Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Vatan bilgisayardan ekran kartı ve ram aldım ama ikisi de istediğim performansı vermedi iade alırlar mı acaba? yani bozuk falan değil sadece performansı düşük. Teşekkür ederim.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Hemde vatandan.!Adamlar telefon geri almiyor ekran karti bilemedim şansini dene ama alicaklarini sanmam,eger kronik veya ariza varsa servise yönlendirir yorumuyla karşilaşirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Mart 2025; 23:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiziksel alınan ürünlerde iade söz konusu değil. İnternet satışlarında 15 gün içinde koşulsuz iade mevcut. Onun da kısıtlamaları var sarf malzemesi vs diye.

Kullandım, ama beğenmedim, işime gelmedi, iade etmek istiyorum durumunda; sana kullanılmış ürün gönderildiğinde ağlamıyorsan, internetten aldığın ürünü tepe tepe kullanıp sonra süresi içinde iade etmen tabi ki hakkındır. Ben şahsen üzerinde zerre çizik olan, jelatin, koruma bandı yırtılmış hiç bir ürünü asla kabul etmem. O yüzden takiyye yaparak şöyle diyemem; 14 gün içinde geri almak zorundadırlar.

Ama kanunen 14 gün içinde iade hakkın var. Tabiki onlara hiç bir koz bırakmaman lazım. Böyle durumlarda ürünün kendisinden çok kutusu jelatini, koruma bandı, kutunun içindekilerin dizilişi vs gibi şeyler önem arzeder. Her zaman aldığınız ürünü iade etme durumunu göz önüne alarak kutuyu ona göre açın. Öyle bir yeteneğiniz olsun ki, açıp kullandığınız ürünü tekrar paketleyip geri iade ettiğinizde, ürünü kullanmadığınız algısını oluşturabilesiniz. Bu tür durumlarda asla yalan söylemeyin. Açtıysanız, açmadım diye not yazmayın. Bazen açtığınız ve kullandığınız ürünü bile iade alabilirler. Bazen kutusunu açtığınız ama kullanmadığınız ürünü bile almayabilirler. O yüzden böyle durumlarda güven verme çabası, iade etme çabanızdan önce gelsin.

Ayrıca her şirketin iade politikası resmi olarak aynıdır, ama pratikte farklıdır; o yüzden satın almadan önce o şirketin iade politikasını gözden geçirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 20 Mart 2025; 0:57:27 >

• 15 gün hakkı fiziki satışlara da gelmelidir. Bu aslında nispeten ülkedeki yeni saçmalıklardan biri. Eskiden hemen her mağaza çok sorun çıkarmadan iade alırlardı. Ama yaklaşık son 10 yıldır bir çok şey gibi bu durum da bozuldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Vatan Bilgisayar Para iadesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında arkadaşım böyle bir durum yaşadı, mağazada yeni ürün alarak iade edebilmişti. Üstüne para ekleyerek. Performansını beğenmedim diyip iade edebilirmisiniz, amazon olsa evet ama vatanbilgisayarda sanmıyorum, daha iyisini aldırtmadan iade ettirmezler yine bence.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.