Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • site iyice saçmalamadı..11 mart cumartesi samsun d6500 aldım siteden..önce herkes gibi sipariş bilgim gitti..şimdi girdiğimde hiç alakasız 3 adet sipriş var bir hp laptop bir samsung lcd monitör 8 gb flash disk v.s...

böyle saçmalaık daha önce görmedim..acelem olmadığı için sorun etmiyordum ama yanlış ürün fln gönderirlerse işte o zmn cidden uğraş dur...

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu!

Orijinalden alıntı: kharonya

@deadwood ürünler birebir aynısı bende de var demek ki genel bir hata en azından..

Ben gülüp geçiyorum artık bunlara Yapıcak bir şey yok beklemekten başka Ama şu bir gerçek vatan büyük müşteri kaybetti
  • 10.03.2012 de aldığım ürün az önce elime geçti arkadaşlar internet sitesinde hala sorun devam ediyor.Açıkcası 20 tl lik bir ürün olmadığı için önemsemedim ama oda hemen geldi şaşırdım Darısı sizin başınıza

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

sitede sipariş durumu gözükmüyor...

sizin siparisiniz hangi kargo şirketi ile geldi?
  • Vatan'In sahibi, ne pahasına olur ise olsun, %25 mağdurlarına MAHSUS olarak seçecekleri herhangi bir ürünü onlara özel %25 ucuza vermeli.

Bakın ben de Cumartesi günü iPod Touch aldım ama bırakın panelde görünmesini, UPS Müşteri Hizmetleri'nde bile barkod oluşturulmadığı söylendi. Hem de 3 kere.

Bari site içinden yolladığımız tek satırlık mesaja cevap verseydiler.

Her şeye rağmen iyi düşünmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 13 Mart 2012; 16:33:33 >
  • @MİY1988
    banada site içinden mesajlara cevap vermediler..
    sabırla kargoyu bekledim bugün geldi..

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@MİY1988
    banada site içinden mesajlara cevap vermediler..
    sabırla kargoyu bekledim bugün geldi..

Hayırlı olsun, sağlıkla kullanın kardeşim. Ben de sabır edeceğim tabi ki. Genel bir serzenişti benimkisi. Social Media ve imkânların bu kadar fazla olduğu bir devirde, belki dışarıdan hiçbir destek olmadan, sadece kendi sattıkları ürünleri bile kullanarak teknik sorunları çözebilirlerdi.

Ben zaten yaklaşık 10 gün önce modem ve mouse almıştım ama sistemde görünmediği için iptal ettirmiştim, sistemde bakım çalışması olduğu zamanlar %25 kampanyasını yapmak yanlış bir strateji oldu. Sonuçları ortada. :)
  • @MİY1988
    sonuna kadar haklısın kardeşim..bakım vs. sonrada yapılabilirdi..çok yanlış..müşteri kaybı...
    serzenişdede haklısın.hayırlısı olsun biran önce gelir inş..kib..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pruvap

Vatan bilgisayar ortalama olarak %10 pahallı. uzun zamandır takipteyim ulaştığım sonuç bu

Ne almıştınız acaba?
    Benim ürün 835 civarı idi, 611'e çekmişlerdi de almıştım. O açıdan sordum.
  • sunu yaparım; tüm elektronik alışverişlerimde, vatan pc ye bakarım fiyat üst tavanı olarak! birde aynı ürünü başka alternatif mağazalarda bakarım, her seferinde ortalama %10 daha ucuz oldunu görüp almışımdır alternatif mağazalardan. Vatan pc den hiç bir alışverişim henüz olmadı bu yüzden ve bir ürününü bile daha uyguna görmedim henüz
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.