Bugün yarın alacağım desteğinizi rica ediyorum . Şok markette sinbo sf 6784 modelini gördüm, kumtelden daha mı iyidir acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 12 Haziran 2024; 10:37:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (217. sayfa)

-
-
Taksit de varsa güzel fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankaya özel mi bilmiyorum ama Bonus’a 3 ve 6 taksit yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 12 Haziran 2024; 11:24:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin gibi düşündüm sonra motoru ve diğer ürünlere nazaran ayarlanabilir fazla özellikleri olması sebebiyle smart standing fan 2 seçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo felan neredeyse 7500 TL'e geliyor. 5.000 TL olsa yine de alacaktım :(
Resmi sitesinde fiyatlar uygun ama gümrük olayı nasıl acaba: https://www.dreo.com/collections/dreo-air-circulator-fans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 12 Haziran 2024; 12:8:18 > -
Hocam ürün tarafınıza ulaştı mı, herhangi bir sorun var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha gelmedi yarın gelecek gözüküyor
Tamam hocam, teşekkür ederim. Bende sipariş vereceğim şimdi bi sorayım dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migros ta satılan aprilla marka vantilatörü kullanan var mı? Afan-4917
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi Kargo ile Nereden gönderilmiş görünüyor hocam acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cepte sok ta taksit secenegi varmı ? benmi göremedim .
-
600 iyi fiyat 2 sene geçirse yeter
-
11.6.2024 17:58 Taşıma belgesi düzenlendi. Etiler Sarıyer
Arkadaşlar Mi Smart Standing Fan 2 stoğa girmiş. Linki paylaştım. 200 TL yeni üye indirimiyle 4299 TL'ye geliyor. İyi kötü aldım bir tane bakacağız artık..
-
Eyw hocam bilgilendirme için, Bende sipariş geçtim bakalım hayırlısı.
-
-
Hocam iyi denk gelmiş bana yeni üye indirimi 200tl kupon vermedi 100₺ verdi. Ben zaten genpanın sitesinden aldım. Keşke bekleseydim.
6 şok gezdim... 1 tanesinde var diğerler iya gelmedi ya da geldiği gibi bitti diyor zaten geçen haftanın ürünüydü vs diyorlar..
1 tane bulduğumda kenarda iade gibi duruyordu kasaya götürdüm daha okutmadan bu 1500 tl 600tl olan geçen haftaydı vs diye kovaladı:D kendiine ayırmış herhalde... zorlamadım...
cepte şokta da bölgede gözükmüyor... balıkesir-bandırma
-
arkadaşlar bu temu sitesinde vantilatorler var alınır mı acaba çinden geliyor ? uygun oluyor
-
Cepte sok uygulamasında stokların göründüğünü bilmiyordum yahu deki gibi şokları gezip telefon açtırıyorum onların da mı haberi yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X