Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
569.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amazon
    Philips 2000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojili Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 arada Masa ve Ayaklı Vantilatör, Ayarlanabilir Eğim ve Salınım, 12 saat zamanlayıcı, CX2550/00
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYTL9FTD

geçenlerde şunu aldım 1. kademede bile iyi ufluyor ve ses neredeyse hiç çıkmıyor ama 1'den sonrasına ayarlayınca ses belirginleşiyordu

sonuçta dönen bir fan ve odayı serinletmediği için klima alıp bunu anneme verdim

iş yerinde bizim patron almış en adisinden bir tane 1. kademeye alıyorsun hayvan gibi ses ne üfürme var ne bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 31 Temmuz 2025; 23:14:7 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

20 gündür bu ürünü bende kullanıyorum.

Sessiz olması çok iyi. Özellikle uyku modu iyi.

Yalnız odanın kapısı ve pencere kapalı olduğu zaman tüm gece fan çalışsa bile sabah kalktığımda terli bir şekilde kalkıyordum.

Camı az açıp öyle denedim sonuç olumlu.

Diğer türlü hem vücut ısısı hem de odanın hiç hava almaması sonucu terliyordum.

Ürünü tavsiye ederim. Oda camınızı yukardan yarım açın, fanı da uyku moduna alın. Gece boyunca sorunsuz bir uyku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Temmuz 2025; 23:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
     Vantilatör Fırsatlarıyoutube
    Sırasıya 1. kademe, 2. kademe, 3. kademe, sessiz uyku modu ve doğal esinti modu ses testleri yapılmıştır.Ürünü yaklaşık 3 gündür kullanıyorum.Özellikle uyku ...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KMXrG3oD9uQ

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

gerçekten ilginç o zaman, çünkü bu ürün prime day'de 5 bin küsürken bile pahalı diye almıyorduk ama adamlar demek ki ya önceki fiyatını bilmeden alıyor ya da bu sıcaklarda paraya kıyalım ne olursa olsun diyorlar.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Beyaz olanı stoğa girdi 4300 tl ye. Dayanamadım aldım umarım çok farkı yoktur :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • başar123 B kullanıcısına yanıt

aynı boyutta olanın beyazında sadece mobilden kontrol için uygulaması yoktu diye biliyorum. onun dışında hepsi aynıydı diye hatırlıyorum.

bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Ben 5200 e alanlardanım hocam gayet de memnunum evet biraz pahalı. Ama 5000 drn fazla verilmrz diye düşünüyorum

İlk versiyon dc motor değil ve siyah olanın hava hacmi %30/40 daha fazla diye okumuştum. Bunların pratikte ne faydası var ben de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 1 Ağustos 2025; 0:24:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Ben 5200 e alanlardanım hocam gayet de memnunum evet biraz pahalı. Ama 5000 drn fazla verilmrz diye düşünüyorum

siz de güle güle kullanın hocam :)

ben de 5 bin pahalı deyip düşmesini bekledim ancak şimdi hem stok yok hem de stoğa girince bile 2-3 bin daha pahalıdan giriyor.

amazon'dan başka yerde de göremedim bu modeli.

olabilir hocam, amazon fırsatlar konusunda bayağı tartışması geçmişti bu levoit kule tipi modellerin ama hangisinde uygulama hangisinde ne fark vardı benim kafa da şimdi çorba oldu inanın :)

• Yui F29 Siyah 120 Cm 16 Inç 40w 3 Kademe 5 Pervane Döner Başlıklı Vantilatör

740₺

Vantilatör Fırsatları

https://www.trendyol.com/yui/f29-siyah-120-cm-16-inc-40w-3-kademe-5-pervane-doner-baslikli-vantilator-p-925434056

Beyaz olanda dc motor. Verimli ve elektrik sarfiyatı az oluyor dc motor. Diğer pahalı olanda wifi farkı ve hava hacmi biraz daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 1 Ağustos 2025; 15:38:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

hocam sizde hangisi var memnun muusnuz

Beyaz olanın aynısı Bauhaus'tan 4.000 TL'ye aldım. Levoit Levoit 20dB Ayaklı Fan, Sessiz, Sensörlü ve Uzaktan Kumandalı, Salınımlı, Saatte 2465 Metreküp Hava Hacmi, Dört Dakikada Hava Sirkülasyonu, Dört Mod, 12 Seviye, 12 Saat Zamanlayıcı
    amazon
    Levoit 20dB Ayaklı Fan, Sessiz, Sensörlü ve Uzaktan Kumandalı, Salınımlı, Saatte 2465 Metreküp Hava Hacmi, Dört Dakikada Hava Sirkülasyonu, Dört Mod, 12 Seviye, 12 Saat Zamanlayıcı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTMNRY8Q?ref=cm_sw_r_apan_dp_8V85PQEGPKK6WAPYMDZT&ref_=cm_sw_r_apan_dp_8V85PQEGPKK6WAPYMDZT&social_share=cm_sw_r_apan_dp_8V85PQEGPKK6WAPYMDZT

annemler kullanıyor bunu 5.000 TL'ye almıştık. İkisi de vantilatör olarak iyi.

• kadobay kullanıcısına yanıt
    İkisi aynı ürün değil ki. Birisi lite versiyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Düşükten yükseğe hocam

Vantilatör Fırsatları

• silver_m00n S kullanıcısına yanıt

Hocam bu tablo 3 kule levoitlerin özellikleri mi

Evet

• silver_m00n S kullanıcısına yanıt

hocam teşekkürler paylaşım için  Vantilatör Fırsatları 

• kadobay kullanıcısına yanıt

Ocak şubat aylarında N11 de 2800 e satıldı

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.