Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: navigator_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.469
Cevap
240
Favori
556.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bende aynı vantilatörü alıcam. Merak ettiğim 2800 TL ye satılan beyazı ile birebir renk dışında aynısı mı.

amazon
    HONEYWELL Advanced QuietSet HSF600 Ayaklı Vantilatör, 5 HIz Ayarı, Zamanlayıcı Fonksiyonu, 70 Derece Salınım, Yükseklik, Uzaktan Kumandalı - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07C3B513G/?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Kimileri beyaz ile aynı model değil beyaz daha iyi yazdığı için arada kaldım.Beyaz olanın resimlerine bakıp teyit edebilir misiniz acaba?

• texmo kullanıcısına yanıt

Ürün yeni geldi, akşam evde kuracağım, sorunuza yarın cevap verebilirim. Ürün özellik açıklamasında 48 dB yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt

Kutunun yandan resmini çektim, beyaz ürünü deneyimlemediğim için net cevap veremem. Yukarıda ki mesajımda belirtmiştim, ürün kodları açıklamaya göre aynı bu üründe BE4, beyaz olan WE4 ile bitiyor. Black-White belirtmek için sanırım. Tasarımları aynı, özellikleri için aynıdır diyemem. Düşüncem aynı olduğu yönünde.

• Aly11 A kullanıcısına yanıt

Beyazla renk dışında aynı hocam. Teşekkürler.Siyahı geçtim sipariş..Merak ettiğim son ayarda sallantı ya da titreme var mı.Bi arkadaş son hızda sarsıntı olduğu için iade ettim demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 19 Temmuz 2025; 20:51:32 >

Son ayarda biraz vibrasyon var oda normaldir diye düşünüyorum, benimkinde sallanma yok, ses konusunda başka vantilatör kullanmadığım için yanıltmak istemem sizi. Malzeme kalitesi gayet iyi, benim hoşuma gitti, belki çok daha iyi f/p ürünler vardır bilmiyorum.

• Philips Bliss modele bakarken bir de Koçtaş Foldy diye bir ürüne denk geldim. Bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı? Ya da yine Koçtaş'taki Burbank ile ilgili?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom hat sahibine 300 tl indirim yapıyor. World karta 100 puan var.

idefix
    Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Ayaklı Vantilatör - idefix
    https://www.idefix.com/xiaomi-mi-smart-standing-fan-2-ayakli-vantilator-p-595199?vendorId=569
  • Waldern 3 İn1 80 W Sanayi Tipi Ayaklı Masaüstü Vantilatör

1.128₺

www.n11.com
    Waldern 3 İn1 80 W Sanayi Tipi Ayaklı Masaüstü Vantilatör Mavi - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/waldern-3-in1-80-w-sanayi-tipi-ayakli-masaustu-vantilator-82831080
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.