Kargo takip no geldi mi? |
Vantilatör Fırsatları (219. sayfa)

-
-
Hayır hocam benimde takip no düşmemiş. Ben kargoya verildiğini düşünmüyorum yoksa YK direk kargoyu teslim alınca sms atıyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 13 Haziran 2024; 22:4:45 > -
Anladım. Bende kodun hemen gelmesini düşünenlerdenim, merak ettim. Stok bitmiş zaten..
-
Yarın belli olur, belki de Kurye için haber vermişlerdir o yüzden ssitem otomatik kargoya verildi olarakta düşmüş olabilir. Depo istanbuldaymış ben Bursadayım hertürlü 1 günde elime gelmesi lazım :)
-
Raks sf16 orx var bende. Onda da var uyku modu. Orman modu da var. Kendi kendine hızlanıp hızını azaltıyor vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldık ve iade ettik çoook dandik. 100-150 daha verin kumtel alın
-
arkadaşlar 5 yıl önce koçtaştan blyss marka, sarhoş modu olan vs çok güzel bir kumandalı vantilatör aldım, hala kullanıyorum.
aynı kalitede olmasa bile, yakınım için üzmeyecek uzun ömürlü bir vantilatör tavsiyesi verebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 14 Haziran 2024; 2:2:41 > -
ondan bende de var.süper bişey.
meger bilmeden büyük yatırım yapmışım.250 tl mi ne almıştım tabii nas tan önceydi.
şimdi piyasanın tamamı çinli cücelerin elinde malesef.
-
Hocam sizin modele bakayım derken, üst mesajda bahsettiğim blyss marka kullandığım ürün ile aynı olduğunu gördüm. gerçekten harika, her gören almak istiyor.
Raks sf 16 orx dışında bir de, Blyss Warren olarak geçiyormuş,
-
Lite daha az ruzgarmi veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-Bunu almayın! Sesli , malzeme kalitesi düşük. Çıkardığı sese katlanırım da verdiği serinlik nispeten az. Kafası çok zor dönüyor, elimde kalacak sanki bir gün bir parçası. Max 2-3 sene içinde bozulur gibi geldi bana.
https://www.koctas.com.tr/opp-ayakli-40-cm-beyaz-vantilator-45-watt-90-derece/p/2000025462
2-Bir de bu Fakiri aldım. Bunun verdiği serinlik daha fazla , 2. ve 3. kademe de sesli, uyunmaz yanında ama en azından kaliteli malzeme. İstediğin yere kolayca taşıyabiliyorsun, çok hafif.
-
Arkadaşlar Mi'den daha önce alışveriş yapan oldu mu? Kargo durumu hakkında bilgisi olan var mı? 2 gündür kargoya verildiği iddia edilen ürün bilgisi gelmez mi arkadaş.!!
-
Bugün fatura düşmüş mail e benim. Aradım Kargoya teslim ettik, İstanbul içi 3 iş günü, diğer illere 5 iş günü içinde teslim oluyor dedi.
Şimdi kontrol ettim bende takip numarası düşmüş sisteme. Gönderi toplandı ibaresi var dediğim gibi muhtemelen dün kargodan kuryeyi çağırdıkları için sistem otomatik kargoya verildi düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 14 Haziran 2024; 15:47:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yeni düşmüş. Normalde kargoları umursamam da sıcak çok sıcak :) teşekkür ederim. Alttaki linkten takip daha detaylı gibi..
https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SSWDocumentDetail.aspx?DocId=KOD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 14 Haziran 2024; 16:4:33 > -
Vayyyy vayyyy hocam bilmiyordum teşekkür ediyorum sabit kullanayım ki sorun olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Şu ürün hakkında yorumu olan var mı?
https://www.fakir.com.tr/
Windease Kule Tipi Vantilatör | Fakir Hausgerätehttps://www.fakir.com.tr/windease-kule-tipi-vantilator?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIgKfezKnbhgMVy7ZoCR21JQLjEAAYAyAAEgIU2PD_BwE
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
xiaomi ürünlerini severim adamlar güzel ürünler yapıyor, ısıtma olarak 2 adet smart tower heater lite ve 1 adet space heater s kulanıyorum ve ürünlerden memnunum, bu sene klima harici vantilatör ihtiyacımda olunca kalitesini bilip güvendiğim xiaomi markasından smart standing fan 2 lite aldım ama hayal kırıklığının kralını yaşadım ben xiaomi nin bu derece dandik basit bir üretim yapacağını tahmin etmemiştim akıllı olmasının dışında en ufak bir artısı yok ( vantilatörün akıllı olması ne derece gerekli oda ayrı konu :) ) ürün malzeme kalitesi çok basit heleki vantilatörün pervanesi bildiğin merdiven altı yapım gibi havalandırmasıda kesinlikle tatmin edici değil, aynı gün söküp kutulayıp ertesi gün iade ettim, arçelik markasını çok sevmesemde baktım 16380 hkv den millet övgü ile bahsediyor bulması problem hiç bir bayide yok olan bayide liste fiyatından satmak istemediği için elinde olmadığını söylüyor liste fiyatı 5.000 tl olan ürünü internet üzerinde 8.000 - 12.000 aralığında satan bayiler gördüm, neyse uzun aramalar sonucunda istanbul bakırköyde bir mağazadan ürünü buldum, ürünün önünde arçelik yazmasa inanması çok güç resmen her ayrıntısından kalite akıyor çekilen hava için çift hepa filtre koymak oldukça akıllıca ve aynı zamanda hava temizliyici olarak dahi kullanılabilecek derecede hava akımı oluşturuyor ürüne hayran kaldım 1 adet daha almak istedim ama ilk ürünü aldığım mağaza dahi hiç bir yerde bulamadım arçelik müşteri hizmetlerini aradım bu sene tekrardan üretilmeyeceğini öğrenince ürünü ilk aldığım bayiyi arayarak ürünü bulamadığımı bulmaları halinde fark ödeyebileceğimi söylediğimde 1 saat sonra geri arayarak 500 tl yüksek fiyata bir adet bulabileceklerini söylediler kabul ettim ve bugün ürünü gidip mağazadan teslim aldım bulabilirsem 1 adet daha almak istiyorum o derece memnun kaldım ve tavsiye ederim.
-
medimarktlarda teşhirlerde var güzel ürün ama duruşu ve yapısı biraz basit geldi bana gidip bakmanızı tavsiye ederim, istanbulda iseniz beylikdüzü mağazalarında teşhirde var.
-
aldığınız fakir marka ürünü 6 senedir kullanıyorum serinletmesi güzel söylediğiniz gibi sesli bir ürün ama asıl problemi hava girişinde filtreleme sistemi olmaması ve bulunduğunuz ortamın toz durumuna göre bir veya en fazla 2 sezon sonunda çalıştırığınızda toz yumakları atmaya başlıyor açıp temizleme imkanı var ama elinizin yatkın ve sabırlı olmanız gerekiyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X