Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.578
Cevap
249
Favori
569.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 2 odaya taktım, tavanda alçıpan olduğu için içinden çıkan duyu kullanamadım, uymadı. Uzatma ile sağlamlaştırıp taktım , Balansı dediğin gibi gayet iyi. Tek sıkıntı beyaz kumanda 2'sini birden kontrol ediyor ve birde fiyatı sıcaklardan ve talepten dolayı hak ettiğinin üstünde şu aralar.

• kadobay kullanıcısına yanıt

Nasıl bu model? Dc motor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

dc motor olduğuna dair hiç bi yerde yazmadığına göre ac motor muhtemelen. Ayrıca pervane çapını da yazmayıp "head diameter 40 cm" yazısı var. Yani pervane kafesi çapı 40 olduğuna göre pervanesi muhtemelen 36/37 cm veya 15 inç. Genelde masaüstü veya ayaklılarda 16/18 inç. Dolayısıyla philips cx2550 nin pervanesi biraz da küçük.

Hocam bu ürünü yorumlayabilir misiniz

amzn.eu
    Levoit 25 dB Yatak Odası için Çok Sessiz Akıllı Kule Fanı, 7,9 m/s Fan, 90 Derece Salınım ve 60 Derece Ayarlı, Uzaktan Kumandalı, 12 Hız, Uygulama ve Ses Kontrolü
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTMPLGSY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_HWWRYTARSX57V6PBRVMQ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_HWWRYTARSX57V6PBRVMQ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_HWWRYTARSX57V6PBRVMQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 29 Temmuz 2025; 16:53:56 >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Yorumlayamam....

İlgi alanıma girmediğinden bu modellerle ilgili bilgim yok. Nihaýetinde ben de arada bi amazondan alışveriş yapan biriyim. İlgi alanımda ve takibime aldıklarım hakkında peyderpey araştırıyorum özelliklerini inceliyorum yeri geldiğinde de burada paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 29 Temmuz 2025; 17:31:55 >
  • vantilatör arayışım var kule tipi de olur 25m2 oda 2000 2500 bütçem var eğer kaliteliyse bütçem de artar

• Luno LV48010W01 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör

1.553₺

Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatlarıidefix
    Luno LV48010W01 Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör - idefix
    https://www.idefix.com/luno-lv48010w01-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-p-11894945?vendorId=7136
  • Luno'nun bu modeli gürültülü çalışıyormuş

Vantilatör Fırsatları

• amazon
    Levoit 25 dB Yatak Odası için Çok Sessiz Akıllı Kule Fanı, 7,9 m/s Fan, 90 Derece Salınım ve 60 Derece Ayarlı, Uzaktan Kumandalı, 12 Hız, Uygulama ve Ses Kontrolü
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTMPLGSY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G8VEX3B3WY54GJ9MXVX8&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G8VEX3B3WY54GJ9MXVX8&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G8VEX3B3WY54GJ9MXVX8

Tekrar stokta

5 kademeli olanından aldım geçen sene. Bir şikayetim yok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Sinbo 7702 aldım geçen hafta masaüstü için ideal. arkadaş honeywell masaüstü olanından almıştı iade etti bundan aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 31 Temmuz 2025; 14:34:26 >

• Bugün Arçelik'in 16370 AV modelini aldım. İlk izlenimime göre gayet güzel, çok fazla ses çıkarmıyor (Philips kadar da sessiz değil - max 63dB)

Vantilatör Fırsatları

-4 kademeli soğutusu var (1.kademe bile 10-12 metrekarelik bir oda için yeterli gelir)

-Uzaktan kumanda

-Program modu (uyku, saatlik çalışma vs)

-90° salınım modu (sağ ve sol)

-Doğal esinti modu

-Akıllı otomatik soğutma

-Led ekran vs gibi özellikleri var (Led ekranı biraz silik, parlak ışık altında biraz zor gözüküyor)

arçelik
    16370 AV | Ayaklı Vantilatör | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/ayakli-vantilator/16370-av-vantilator

Ön - Arka ızgara (Pervane kapağı) ve uzatma borusu metal, pervanesi plastik (5 Kanatlı)

Malzeme kalitesi iyi (sarsıntı, titreşim vs yok)

3000 TL'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 31 Temmuz 2025; 20:21:13 >

• 10 ay önce 3999 tl ye fırsat ürün olarak pazarlanan/paylaşılan xiaomi mi smart ayaklı vantilatör fiyatının geldiği nokta, 3199 tl

Bazı ürünler ilk çıktığında yüksek fiyat politikası ile pazarın kaymağını götürüyorlar...

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

philips bir vantilatörü 4k'dan 3 yaptık dediler sonra prime indirimleri bitince asıl fiyatı 3k'ya yani aldığım fiyata çektiler  amazonda fiyatlar çok oynuyor fiyat istikrarı yok

• Arkadaslar merhaba, ac dc cok bilgim olmadan dumduz ne aliniyor şuanda?

Fiyat onemli degil fakat f/p olmasi onemli benim icin
    Enes ozen youtube'da inceleme yapmis onu izledim

Xiaomi stand fan 2 lite
    Arcelik 16390
    Arcelik 16395

Bu secenekler var gibi mantıklı olarak. Hangisini tercih etmeliyim?

• ginflon kullanıcısına yanıt

Klasik vantilatörlerin pervane çapları 16 veya 18 inç yani 40/45 cm.

Seçim yapamadığınız vantilatörlerin kafes çapları ise sırasıyla 34-35-36 cm, pervaneleri muhtemelen 27-28 cm çapında.

40-45 cm lik pervane ile 27-28 cm lik pervanenin yaratacağı esinti bir olmaz illaki, ama yine de bu üçünden birini almakta ısrarcıysanız teknik özelliklerini kendi sitelerinden inceleyin...

https://www.arcelik.com.tr/ayakli-vantilator/16390-nav-vantilator?srsltid=AfmBOoqWTKj5jrNG3u8xlix-VwvjWHkNoDo-xp09oKGdFY73xOc_yTOe

https://www.arcelik.com.tr/ayakli-vantilator/16395-nav-vantilator?srsltid=AfmBOor9hHJuuHTRUOyigPZZ_Mx3CWjqnjrUb7drJt6Tru-zeiAcihZj

https://www.mi.com/tr/product/mi-smart-standing-fan-2-lite

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Nedense bu tipteki vantilatörlerin lansmanını sanki kusursuz yeni bir teknolojiymiş gibi yok baykuşların kanatlarının sessizliğinden esinlenmiş gibi cancanlı laflarla ve görsel olarak farklı bir tasarımla yapınca şişirilmiş fiyatlarla piyasaya sunup pazarın kaymağını aldılar satışlar çakıldıkça da fiyat düşürerek satış hacmini korumaya çalışıyorlar. Avuç kadar pervane kanatçıklarına baykuş tüyümü yapıştırdılar da sessiz olacakmış. Ben de yanıldım yöneldim honeywellin benzer tasarımlı bi tanesini aldım üflemesi hikaye 3.kademeye alınca da gürültüsü anam anam kadın anam...

Klassik tasarım vantilatörlerin pervane kafesi bile telli olmasına rağmen bi müddet sonra hem kafes tellerine hem pervane palleri toz tutuyorken yeni tasarımlı bu vantilatörlerin kafesleri tozla daha çok kapanmaya daha müsait...

hocam fiyatı ne kadardı? tekrar stok bitmiş.

Sizin oneriniz ne olur hocam? Buyuk capli daha iyi oluyorsa ondan da alabilirim. Sadece bu 3 modelin adini bu ara cok fazla duyuyorum arastirmaya cikinca

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Pahalıydı hocam 7000 di ama yine tükeniyor anlamadım

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.