Pasta Cila Yer Tavsiyesi (İstanbul)
|
Faturasız Hediye Lira Kampanyası (300 TL)
Konusu var mı bilmiyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

[TÜKENDİ] HyperX QuadCast (2400 TL)
Normalde fiyatı: 3500 Stok:1
https://www.hpstore.com.tr/hyperx-quadcast-kirmizi-siyah-profesyonel-mikrofon-4p5p6aa
TÜKENDİ
Arkadaşlar Ideapad 3 ile HUAWEI Matebook D15 arasında kaldım. Ideapad 3 alırsam RAM upgrade yapacağım. Huawei'de RAM upgrade yapılmıyor fakat yanında verdiği hediyeler (monitör ve çanta) cezbediyor. Tavsiyeniz nedir sizce hangisini almalıyım
CPR Teknik'in Google Yorumları
Arkadaşlar telefonum arızalı ve yaptırmak için bir araştırmaya giriştim. DonanımHaber'in reklamını yaptığı CPR Teknik aklıma geldi ve bir yorumlarına bakayım dedim fakat içime bir şüphe düştü. Yorum yapanların profilini incelemek istediğimde neredeyse çoğu hesap aynı gün ama farklı şehirlerde bulunan firmaları övmüşler. Asıl ilginç olan yorum yapanlar nedense hemen hemen aynı yeri oylamışlar (Ne tesadüf ). Örnek amaçlı bir kaç görsel ekleyeceğim. Yorum sizlerin

Filtre Kahve Makinesi Tavsiyesi
Arkadaşlar ilk defa alıp kullanacağım için çok bir detaylı bilgim yok o yüzden tavsiyenizi istiyorum. Şu 2 ürün gözüme çarptı hangisini tavsiye edersiniz? Başka bir model varsa onları da tavsiye edebilirsiniz. Bütçe: 550 TL
Asker-Polis Mülakata Hazırlık Rehberi (Ücretsiz)
R5 3600 - RX 5700 XT Sistem Toplama
|
Darboğaz yapar mı ? (Laptop)
|
Habersiz Siyasi Parti Üyeliği
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 318
İkinci El Bölümü Mesajları: 65
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic