Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wakari_mayo , olivier_kahm , SturmpioneeR Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.503
Cevap
244
Favori
560.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vantilatör Fırsatları
  • xpugur kullanıcısına yanıt

Bu kadar kovalamaya gerek yok, muhtemelen Kiwi, Aprilla, Kumtel, Sinbo vb... hepsi aynı şey yerli üretim diyorlar ya birde, Allah bilir ayağındaki sacı takınca burada ürettik demiyorlardır, asıl işi yapan motor çin'den gelmiyordur. :)) Şu logoyu gördüğüm ürünlerden hayır çıkmadı, bir şeyde yerli üretim diyorsa oradan kaçacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Haziran 2024; 16:8:48 >
  • MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt
    Lite versiyon değil dimi bu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

Hayır değil. Lite 3500 TL

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

stok derken linke basınca sepete ekleme var ekleme yoksa stokta yok yani 😅

dediğim gibi hepsi bi şekidle yok diyor, 6 yer gezdim 1 tanesinde buldum o da daha okutmadan 1500tl o 600tl olan geçen haftaydı vs diye ters konuştu uğraşmadım...

şimdi baktım 12sinde başlayan kampanya yani açıkça yalan söylemiş.. kendine ayırmış.. telefon ile sordurtmadım ama onu da denerim :)

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

a101 de gezdiydim 2 gün önce kiwi vantilatör için, sitelerinde kalmadığı için... 5 civarı a101 den sadece 1 inde 2 adet kalmıştı 750tl, aldım mecbur ama 1. seviyede bile hızlı ve sesli çalışıyor, 32watt ile (45watt diyor motor arkası etikette) 3. seviyede 39watt ...

sinbo daha iyi duruyor 5 kanat vs 1. seviyede sessiz olursa diye onu da almayı düşündüm en kötü yedek olur diye, sessiz olsun diye de 3bin falan vermem:D

• Şu tarz bir vantilatör bakıyorum normal prize takılan ve 50W civarı ama bunda stok kalmamış. Tek kalan ahlaklı satıcı fiyatı uçurmuş. Başka tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatlarıakakce.com
    Rowell XCR-1874-TR Masaüstü Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-rowell-xcr-1874-tr-masaustu-fiyati,723888980.html
  • xpugur kullanıcısına yanıt
    Alan biri olarak belirtmek istiyorum ayakları aşırı dandik ama bu fiyata bu kadar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 13 Haziran 2024; 4:56:49 >
  • Axeque kullanıcısına yanıt

Şokta satılan sinbo model için mi bunu söylüyorsunuz? Ona göre kumtel ktf 320 almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_ruhx kullanıcısına yanıt
    Evet Sinbo model için konuşuyorum hocam

• MeTaLLiCaLi06 kullanıcısına yanıt

Sipariş verdikten sonra teslim süresi ne kadar hocam? Bayrama yetişir mi diye merak ediyorum.

• dvl35 kullanıcısına yanıt

Bu soruyu eşimde bana soruyor, sizde bana soruyorsun. Bazen bende kendime soruyorum :) inanın bilmiyorum ama inş bugün kargoya verirler.

Bu arada arkadaşlar Migros online da aprilla vantilatör stokta olmasa bile mağazada var. Dün kayseri 5M Migrosta 10 tane felan vardı. Fiyatı 699 TL. Stokları görmek için web sitesinde MAĞAZADAN TESLİM seçeneğini işaretleyip stokları kontrol edebilirsiniz. Bu iyiliğimi unutun hepinizden nefret ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 13 Haziran 2024; 11:5:47 >
  • Koçtaş ilk defa YKB li olanlara Altus vantilatörü 1 tl ye veriyor.

Başka 2 model daha var.

https://www.koctas.com.tr/yapi-kredi-babalar-gunune-ozel

Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatlarıkoctas.com.tr
    Yapı Kredi Babalar Günü
    https://www.koctas.com.tr/yapi-kredi-babalar-gunune-ozel
     Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 13 Haziran 2024; 12:17:6 >

Benim dünkü siparişim kargoya verildi görülüyor bugün hocam. YK ya teslim edilmiş.

• Uyku sırasında serinlik sağlayacak nasıl bir cihaz önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kargoya 17:40 gibi verilmiş ama kargo takip no gönderilmedi. Sitesinde de yok. YK tarafından sms olarak gönderilecekmiş ama henüz gönderilmedi. İl'e göre varış süresi değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 13 Haziran 2024; 20:8:45 >
  • meicardi99 M kullanıcısına yanıt
    Xiaomi fan2 lite uyku modu var sanki pencereden hafif hafif aralıklı esinti geliyormuş gibi sabaha kadar serin tutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumtel tavsiye etmem arkadaşlar geçen yıl almıştım iade etmiştim kendine faydası yoktu

• Kumtel de kötüyse 1000 liraya kadar ne alacağız biz 😀

• Koca ülkede kule tipi bir tane eli yüzü düzgün vantilatör yok. Ne alacağız biz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.