Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.605
Cevap
248
Favori
579.954
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı ürün biri ht900-blue diğeri ht900-black olarak geçiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nacizane önerim sakın kumtel marka hiç bir ürün almayın. Müşteri hizmetleri berbat ilgisiz. Garanti aynı sekilde. Muhatap yok. Parça aylarca beklersiniz. Sizi kandıran muhataplar bulursunuz. Kumtel hariç merdiven altı marka bile alın ama kumtel asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu gün aldım pazartesi iade edeceğim. yakınında durulmuyor kendi çapı 25cm içindeki fan 15cm ancadır insanın beynini deliyor yakından. sürekli çok küçük bir alana üflüyor noktasal olarak suratınıza 15cm çapında bir hava topu çarpıyor gibi. ve salınımı çok saçma. 90 derece yukarı dönüyor yok kendi etrafında dönüyor bi tam aşağıya bakıyor sabit ayarlaması insanı kanser ediyor. üzerinde elle çevirmeyin yazıyor bir de motoru bozulmasın diye elle düzeltemiyorsun da pozisyonu. sağa sola dönünce kumandayı da görmüyor. salona falan koymalık değil 20m2 oda için anca. ha bir de boyu kısa. bu tür aletlerin neden boyu ayarlanamıyor anlamış değilim. 1 metre boyu var. parasına kesinlikle değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 27 Temmuz 2025; 2:35:42 >

• Millet sıcaktan çıldırmış, 5 binli rakamlara tavsiyeler uçuşuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 27 Temmuz 2025; 8:54:12 >

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Herkeşlerin ne ucuz, ne pahalı bunu idrak edip ayıran fiyat algısı, ismi lazım deel yüzünden yerler bir oldu, üstüne bir de çöl sıcağını ekle, sonuç olarak da bu rakamlara çıkıyo...

şu model nasıldır sizce. Bütün bayilere soruyorum bir bu bir de 16390 dandik modeli var. 15 bayide başka model yok. 45cm yazıyor ama emin de olamadım. Sesinde falan değilim artık bu 25cm 1 metre boylu dijital saçma salak aletlerden bıktım

• Küçük oda için Cata nın 1154 ve 1155 tavan tipi modelini tavsiye ederim 1 aylık kullanım sonunda memnuniyetim devam ediyor iyiki almışım diyorum ama karaborsaya düşmüş sanırım ben 1.300 liraya almıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyatı olması gereken yerine doğru yavaş adımlarla geriliyor.

Vantilatör Fırsatları

akakçe fiyat takibinde geç kalıyor.

Vantilatör Fırsatları

• Uza -00- kullanıcısına yanıt

Fiyatı 3000 lira bandına yükselmiş

Trendyol'da 500 TL kupon ile 2500 TL'ye geliyor.

trendyol.com
    Xenon Smart Akıllı Vantilatör 60W Kumandalı 3 Kademeli Wi-Fi Mobil Uygulama ile Kontrol 70° Ayaklı Fan X7430 - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/xenon-smart/akilli-vantilator-60w-kumandali-3-kademeli-wi-fi-mobil-uygulama-ile-kontrol-70-ayakli-fan-x7430-p-960462240

Sitesindeki fiyatı 2499 tl. İndirim bunun neresinde akıllı sistem bunun neresinde?

Vantilatörler klima değil ki evi serinletsin. Hava sirkülasyonu sağlayarak serinlik hissi yaratır sadece o yüzden dışardayken önceden açmak yani wifi bluetooth özelliği gereksiz. Pervane çapına dair hiç bi yerde bilgi de bulamadım. Muhtemelen 15-20 cm arası bi pervanesi var. O çaptan da ne beklenirse...

Üretici kim belli değil, etbiste firma banka olarak kayıtlı

https://shop.xenonsmart.com/akilli-vantilator-ayakli-fan?srsltid=AfmBOoqil2xkOFiNhGSAMcHLOGCfay7uq4WL7-uQnx0BCTSNW-JvNETT

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Evde Aliexpress'ten 2-3 yıl önce aldığım 2 adet dursa da burada paylaştıktan sonra baktım son bir tane kalmış 850TL den diğer satıcılarda 1100-1200-1300 gidiyor sipariş verdim. Çin'de alınanlarda memory fonksiyonu var son kapattıpın ayarda açılıyor, Cata 1154 o açıdan kötü

AliExpress'ten aldığımı biri beyaz kumandalı TV kumandası gibi, diğeri Cata 1154 gibi kart tipi kumanda ama ikisi de birbirini kumanda ediyor, Cata'yı da kumanda ediyor. Yani bu Çin tavan vantilatörlerin hepsi aynı frekansta kumanda ediliyor. Kart tipi olanları, TV lere kullandığım Oneforall akıllı kumandaya tanımladı hemen, hem daha güçlü ve uzaktan kumanda ediyor, hem orijinali kaybolur bozulur vs yedeklemiş oldum.

AliExpress'te beyaz kumandalı uygun fiyata göremedim. Cata 1154 ve Çin den aldığım ile birebir aynı ve biraz balans bozuk, Cata şimdilik hiç ses yapmıyor ama yaz sonuna kadar yada gelecek yaz ses yapacak gibi. 5 pervaneli olanın balans daha güzel, sallamadan çalışıyor. Ayrıca bu vantilatörler DC motor değil ama normal vantilatör göre çok çok az yakıyor. Evde 1 oda boş kaldı oraya da Temu'dan alayım bari😁Yatarken oda çok büyük değilse konforlu oluyor. Banyo'da tavanda takılacak yer olsa oraya da koyacağım o kadar sıcak oluyor bu aralar.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100211703837&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fdb4ef6c4-4c0b-4200-8048-dbb5a47e1db2.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fdb4ef6c4-4c0b-4200-8048-dbb5a47e1db2.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=eac7ba33-d0ec-43bc-b0ca-73b0e1f5&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBARDAMPA5SZDXBRQGA3SVWIM2HHCHU2TTOQVU4YLDBDNZVKCDDR54TQBD6KZMSJV324UP5Q&locale_override=203~tr~TRY&_oaksn_=%2BJfObZ5dTZnEKYBJZmUfjuk70TUP%2Bz3%2FS%2Fglx%2FcR6G0%3D

Vantilatör Fırsatları

• Skymarc S kullanıcısına yanıt

2.8 idi bayilerle biraz pazarlık yapıp 2.5'a alınabilirdi. Serinlik veriyor, 1'de sessiz ama bence 2'de bile ses yapmaya başlıyor. Tabağı çok ağır. Üzerindeki yazılar çok ufak hangi hızda olduğunu 2 metreden zor seçersiniz. Çok eski bir model. Bunun yerine Philips'i takip etmeniz daha iyi olur muhtemelen.

Bunun yanında yukarıda atılan ufak çaplı modellere hiç bakmayınız bile zaman kaybı, isterse uzay teknolojisi olsun.

Fason bir marka olan Rakslara o paralar tamamen hayal ürünü olmuş aman diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2025; 3:14:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.