Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadwood

10.03.2012 de aldığım ürün az önce elime geçti arkadaşlar internet sitesinde hala sorun devam ediyor.Açıkcası 20 tl lik bir ürün olmadığı için önemsemedim ama oda hemen geldi şaşırdım Darısı sizin başınıza

sizin siparisiniz sitede nasıl gözüküyor suan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

10.03.2012 de aldığım ürün az önce elime geçti arkadaşlar internet sitesinde hala sorun devam ediyor.Açıkcası 20 tl lik bir ürün olmadığı için önemsemedim ama oda hemen geldi şaşırdım Darısı sizin başınıza

Normal görünüyor dostum
  • quote:

quote:

quote:

Normal görünüyor dostum

normal derken durumu nedir?alıcıya iletildimi yaziyor?

• Son durum: sipariş durumunun yanında KAYSERİ yazıyordu, mağazayı aradım, durum böyle dedim, sisteme bakıldı, ürün Mardin'e, Kayseri mağazasından gelecek. Dün fatura kesilmiş.
    Arkadaşlar anlayacağınız hiç kimse mal kayıbına uğramayacak. Geçte olsa güçte olsa ürünler elimize inşallah sağlıkla ulaşacak.
  • bende hala siparis hazırlaniyor yaziyor 3 gundur ne hazırlıyorlar anlamadım...

• quote:

bende hala siparis hazırlaniyor yaziyor 3 gundur ne hazırlıyorlar anlamadım...

Mağaza?

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

bende hala siparis hazırlaniyor yaziyor 3 gundur ne hazırlıyorlar anlamadım...

Mağaza?

topkapı magazası
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normal görünüyor dostum

normal derken durumu nedir?alıcıya iletildimi yaziyor?

Durum alanı boş sadece ürünüm gözüküyor

• Bende vatandan internetle sipariş verme hatasına düştüm :)
    Şuanda ürün hazırlanıyor gözüküyor. Topkapıdan
    Ayın 10 da sipariş verdim. Gelmeme gibi bir problem olamaz.
    Ama müşterileri yeterince bilgilendirmeyişleri ve yavaşlıkları insanı çıldırmıcak gibi değil.
  • arkadaş ne harddiskmiş yav... hay arkadaş alaydım burda ki teknosadan 40 lira farkla... değermiydi günlerce beklemeye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grungeman

arkadaş ne harddiskmiş yav... hay arkadaş alaydım burda ki teknosadan 40 lira farkla... değermiydi günlerce beklemeye ?

Evet değerdi. Söz konusu TEKNOSA olunca, isterse beleşe versin gene almamaya çalışırım. :) Ha, Eksen, TeknoBiyotik, inventus deseydiniz başka tabi ama TeknoSA, asla Vatan ile mukayese edilmeyecek kadar düşük kalitede bir firma.

Rahmetli Sabancı'nın kemikleri sızlamış olabilir.

Yan sanayi çıkan laptop şarj aletimi ve arkadaşımın kayıtsız IMEI no'su olan LG telefonunu unutmayacağım. Bunlar TEKNOSA'nın aynası.
  • biraz önce ulastım müsteri hizmetlerine kartın ve kimligin fotokopisini istediler bu aksam göndericem gelismelerden haberdar ederim sizi arkadaslar

• quote:

biraz önce ulastım müsteri hizmetlerine kartın ve kimligin fotokopisini istediler bu aksam göndericem gelismelerden haberdar ederim sizi arkadaslar

Niye bunları istediler ya? Zaten sipariş günü telefon ile arayıp teyit ettirmediniz mi?
    Bana SMS gelmişti C.tesi günü, arayın teyit edin diye. Kimse kimlikten fotokopiden söz etmedi. Birçok kişiden bunu istemişler. Alışveriş tutarınız kaç TL idi acaba?
  • quote:

biraz önce ulastım müsteri hizmetlerine kartın ve kimligin fotokopisini istediler bu aksam göndericem gelismelerden haberdar ederim sizi arkadaslar

Kimlik fotokopinizi verecekseniz üzerine tükenmez kalemle "Vatanbilgisayar'a kimlik tespiti amacı ile verilmiştir" şeklinde el yazınızla not düşün.

Vatanbilgisayar'a has bir durum değil ancak kısaca şöyle söyleyeyim bir şekilde kimlik fotokopiniz üçüncü şahışların eline geçerse fotokopi üzerine kendi resimlerini koyarak tekrar fotokopi çekiyorlar ve o kişinin nüfus cüzdanı olduğunu düşünen GSM firmalarından sizin adınıza hat çıkartabiliyorlar. İzmir'den Burdur'a iş için giden bir tanıdığımıza Avea/Vodafone'dan telefon geldi 390tl borcunuz var demişler. Daha sonra benim böyle bir hattım yok demesine rağmen üstelemişler. Hattın Burdur'dan çıkartıldığı öğrenilince anlaşılmış olay.

Kısacası neresi olursa olsun çekilen fotokopi üzerine "......'ya kimlik tespiti/teyidi için verilmiştir" ibaresini mutlaka düşün.

• arkadaşlardan sipariş hazırlanıyor diyor hala 1 hafta oldu anasını satayım böyle firmanın... bonus 3d ile aldım ben, kimlik yada kk fotokopisi göndermedim, müşteri hizmetlerine falan da ulaşamıyoruz. teyit için de niye arayalım ki hem ya, ilk defa bu firmada görüyorum bu olayı "teyit için arayın" ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekozgur

quote:

Kimlik fotokopinizi verecekseniz üzerine tükenmez kalemle "Vatanbilgisayar'a kimlik tespiti amacı ile verilmiştir" şeklinde el yazınızla not düşün.

Vatanbilgisayar'a has bir durum değil ancak kısaca şöyle söyleyeyim bir şekilde kimlik fotokopiniz üçüncü şahışların eline geçerse fotokopi üzerine kendi resimlerini koyarak tekrar fotokopi çekiyorlar ve o kişinin nüfus cüzdanı olduğunu düşünen GSM firmalarından sizin adınıza hat çıkartabiliyorlar. İzmir'den Burdur'a iş için giden bir tanıdığımıza Avea/Vodafone'dan telefon geldi 390tl borcunuz var demişler. Daha sonra benim böyle bir hattım yok demesine rağmen üstelemişler. Hattın Burdur'dan çıkartıldığı öğrenilince anlaşılmış olay.

Kısacası neresi olursa olsun çekilen fotokopi üzerine "......'ya kimlik tespiti/teyidi için verilmiştir" ibaresini mutlaka düşün.

uyarınız icin cidden tesekkur ederim.aklıma gelmemisti böle birsey dediginizi kesinlikle yapıcam tesekkur ederim

• quote:

quote:

quote:

uyarınız icin cidden tesekkur ederim.aklıma gelmemisti böle birsey dediginizi kesinlikle yapıcam tesekkur ederim

Tekrar söylüyorum bu Vatanbilgisayar ya da başka bir firmada oluyor anlamında değil. Konu içinde yeri gelmişken söylemek istedim.

Bu arada aynı şekilde ben de Vatan'dan verdiğim siparişi göremediğim için iptal yoluna gittim. Güvensizlik değil acil istediğim bir şey siparişi vermiştim. Bundan sonra da ders oldu bir daha Vatan'ın internet sitesinden sadece internet sitesine özel çok avantajlı bir indirim olmadığı sürece alışveriş yapmayacağım. Şu son sistem hataları onlara online satış konusunda müşterileri çok üzdüler ve çok şey kaybettirdi. Onun dışında Vatan'ın mağazalarından daha önce de alışveriş yaptım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mağaza olur ama internet çok zor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar söylüyorum bu Vatanbilgisayar ya da başka bir firmada oluyor anlamında değil. Konu içinde yeri gelmişken söylemek istedim.

Bu arada aynı şekilde ben de Vatan'dan verdiğim siparişi göremediğim için iptal yoluna gittim. Güvensizlik değil acil istediğim bir şey siparişi vermiştim. Bundan sonra da ders oldu bir daha Vatan'ın internet sitesinden sadece internet sitesine özel çok avantajlı bir indirim olmadığı sürece alışveriş yapmayacağım. Şu son sistem hataları onlara online satış konusunda müşterileri çok üzdüler ve çok şey kaybettirdi. Onun dışında Vatan'ın mağazalarından daha önce de alışveriş yaptım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mağaza olur ama internet çok zor.

magazadan bende alısveris yaptım bircok kez ama internet üzerinde bu sekilde bir uygulama varmıs bilmiyordum tecrübesizlikten tamamen.sitede 3d secenegini bulamamıstım.yoksa normal alısverisi tercih etmezdim.bakalım bu aksam istedikleri belgeleri göndericem yarında ararım tekrar bilgilendirme yaparim...

Diger arkadasların siparisleri ne durumda acaba?

• arkadaşlar lütfen sakin olalım...şurda sorunlarımızı herkesle paylaşıp çözüm üretmeye çalışıyoruz...herkes bilgilensinki başklarıda yaşamasın bu tür olayları.
  • benim internet sayfasındaki siparişte de sorun vardı.. fakat dün itibarıyla düzeldi. ayrıca müşteri hizmetlerini aradım ürününüz hazırlanıyor dedi..kaç güne gelir dedim. 3 ila 10 gün içerisinde diye bir cevap aldım..bu arada sipariş tarihi 12.03.2012...şahsen ben bugüne kadar vatandan internet üzerinden çok alışveriş yaptım.herhangi bir sorun olmadı..hatta ürünlerimin hepsi elime ulaşmasına rağmen sipariş takibinde hala "siparişiniz hazırlanıyor" filan yazanlar var.bunları kafanıza çok takmayın.eğer telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşma imkanınız var ise (şu aralar baya yoğun galiba genellikle meşgul çıkıyor) sipariş takibinizi oradan yapmanız daha sağlıklı olur. ama şunu da belirtmekte fayda var.. şöyle yaklaşık 1 yıl öncesine kadar müşteri hizmetlerinde böyle sorunlar hiç yoktu diye biliyorum ben..aradığımda tık diye açılıyordu..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 14 Mart 2012; 19:17:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.