncelleme çalışması var, ödeme yapıldıysa siparişiniz tarafınıza kargolanacaktır." Sabırla bekleyeceğiz artık

Bu arada 444'lü numaralar şehiriçi tarifesinden ücretlendiriliyor, yani dakikası 15 kuruştan, o yüzden yüksek telefon faturası gelecek diye endişelenmeyin. bkzhttp://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/KurumsalUrun/KOBI/Ses-Hizmetleri/Erisim-Numaralari-ve-Ozel-Numaralar/Ozel-Numaralar-Kobi/tarife

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.