Hepa filtreli bir hava cihazının alınması taraftarı değilim hocam. Çünkü temizlemesi ayrı dert, filtre maliyeti ayrı dert ve filtreyi temizlememekten kaynaklı bakteri türetmesi düşüncesi ayrı dert. Bence en ideali klima değilse vantilatör :) az yakan, dc motorlu bir vantilatör. Xioami lite bildiğim kadarıyla dc motor değil. Zaten tüketiminden belli ve pervanesi de farklı. Bu yüzden Türkiye'de şuan tek DC motorlu xioami olduğundan mecbur aldım. Başka model marka olsa inanın alırdım. DC motor olsun da markası başka olsun benim için önemsiz. Bu arada bilgilendirmeniz için tşkler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 14 Haziran 2024; 18:40:11 > |
Vantilatör Fırsatları (220. sayfa)

-
-
farklı bir yaklaşım ama hepa filtreleri takmayarakta kullanabilirsinizki benim için toz toplama elzem bu arada arçelik dc motor,saygılar
-
Hocam ynalış anlamayın biraz reklam gibi olmuş valla :)
Siteden kontrol ettiğimde neredeyse istanbulun bütün ilçeleridne full stok gözüküyor bilginize.
Edit: Arçeliğin şu ürünü benimde dikkatimi çekti. Fakat hiç detay verilmemiş 12 farklı hız modu olmasa acaba DC motor mu diye düşündürüyor. Kardşeim niye yazmıyorsunuz şöyle şeyleri anlamıyorum valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 14 Haziran 2024; 22:15:9 > -
yarın stok görünen mağazaları arayın olan varsa buradan yazın ben alayım ama lütfen dediğimi yapın ama lütfen yapın, istanbul avrupa yakası tüm mağazaları aradım hatta anadolu yakasındaki 8-10 mağazayı aradım hatta bayramda uğrayacağım kocaelideki mağazaları ve eskişehirdeki mağazalarıda aradım hiç birinde yok, keşke cevap vermek için sitedeki stok bilgisinin sağlamasını yapsaydınız o zaman beni reklam yapmak ile suçlamazdınız, baştada belirttim arçelik markasını sevmem hatta hiç bir yerli elektrik ve elektronik ürün üretiicisini sevmem yerli malı elektroniği evime bile sokmam, arçelik led tv ailem kullanıyor rezil vestel led tv yi arkadaşım kullanıyor rezil, bu ürünüde alırken markaya çok sıcak bakmadığım için mağazaya özellikle iade garantisini sorup öyle aldım ama memnun kalarak bugün ikincisini aldım inanmıyorsanız şu an işteyim eve geçince iki ürünü yan yana koyup fotoğraflayayım o zaman inanırsınız belki :)
-
Ayaklı Vantilatör
Paylaş
699,00₺
Ürün Bilgileri
• Bakır Motor
• 16 Inç
• 3 PP Bıçak
• Patentli Çapraz Taban
• 400 mm Çap
• Ayarlanabilir Yükseklik
• 3 Hız Kademesi
• 80° Salınım
• Hızlı ve kolay kurulum
-
Buna nediyorsunuz abiler? www.vodafone.com.tr
Xiaomi Smart Standing 1C 16 - 40 W Ayaklı Vantilatör Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.vodafone.com.tr/her-sey-yanimda/p/xiaomi-smart-standing-1c-16-40-w-ayakli-vantilator-17984519
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hoş bir ürün, benimde bu üründen sizin gönderinizle bilgim oldu, dc motor değil sanırım ama watt değeride çok yüksek sayılmaz, benim için filtreleme önemli olduğundan bahsettiğim modeli seçtim, toz takıntım olmasaydı kesinlikle bu modeli seçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim alıp aynı gün iade ettiğim bir ürün oldu ama belki sizin hoşunuza gider bilemiyorum 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu hocam, estağfirullah. Sizi itham altında bırakmak ne haddime! Resim filan çekip zahmete girmişsiniz. Kıymetli deneyimlerinizi zahmet edip paylaşmışsınız, sadece reklam gibi olmuş demek istemiştim, iyi niyetle. Üründen memnun olduğunuz belli, iyi günlerde kullanın. Şimdiden iyi bayramlar bu vesileyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam tabiki dediğim gibi art niyetli olduğunuzu düşünmedim, başkalarıda bu şekilde düşünebilir diye görsel eklemeyi uygun gördüm rahatsızlık varsa kaldırabilirim tabi sonuçta sizin nickiniz var, genel anlamda forumlarda böyle bir durum var sözüm meclisten dışarı bir markayı övünce markanın reklam yüzü olmakla suçluyorlar kötüleyincede rakip firmanın savunucusu olmakla 😊 iphone-samsung tarafında çok oluyor bu, evimde kullandığım beyaz eşyanın hepsi arçelik ama markayı sevdiğimden veya çok performanslı bulduğumdan değil fiyatının uygun olmasından dolayı 😂😂 ama bu ürünü performanslı buldum tabi kötü yanları yok mu var mesela hepa filtresi ürüne kıyasla çok pahalı ürün 5.000 tl filtresi 900 tl tam bir saçmalık firma 6 ayda bir değişmeli diyor yani her sene bu masraf yapılacak veya hepa kullanılmayıp sadece yılanabilir ön filtre ile kullanılacak bu durumda da benim için anlamı kalmıyor, iki ürüne şu anın parasıyla her sene 1.800 tl filtre parası ödeyeceğim markaya bakarsak yerli hesaplı ürün ama sarf parçalarda dünya markaları ile yarışıyor maşallah 😊 size ve tüm forum üyelerine iyi bayramlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantine41 -- 15 Haziran 2024; 1:40:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
800 TL lik bir vantilatörle 2 bin TL arasında dijital olması, kumanda, veya biraz malzeme kalitesi dışında pek fark olmadığıni düşündüğüm için uygun fiyatlı olmasından dolayı kumtel 315 yada 320 alacağım. Zaten hepsi aynı sistem çalışıyor pervaneli olanların. Hemen hemen aynı ses düzeyinde çalışıyorlar. Sadece işimi görsün diyerek bunlardan birini alacağım.
Yanlış düşünüyorsam fikrinizi belirtmenizi isterim.
Kule tipi olanlar güzel ama çok para vermekde istemiyorum. Kirada olmasam direk klima alacağım ama mecbur vantilatör alacağız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünün fiyatı piyasanın çok çok altında. Ama satıcısının Google’daki yorumlarında insanlar yaşattığı mağduriyetlere bakınca, şahsen bedavaya verseler almam diyorum. Sorun üründe değil, satıcının güvenilirliğinde benim açımdan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcı Dora bildigim kadarıyla Xiaomi nin resmi distribütörü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir çok fark olabilir, dediğiniz gibi dijital olması kumandası, malzeme kalitesi, motor kalitesi, dayanıklılık gibi faktörler vardır, benim mantığıma göre alınıyorsa mümkün mertebe kalitelisi alınmalıdır ama bütçe dahilinde içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar bütçeyi zorlamaya pek uygun değil bundan dolayı en önemli kriter maalesefki bütçe oluyor, bundan dolayı işinizi göreceğini düşünüyorsanız bütçenizi zorlamadan karar vermeniz en mantıklısı.
-
Doğru. Ama esas önemli olan kısım firmanın ticari ahlakı. Google yorumlarını inceleyin isterseniz. Son zamanlarda gördüğüm en berbat müşteri ilişkileri yönetimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 15 Haziran 2024; 12:53:18 >
Yorumlarınızı bekliyoruz.
Güncelde dc motorlu ürün kullanan çok yok o yüzden yorumlar kıymetli.
Malzeme kalitesi, ses ve doğal rüzgar modunu özellikle merak ediyorum açıkçası.
-
Malzeme kalitesi bana baya Premium hissi verdi. elektrik kablosunun hissi bile oldukça iyi.
Ses yok denecek kadar az, %50 seviyesinde Doğal esinti modunda 1 saat süre açık kaldı. Benim oda için şuanlık ideal duruyor.
-
Bilgi için teşekkürler.
Paraya kıyıp alayım dedim stoklar tükenmiş inanılmaz valla :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X