Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Sipariş Sorunu! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
19.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maktel

evet arkadaslar suan itibarı ile benimde siparislerim gelmis bulunuyor.darısı eline ulaşmayanların basina

hayırlı olsun...ben belirtmiştim bir sorun olmaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

quote:

Orijinalden alıntı: maktel

evet arkadaslar suan itibarı ile benimde siparislerim gelmis bulunuyor.darısı eline ulaşmayanların basina

hayırlı olsun...ben belirtmiştim bir sorun olmaz diye.

cuma günü vatanı aradığımda hala kargoya verilmemis dendi ama cumartesi sabahı geldi siparis artık müşteri hizmetlerinede güven olmuyor :)
  • benimki hayla gelmedi. yarın 10. gün vatandan almam daha birşey zor ya.Normalde beklerdim sabırla ama telefonum yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresmaoop

merhaba arkadaşlar bende 10.03.2012 tarihinde sipariş vermiştim.Ürün stok durumunda dolayı kargom 3e bölündü.İstanbul Topkapı'dan olan siparişlerim geldi.İzmir Bornova ve İstanbul Bostancı olmak üzere kalan 2 siparişim içinde fatura dün kesilmiş bugün 18.00de kargoya verilcekmiş.İnş yarın onlarda ulaşır.Merak eden arkadaşlara kargo bugün 15.00 sularında geldi.(topkapı) Kasa,anakart,ekran kartı,ram,optik sürücü ve işlemci olarak 2 paket halinde geldi.Toplam 16.68 tl kargo ücreti ödedim.(İzmir)Darısı diğer bekleyen arkadaşlara...

Ne yazıkki benimde siparişim eksik ulaştı.3 mağazaya bölünmüştü siparişlerim 8 parça üründen 6 parçası geldi harddisk ve ram gelmedi.Bu durumda sistemimi toplayamıyorum.Ayın 16sında müşteri hizmetlerini aramıştım ertesi gün ürünlerin tarafıma ulaşacağı söylenmişti.Ancak hala tarafıma gönderilen bir kargo yok üstelik sistem hala güncellenmedi sipariş durumumu bile göremiyorum.Ayın 17sinde ise bu durumdan dolayı genel müdürlüğün numarasını zar zor elde ettim ve orada bir bayanla görüştüm.Durumu aktardım kendisine.Kendisi durumu ilgili birimlere ileteceğini söyledi mail adresimi ve telefon numaramı aldı ve bana mail veya telefon yoluyla geri dönüş yapılacağını söyledi.Ancak ne arayan ne soran var.Bakalım malum bgn pazar,yarın inş elime ulaşır.Yoksa bu gidişle indirim kadar telefon faturası gelicek.Siz siz olun internet üzerinden alışverişi mecbur kalmadıkça yapmayın gidin mağazadan yapın.Ne ilgilenen var ne de adam gibi bilgi edinebileceğimiz bir sistem.Sürekli sizi oyalıyorlar.Beklemekten başka çare yok...

• benim ürünlerim de bugün itibari ile elime ulaşmış durumda eksiksiz bir şekilde...bu arada sipariş tarihi 12.03.2012
  • Bende müzdaripim bu firmadan ne saçma iştir ya 1 hafta önce verdiğim ve havalesini yapıp dekontumu yollamama rağmen ne mesajlarıma cevap veriliyor nede sipariş durumu güncelleniyor.Telefonla arıyorum 50 sıra veriyorlar kapatmasam telefonu yarım saat bekletiyorlar lanet gelsin böyle işe

Size tavsiyem beyler böyle saçma sapan hadiselere gelemiyorsanız sakın ama sakın bulaşmayın bu firmaya.Üstelik milleti kandırmaya yönelik %25 indirimli fiyatları bile bazen piyasanın üstünde fiyatlara denk gelmekte.Bende bu indirime kanıp sipariş verdim ne yazıkki

Diyeceğim tek şey vatanbilgisayar pişmanlıktır

buda açtığım konu linki :

http://resim.donanimhaber.com/m_66468460/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66585871

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: FinalDamage

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Vatan bilgisayar online satış konusunda mimli zaten. Sanırım 4-5 ay önce laptop kampanyası olmuştu, müşterilere haber vermeden siparişleri iptal etmişler, hem de hiç sipariş vermemişsiniz diyerek üste çıkmaya çalışmışlardı.

Ya benimkini de iptal etseler sıkıntı yok zaten. Burdan bir bilgisayarcıdan orta şeker alırım iki adet fan. Ama arayıp 30dk beklersem zaten telefona vereceğim paraya 4-5 tane fan alacağım. E-Posta attım bakalım onun cevabını bekliyorum...

Arkadaşım vatan bilgisayarın e-posta adresini verirmisin.
    Ben aradım ama e-posta adresini bulamadım.

Sanırım iletişim formunu kastetmiş arkadaş. Ben de mail adresi göremedim. Bu arada, aralık ayında verdiğim siparişi teslim almama rağmen sitede hala kargoya verilmeye hazır diyor. Bir Citizen'leri yok demekki.

Neredeyse garantisi bitecek ürünüm için hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor acaba arayıp fırça mı kaysan belki birtane daha yollarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hortlattım konuyu ama bende dün bir monitör aldım,, ve ilkkez bu siteden alısveris yaptım benim emailime teyit meyit hiçbirsey gelmedi,,siteden bana hiçbirsey gelmedi yle söyleyim,,ama vatanın sitesinde kargoya verilemk için hazır durumda tek sıkıntım bana ne kadar çabuk gelmesi falan değilde benim bu teyit işleri için olan msjın gelmemesi acaba herkese gelmiyrmu bu kalıdıki öyleyse çok rahatlıycam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan062

hortlattım konuyu ama bende dün bir monitör aldım,, ve ilkkez bu siteden alısveris yaptım benim emailime teyit meyit hiçbirsey gelmedi,,siteden bana hiçbirsey gelmedi yle söyleyim,,ama vatanın sitesinde kargoya verilemk için hazır durumda tek sıkıntım bana ne kadar çabuk gelmesi falan değilde benim bu teyit işleri için olan msjın gelmemesi acaba herkese gelmiyrmu bu kalıdıki öyleyse çok rahatlıycam..

???
  • quote:

quote:

hortlattım konuyu ama bende dün bir monitör aldım,, ve ilkkez bu siteden alısveris yaptım benim emailime teyit meyit hiçbirsey gelmedi,,siteden bana hiçbirsey gelmedi yle söyleyim,,ama vatanın sitesinde kargoya verilemk için hazır durumda tek sıkıntım bana ne kadar çabuk gelmesi falan değilde benim bu teyit işleri için olan msjın gelmemesi acaba herkese gelmiyrmu bu kalıdıki öyleyse çok rahatlıycam..

???

Ödemeyi 3d secure ile yaptıysanız gelmiyor sanırım.Ben kendi vatan hesabımdan başkasının kartıyla alışveriş yaptım.Teyit etmek için kart sahibinin aramasını istediler.Aradı onayladı ve kargoya verilmeyi bekliyor diyor.

• konuyu hortlattim 7 agustosda siparisim onaylandigina dair mail geldi fakat vatanin sitesinden takip edilemiyor hangi yolu izlemeliyim kac gunde ulasir acaba

• niLaysenveren kullanıcısına yanıt
    ben aradığımda sitelerinde teknik hata olduğunu söylediler ama sipariş durumu sayfası hala açılmıyor.ben de arayıp sipariş numaramı söyleyip öğreniyorum durumunu.sen de öyle yap bence.444 56 56 yaklaşık 20 dk bekletiyorlar telefonda ama haberin olsun
  • Arkadaşlar bende yapı kredi tl kart var maaş kartı ama üzerinde visa yazıyor daha önce internetten alışverişte yaptım fakat vatan bilgisayarda yapılabilirmi bilmiyorum??
  • Hort olacak ama dün sipariş verdim "Sipariş Durumu: Siparişiniz Internet mağazamızdan UPS e teslim edildi." diyor ürün dağıtıma mı çıktı nerede belli değil ne zaman gelir fikri olan var mı
  • Aynı durumu şuanda ben de yaşıyorum, bu nasıl internet mağazası? Siparişiniz internet mağazasından ups'e teslim edilmiştir. Yazıyor başka bişey yok, ne bir kargo takip linki ne de kargo takip numarası yok. Son durumu ile ilgili bilgi alamıyorsunuz bu kadar amatörce bir internet mağazası olur ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Mayıs 2017; 12:19:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.