< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (216. sayfa)

-
-
Kumtelin sitesinde Kumtel KTF-320 Siyah Vantilatör 16'' (3P) 889 TL , ilk üye olanlara 150 TL hediye çeki.
Migrosta çalışırken teşhirde gördüm fena durmuyor
-
16350 AV modeli 1999 tl. Oda uzaktan kumandalı daha şık duruyor. Canlıda gördüm hoşuma gitti güncel bir model sanırım.
16350 AV | Vantilatör | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik (arcelik.com.tr)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 11 Haziran 2024; 15:47:46 > -
"sağa sola döndüğünde ön ve arka pervane koruma teli.çok ince ve zayıf olduğu için biraz ses yapıyor çok sallanıyor."
Yorumlar böyle, bu paradaki bütün modellerin aynı olduğunu sadece farklı isimler basıldığını düşünüyorum. Kısacası çöp, bir tane düzgün vantilatör yok arkadaş ya illa 4bin mi vermek lazım. (kaldı ki ona bile değmez diyen çok) Muhtemelen herkes klima alsın diye bu tarz ürünleri kimse sallamıyor artık, her şey para..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Haziran 2024; 18:29:59 > -
Bununda yorumlar kötü, arkadaş 10 senelik ALF vantilatör bunların hepsinden iyiymiş ne günlere kaldık her şey fason, dandik. :)
"Üflemesi iyi, sessiz çalışıyor fakat boyutu küçük ve pervane kapağı plastik"
"Arçelik'in kendi sitesinde genişliği 45 cm olduğu yazıyor fakat pervane kafesi 40 cm pervane ise 33 cm. Bunların dışında ürün güzel çalışıyor."
"Belirtilen modların ayarların hiçbiri çalışmıyor. Hangisini seçerseniz seçin aynı derece şiddette üflüyor. Aşırı sesli çalışıyor gece falan uyutmaz, alacaklara tavsiye etmem arçelik diye kanmayın sakın."
-
Ne kadar sessiz ona yorum yapamayacağım çünkü avm de denedim gürültülü bir ortamdı. Modları çalışıyor, onda sorun yok bu yorumu neye istinaden yaptı bilmiyorum, kumandası, şekli şemali felanda güzeldi diğer modellere göre. Bence alacak kişi incelesin mağazada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 11 Haziran 2024; 16:10:1 > -
yeni üye olana 150 tl çek yok, 1000 tl üzeri alışverilşe 150 tl indirim var...
-
yıllar önce 90 tl ye aldıgım Rubenis vantilatör 2000 TL yi geçmiş, ne güzel çalışırken bir gün aç düğmesine bastım ve dönmemeye başladı, tamir olur mu bu ?
-
2016 da internetten 50 tl ye aldığım rubenis geçen yıl zor çalıştıydı, bu yıl ben artık çalışmam dedi tepki vermedi,
demin a101 den gittim kiwi vantilatör aldım 750tl... internet sitesinde gözükmüyor artı kama mağazalarında kalmış olanlar var, 1. seviye de 32 watt civarı harcıyor baya üflüyor haliyle sessiz ortamda sesi bariz belli, gece uyurken uzağa koymak gerek onun dışında bi sorunu yok...
aynı vantilatör sitelerinde vardı bi kaç hafta önce 700tl idi şimdi 750 ama yine en uygunu, a101 den toplayıp sitelerde mi satıyorlar artı knapıyorlarsa aynı ürün orada burada 900-1000tl lere satılıyor..
bu araa elinde vantilatör olupta çalışmayan youtube da vantilatör motor tamiri diye aratsın izleyip yapsın şansını bi denesin, motoru açıp içinde termal sensor gibi bişi varmış onu koparıp kabloya kısa devre yaptırınca çalışabiliyormuş... ben denedim hatta o sensörün oralar artık sıcaktan erimiş yanmış gibiydi, kablolar kalındı kısa devre yaptırmayı denedim ama motor tepki vermedi :/ yani bende işe yaramadı :(
hatta videoyu buldum link atayım .. .
KEMAL ERDİLyoutube
#vantilatörtamiri #vantilatörısıtermiğionarımı #vantilatör VANTİLATÖR HİÇ ÇALIŞMIYOR TÜM SORULAR 5 inci video Bugünkü videomuz vantilatör hakkında 5 inci videomuzu çekmiş bulunmaktayız vantilatör ısı sigortası nasıl iptal edilip vantilatörü çalıştırırız bilindiği üzere tüm vantilatör bobin aksamında ısı sigortası bulunmaktadır bunlar 120c 130 140c 150 veya 160c dereceleri vardır vnatilatör mil yağlama kullanıcı hataları ve yüksek voltajdan bu termikler aşırı bobin ısısından devreyi kesmektedir arkadaşlar umarım videom sizlere yararlı olmuştur İLGİNİZİ ÇEKECEK MUTLAKA BİR VİDEOM VARDIR. ABONE OLMAK İÇİN www.youtube.com/channel/UCGD0wjwSqXm2DPkcnb5fv9A/?sub_confirmation=1 BURAYA TIKLAYINIZ . Merhaba Arkadaşlar KanalımdaTamir ve Bakım Onarım Gibi Videolarımı Harmanlayarak Kısa Öz Olarak Her konuyu İnceleme ve Anlatmaya çalışıyorum.Umarım Herkese Yararlı Olurum. tamir işleri onarım bakım ev aletleri ev tamirleri teknoloji elektronikhttps://www.youtube.com/watch?v=Wd7KzbRcTAAhatta bi de şöyle bişi paylaşayım ona göre kullanım yaparsınız belki :)
Matthias random stuffyoutube
Experiments and anemometer measurements to figure out where to best place a fan to optimally air out the house to cool it down at night. More physics experiments: http://woodgears.ca/physicshttps://www.youtube.com/watch?v=1L2ef1CP-yw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 11 Haziran 2024; 22:7:50 >
-
Kargoyla verdiler hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uh süpermiş. Gelince de haber verirseniz kutu ile ilgili süper olur hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olur, kondansator değişecek. arduino uno - esp8266 | robo dünya
1,2UF 450VAC Vantilatör Kablolu Kondansatörhttps://www.robodunya.com/12uf-450vac-vantilator-kablolu-kondansator-2214
elektrikçilerde de vardır.
10. dk 'den sonra tarif ediyor.
Ayberk YAPARyoutube
Vantilatör Tamiri - ( Vantilatör Nasıl Tamir Edilir ) Baştan Sona Herşey !!https://www.youtube.com/watch?v=GfZVmCERk6g&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır
amazon
LEVOIT Kule Fan, Yatak Odası için 28 dB Sessiz Elektrikli Soğutma Fanı, 90° Uzaktan Kumandalı Salınımlı Kanatsız Fan, 5 Hız, 4 Mod, 12H Zamanlayıcı, Ev Ofisi için 36 İnç Daimi Fan, Amazon Exclusivehttps://www.amazon.com.tr/Elektrikli-Kumandal%C4%B1-Sal%C4%B1n%C4%B1ml%C4%B1-Zamanlay%C4%B1c%C4%B1-Exclusive/dp/B0BWJW8HTL/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=SLL8UVLSS2WH&dib=eyJ2IjoiMSJ9.UMRSRhdOIVqkiV8vxxlKko2loYlMcilCeLdecLP18Ac.9BSWYDg1S_5ILiugZfDHcxc_de0dqgRpPSmD1yp-EPk&dib_tag=se&keywords=levoit%2Bkule%2Bfan%2Bmini%2Byatak%2Bodas%C4%B1%2Bi%C3%A7in%2B28%2Bdb%2Bsessiz&qid=1718136259&sprefix=levoit%2Bkule%2Bfan%2Byatak%2Bodas%C4%B1%2Bi%C3%A7in%2B28%2Bdb%2Bsessiz%2Caps%2C169&sr=8-1&th=1
-
Kumtel KTF-320 almayı düşünüyorum. 890 tl fiyatı var. Bu fiyat civarında 1000 tl yi geçmeyecek şekilde fiyat performans vantilatör öneriniz var mıdır ?
-
param var, sessizlik istiyorum diyenlere
amazon
Dreo 23dB Akıllı sessiz ayaklı vantilatör, 24M rüzgar mesafesi, 1200m³/h hava hacmi, turbo hava dolaşım cihazı, 102CM yükseklik, 6 mod, 8 hız, 120°+120° çok yönlü salınımlı vantilatör, PolyFan 502Shttps://www.amazon.com.tr/Dreo-vantilat%C3%B6r-mesafesi-y%C3%BCkseklik-sal%C4%B1n%C4%B1ml%C4%B1/dp/B0CRZ48HRZ/ref=pd_rhf_sc_s_pd_sbs_rvi_d_sccl_1_8/259-2270714-9907113?pd_rd_w=zrWLZ&content-id=amzn1.sym.302708a7-0696-4c40-ba66-be08cba237e1&pf_rd_p=302708a7-0696-4c40-ba66-be08cba237e1&pf_rd_r=CBX2BNB3GRJE58A0EXP4&pd_rd_wg=zTbEG&pd_rd_r=b04d8118-ccff-4c96-82f8-7c8822d693c1&pd_rd_i=B0CRZ48HRZ&psc=1
-
Hocam o tıklama sesi, vantilatörün arkasında kafayı sabitlemek için bastığımız plastikten geliyor. İçinde dişliler var. İşte her vantilatörün kaderi orası bozulursa vantilatör dönmez. Dönse de tık tık diye ses yapar.
16350 Arçelik'in yorumları kötüydü. 16370'in ise yorumları gayet olumlu. Mağazada görebilirsem gidip alacağım. 2400TL bile fazla ama bir kumanda ve zaman ayarı koymaktan acizler. Şeytan diyor mi smart standing 2 al bir kere alıyorsun ama ona da 4500 TL vermek akıl karı değil gibi.
-
Tabi hocam buraya yazarım
ŞOK’a Sinbo marka vantilatör gelmiş 600 TL
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X