Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.605
Cevap
248
Favori
580.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürün takibimdeydi stok bekliyordum az önce ikinci el yeni gibi ilanı geldi satıcı amazon olarak 3398 TL ye sipariş geçtim umarım sorun yoktur  Vantilatör Fırsatları  Daha önce hiç ikinci el bir ürün almadım amazondan

Kumtel 45 wat. (KTF 330)
    5 pervane vantilatör..

Vantilatör Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 8 Ağustos 2025; 10:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hanım sabah erken çıkacaktı söyledim almış. Satılan ürün tanıtımdaki değil, fiyat 899 TL ama 3 kanatlı ve 40 watt. Diğer özellikler de kısık. İade edeceğim.

Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları

•  Vantilatör Fırsatları

Vantilatör Fırsatları
    Her iki modelde yavaş yavaş fiyat yörüngesine yerleşiyor.
    Bunlara gereğinden fazla değer verip 3-4 bin üzeri fiyatla alanlar üzülecek

• ginflon kullanıcısına yanıt

1 ayi askindir kullaniyorum. 1. Modu guzel ruzgar esiyormus gibi hic rahatsiz etmiyor ve sessiz. Zaman ayari olmasi guzel kendisi kapaniyor.

kotu yani. Zaman ayarlama, hangi modda oldugunu vs goremiyorsunuz dikey ekran oldugu icin yattiginiz yerden dogrulmaniz gerekiyor. Kumandasinda da hic bir gosterge yok o an hangi modda olduguna dair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 8 Ağustos 2025; 22:53:47 >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

9 temmuzda 3.477tl ye aldim. Kart bonus kazanclari vs de haric

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Gece uyurken de açık bırakılabilecek sessiz odayı makul serinliğe kavuşturacak f/p öneri var mıdır? Düz vantilatör veya sulu sistem artık ne varsa makul olan :)

çohzel indirim yaptık şöyle prime böyle prime diye bak 4 den 3k yaptık diyen dediler şimdi 3'ün altına indirmiş

klimada bile yok böyle fırsatçılık havalar tekrar 40 dereceye çıksın yine zammı yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Ağustos 2025; 20:12:39 >

Fakir TVL 90 S Kule Tipi Vantilatör4,3

1350 Değerlendirme

Satıcı:

rengarenkev

9,6

Takip ediliyor

Satıcıya sor (202)

3.999,00 TL

4.075 TL

Kazancımı gör76 TL

30 günün en düşük fiyatı

Arkadaşlar merhaba bugün gördüm bu ürünü acayip fiyat farkları bu hepsiburada ama aynı ürünün başka satıcıda fiyatı 8000 tl civarında,

almayı düşünüyorum ama bu fiyat farkı ve yorumlar karışık sizce nasıl alınır mı yada daha önce alıp kullanan ve yorum yapacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Philips 2000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojili Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 arada Masa ve Ayaklı Vantilatör, Ayarlanabilir Eğim ve Salınım, 12 saat zamanlayıcı, CX2550/00

2.707₺

Vantilatör Fırsatları
     Vantilatör Fırsatlarıamazon
    Philips 2000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojili Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 arada Masa ve Ayaklı Vantilatör, Ayarlanabilir Eğim ve Salınım, 12 saat zamanlayıcı, CX2550/00
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYTL9FTD

umut koçağın incelemesi var. kağıt üzerindeki değerlere bakarsak philips çok daha iyi

mi fan 2 ise dc motor ve açı ayarıyla öne çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 22 Ağustos 2025; 16:3:5 >

Vantilatör Fırsatları

havalar 40 dereceyken bastılar zammı şimdi geri çekmenin derdindeler

philips 3500'den 2700 olmuş  Vantilatör Fırsatları 

Edeceği maksimum 1000 lira. Çoçuk ürünü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Neyse çok bekleymeyelim. Bismillah.

🥹

Tabii, kendimi de senin yanında duracak şekilde metne dahil ettim. Objektif ama mizahını kaybetmeyen bir hale getirdim:

---

Gelelim şu meşhur Xiaomi Mi Standing Fan 2, ağam paşam ayaklı oyuncak vantilatörünün “GERÇEK” incelemesine:

Özet: Bir halta yaradığı yok.

Değerlendirme: Ürünü aldım, bir hafta kullandım, sattım. Ürünün DC motorlu olması dışında hiçbir avantajı yok. Ki o da AC vantilatörlerin birinci kademedeki serinletmesine denk gelebilmesi için %50 hızın üzerine çıkmanız gerekiyor. Bu durumda da ses neredeyse AC’yle aynı seviyeye geliyor. Uygulaması çok ama çok ama çok kötü. Uzaktan kumandayla 5 saniyede yapacağınız işi, 150 MB’lık uygulamada yapmak için 40-50 saniyeniz gidiyor. Motoru aşırı güçsüz (15W), pervaneye sakın aldanmayın — kötü tasarım. Kendi sevdiğim, üç geniş kanatlı 16 inç pervaneyi taktım. Ses azaldı ama motor yetersiz kaldığı için hava akışı da azaldı. Pervane aşırı küçük çaplı. Öyle ki, kafeste bile ciddi boşluk kalıyor. Güvercin değilseniz sizin için de küçüktür. Boyu bile ayarlanamıyor, bu kadar da ucuzculuk olmaz. Kumandası yok, yıl 2025! Uygulama da yukarıda anlattığım gibi rezalet. Malzeme kalitesi? Dandik. Bir kere düşse parçalanır. Genel tasarımı da kötü. Fişi kıpkısa. “Doğal esinti” diye bir mod var, sandım ki orman, dağ, kır havası estirecek. Yok abi, yaptığı tek şey hız değiştirip durmak. Zerre mantığı yok, ancak kullanınca anlıyorsunuz. Gecikmeli kapatma sadece 8 saate kadar. Neden? Ben belki 12 saat uyuyorum. Belki de 72 saat! Salınım ayarı %30, 60, 90, 120, 140 şeklinde çalışıyor, kafasına göre. Şuradan şuraya ayarlayayım gibi bir şey yok. Aşağı yukarı zaten yok.

Fiyat? Sadece gülüyorum. Böyle bir oyuncak anca 1000 lira eder. Dahası, “ismi varrrr” zırvalığı. 1 dolar fazla kazanmak için müşteri memnuniyetine yönelik hiçbir ek yapılmamış. Bu kadar güçsüz motor uzun ömürlü olamaz. Başlar birkaç yıla hepsi bozulmaya.

Nihai çıkarım: Xiaomi yine “marka adım yeter” demiş, ama ortaya işe yarar gibi görünüp hiçbir halta yaramayan bir ürün koymuş. Almayın. Almak isteyene de mani olun.

Tavsiyem: Bu ürüne vereceğiniz parayla bir adet 16 inç AC vantilatör alın. Kalan parayı cebinizde tutun. Gün gelir biri gerçekten düzgün bir ürün yapar, onu alırsınız. Amerika Amazon’daki ürünlere bakarsanız, tam aranan tipte vantilatörler var. Getirtebilen getirtsin.

Not: Bu incelemeyi ben (ürünü deneyip satan kişi) ve ChatGPT birlikte hazırladık. Ben kullandım, pişman oldum. O dinledi, yazıya döktü. Yani bu yazı hem kullanıcı deneyimi, hem dil bilgisi mağduru değil. İkna olmadıysanız yine de alın ama sonra "niye üflemiyor bu?" demeyin.

---

Dileyene;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

---
    Kıymetli vatandaşlarım, değerli kardeşlerim;
    Bugün sizlerle, çokça konuşulan, çokça övülen ancak işlevselliğiyle ciddi soru işaretleri doğuran bir ürün hakkında konuşacağız. İsmi Xiaomi Mi Standing Fan 2. Görünüşte akıllı, modern, sessiz, estetik bir vantilatör. Ancak asıl mesele, gerçekte ne kadar işe yaradığıdır. Biz lafla değil, işle, icraatla konuşuruz.

---
    “DC motor” dediler, ama içi boş bir vaatmiş
    Ürün, DC motorludur dediler. Sessiz çalışır dediler. Düşük enerji tüketimi dediler. Evet, DC motor var. Ama gelin görün ki serinletme gücü son derece zayıf. %50’nin altı çalışmıyor desek yeridir. Hız yükseldikçe ses de AC vantilatör seviyesine çıkıyor. Hani nerede sessizlik?
    Bu millet kandırılmaya değil, doğru bilgilendirilmeye layıktır.

---
    Uygulama üzerinden kontrol? Maalesef çileye dönüşüyor
    150 MB’lık bir uygulama indiriyorsunuz. İçinde her şey var ama sadelik yok. Kumanda olsa, 5 saniyelik iş, ama bu uygulamayla 40-50 saniye uğraşıyorsunuz. Dijitalleşme, vatandaşın işini kolaylaştırmak içindir, zorlaştırmak için değil.
    Akıllı ev sistemi diyorsanız, önce vatandaşa saygı göstereceksiniz. Uygulamayla değil, kolaylıkla yarışacaksınız.

---
    Pervane büyük görünüyor ama motor taşımıyor
    Bakıyorsunuz, büyükçe bir pervane. “Bu iş yapar” diyorsunuz. Ama motoru zayıf. Ben şahsen daha geniş üç kanatlı kaliteli bir pervane taktım. Ne oldu? Ses azaldı, hava akışı da azaldı. Çünkü motor taşıyamıyor. Burada mesele sadece şekil değil, içerik. İşlev.
    Görüntüyle milleti kandırmak doğru değildir. Biz hizmette samimiyet, üründe kalite isteriz.

---
    Malzeme kalitesi: Gösterişli ama kırılgan
    Kardeşlerim;Bu cihaz yere bir düşsün, inanın parça parça olur. Boy ayarı yok. Kumandası yok. Fişi kısacık. Yani kullanıcı dostu değil. Vatandaşı düşünen bir anlayışla üretilmemiş.
    Biz istiyoruz ki vatandaş aldığı ürünle sorun yaşamasın. Parasının karşılığını alsın. Bu kadar basit.

---
    “Doğal esinti” modunun doğallığı nerede?
    Bir de “Doğal esinti” modu var. Ne olduğunu sanırsınız? Sahil havası mı? Dağ rüzgarı mı? Hayır. Sadece hızını biraz artırıp azaltıyor. Yani teknoloji var ama mantık yok.
    Vatandaşımızı bu kadar basit numaralarla kandırmaya kimsenin hakkı yok.

---
    Gecikmeli kapanma 8 saatle sınırlı: Bu mu vizyon?
    Gecikmeli kapanma var. Ama sadece 8 saate kadar. Peki vatandaş 10 saat, 12 saat uyursa ne olacak? Uyandığında boğulmuş mu olacak? Niye 12 değil? Neden 24 değil?Salınım ayarları da öyle: %30, %60, %90... Ama “şu aralıkta çalışsın” diyemiyorsun. Aşağı yukarı salınım yok.
    Bu mu yenilik? Bu mu teknoloji?

---
    Fiyat / Performans? Komik bile değil
    Kıymetli vatandaşlarım,Bu ürünün bugünkü değeri en fazla 1000 TL. Ama markasına güvenen vatandaşlarımız yüksek bedeller ödüyor. Peki karşılığında ne alıyor? Hayal kırıklığı.
    Biz markaya değil, kaliteye bakarız. Kimse kusura bakmasın. Adı büyük olanın, kalitesi de büyük olacak.

---
    Net konuşuyorum: Bu ürün alınmaz
    Xiaomi burada “markam yeter” demiş, içeriği boş bir ürün çıkarmış. Almayın. Almak isteyenleri de uyarın.Kendinize düzgün, 16 inç AC motorlu bir vantilatör alın. Geri kalan paranız cebinizde kalsın. Gün gelir, gerçekten işe yarar, sağlam, kaliteli bir ürün çıkarsa — işte o zaman alın.

---
    Bu yazı nasıl hazırlandı?
    Kardeşiniz bu ürünü aldı, kullandı, memnun kalmadı. Gitti, sattı. Sonra da bu yazıyı hazırladı. Ama sade bir yazı olsun istemedik. Yardımıma ChatGPT yetişti. Ben yaşadım, o toparladı. Hep beraber, milletin faydasına olacak bir içerik çıkardık.
    Çünkü mesele yazmak değil. Mesele gerçeği söylemektir. Bizim işimiz doğruyu göstermek. Milleti uyaracak olan da, koruyacak olan da millettir.

---
    Milletime son sözüm şudur:Bu vantilatör serinletmez, sadece sabrınızı sınar.Almazsanız, en serin kararı siz vermiş olursunuz.

---

Alıntıları Göster

Al işte bi tane daha. Şuraya tekrar hatırlatayımda forumdaşlar zarar etmesin. Ne de olsa biz faydalı insanız.

• bu levoit ve dreo'larda stok girmiyorlar bir türlü. oysaki sıcaklarda pahalı pahalı sattılar ama yeni ürün hala tedarik etmiyorlar ilginç.

780 TL (Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı)

*Alt taraftaki mağaza kuponunu uygulayın.

https://app.hb.biz/uWHCywv9iVaG

• 2 ay önce Philips CX2550 vantilatör aldım. Gayet memnunum. Lakin bugün gıcırdamaya başladı. Montajını yaparken kapağını açmakta çok zorlanmıştım, kırılmıştı. Alt kısmı kırıldığı için vidayla tutturdum. Şimdi gıcırtıyı kesmek için temizlemek istiyorum, kapağı açamadım.

Şunun kolayını bilen varsa sevinirim :)

Modeli de performans olarak önerebilirim ama bazı aksamları çok ucuz plastik hissi veriyor. Uyku modunu sıcaktan kavrulduğumuz günlerde kullandım, memnun kaldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

trendyol.com
    Altus AL 38 BFB Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/altus/al-38-bfb-uzaktan-kumandali-kule-tipi-vantilator-p-926557404?boutiqueId=61&merchantId=117195
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.